- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.439
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.441
Vallahi masallah, ben tek bebekle cıkamıyorumYa ben cok iyi beslenirim dekendımıde koruyorum ama bagısıklığım düşük… dediğim gibi bünyesel bişey bi de bebeği cok korumıcaksın bence ben kışın hep cıkardım bebekleri dısarı her gun nerdeyse hem daha iyi uyudular hemde soğuk havaya alışsınlar dıye gerci bu sene istanbulda kış olmadı ama
Aaaa bak dısarda cok guzel uyuyorlar ama karnı tok olunca cıkar bi dene rahatlıyorlar acık havada. Bi de kangurun var mı bılmıyorum tak önüne yürürken bebek 10. Dkkada uyumazsa gel bana direkVallahi masallah, ben tek bebekle cıkamıyorum
Ya bende valla bi yemek yapan bi de temizlik yapan olsa başka bişey istememBenım de evimde yemek ve temizlik yapan biri olsa ben de bakıcı ıstemem
Kanguru yok maalesef, sırtım ve belim cok agrıyor, tasıyamam dıye almadımAaaa bak dısarda cok guzel uyuyorlar ama karnı tok olunca cıkar bi dene rahatlıyorlar acık havada. Bi de kangurun var mı bılmıyorum tak önüne yürürken bebek 10. Dkkada uyumazsa gel bana direkben evdede birini kanguruya alıyorum diğerini elimle tutuyorum kucakta
Aldım canım 3 numara tanesi 2 liraya geldi. Çok sağol.Kızlar migroshemen de molfixler 149 TL ve ikincisi %60 indirimli birde arkadaşını davet et 50 TL kazan var. ben eşimi davet ettim o iki bez aldı ona ve bana 50 TL kupon tanımlandı sonra tekrar o kuponlarla iki paket ben iki paket o aldı yani iki paketi 160 a gelmiş oldu 3 numara stoğu yapmış olduk
Kanguru benım sag kolum ilk 3 ay sadece onunla dolaştım cunku kesinlikle durmadılar kucakta sakinleştiler hep belkide bwnım bebeler oyleydı. 2 3 haftadır pek kullanmıyorum ilk gecen akşam dısarı cıktıgımzda taktım bebe agırlaşmış benımde agrıdı sırtım şey diye teselli edıyorum spor gibi düşün sırt kasların gelişiyo su anKanguru yok maalesef, sırtım ve belim cok agrıyor, tasıyamam dıye almadım
Genç misin? Zayıf mısın? Ben kızımı çok gezdirdim kanguruda ama oğlanla çokyoruluyorum artık.Kanguru benım sag kolum ilk 3 ay sadece onunla dolaştım cunku kesinlikle durmadılar kucakta sakinleştiler hep belkide bwnım bebeler oyleydı. 2 3 haftadır pek kullanmıyorum ilk gecen akşam dısarı cıktıgımzda taktım bebe agırlaşmış benımde agrıdı sırtım şey diye teselli edıyorum spor gibi düşün sırt kasların gelişiyo su an
Yaşım 32 kilom 54 zayıfım boyuma oranla. Oğlun kaç kilo? Senin kız bebende uyuyor muydu kanguruda hemenGenç misin? Zayıf mısın? Ben kızımı çok gezdirdim kanguruda ama oğlanla çokyoruluyorum artık.
Yaşım 32 kilom 54 zayıfım boyuma oranla. Oğlun kaç kilo? Senin kız bebende uyuyor muydu kanguruda hemen
Korkmasını mı diyorsun?Bebekleriniz seslere farkli nesnelere farkli kisilere nasil tepki veriyor gozlemliyor musunuz? Surekli sicramaya devam ediyor mu yenidogan gibi?
Evet..Benim bebegim korkuyor.Korkmasını mı diyorsun?
Emziği hiç tutmadı benim kızımBen memede uyutmuyorum ilk 3 ay uyuttum sonra bıraktım bi ywrde soyle bişey duymuştum ne kadar doğru bılmıyorum memede uyutunca alışkanlık oluyomuş ve derın uykuya hiç gecemıyolarmış sık uyanıyorlarmış ve yerıne koyunca hemen uyanıyolarmış o yuzden emziği verıyorum geceleri ninni acıyorum ninniye eşlik edıyorum ve uyuyorlar alışmaya başladılar artık. Uyanıncada emme mama kızım oyun halısını cok sevıyor orda baya yukardaki oyuncaklarına vuruyor sonra yatırıp gövdelerine tutmaları için küçük oyuncaklar verıyorum onları tutuyolar agızlarına sokuyolar, timmy time yapıyoruz sırayla kartlarını gosterıyorum falan öğlen uyuyolar yine emzikle.. emzik bir nimet
Yok ya normal. Bana da cicianne bu çocuğu korkutmuşlar deyip muska yaptırmıştı. Ben de korkarım öyle şeylerden.Evet..Benim bebegim korkuyor.
Bugun bir arkadasim cok mu koruyorsunuz fazla tepki veriyor dedi kafam takildi..Ben gayet normal buluyorum korkmasini urpermesini yabanciya aglamasini ama
1aylık çekilen ultrasonda alfamız sağ 56ydı hiç birşey yapmadık 2.ayda 64 oldu genelde bekliyorlar ama sanırım 3ayı doldurduğunuz için tedavi başlanmış geçmiş olsun bir sonraki ay düzelmiş olur değerleriniz normale çok yakın çünkü21 martta 3 aylık olduk
İnsanlar çok boş konuşuyorlar…Evet..Benim bebegim korkuyor.
Bugun bir arkadasim cok mu koruyorsunuz fazla tepki veriyor dedi kafam takildi..Ben gayet normal buluyorum korkmasini urpermesini yabanciya aglamasini ama
Bebekleriniz seslere farkli nesnelere farkli kisilere nasil tepki veriyor gozlemliyor musunuz? Surekli sicramaya devam ediyor mu yenidogan gibi?
Oğlanlar daha kilolu oluyormuş zatenevet uyuyordu. Oğlum da uyuyor ama 6 kilo. Kızım 4 aylıkken 6 kiloydu, oğlum 3 ayını bitirmedi daha.
Benım oğlan tuttu kızım tutmadı dısarı cıktıgımızda kızada verıyodum dısarda almaya başladı ilk ne zaman dısarı cıksak alıyodu şimdide her zaman almıyo ama uykusu gelince hemen alıyo falan zamanları var aslındaEmziği hiç tutmadı benim kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?