2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Vallahi masallah, ben tek bebekle cıkamıyorum

Vallahi masallah, ben tek bebekle cıkamıyorum
Aaaa bak dısarda cok guzel uyuyorlar ama karnı tok olunca cıkar bi dene rahatlıyorlar acık havada. Bi de kangurun var mı bılmıyorum tak önüne yürürken bebek 10. Dkkada uyumazsa gel bana direk ben evdede birini kanguruya alıyorum diğerini elimle tutuyorum kucakta

Benım de evimde yemek ve temizlik yapan biri olsa ben de bakıcı ıstemem
Ya bende valla bi yemek yapan bi de temizlik yapan olsa başka bişey istemem eşim yapıyor işte temizliği hem dagıtıyo hem yapıyo çorba yapıyorum pratik diye ya da pratik seyler ama cocuga bakmak guzel gelıyor ama ev işini oldum oladı sevmem zaten

Kanguru yok maalesef, sırtım ve belim cok agrıyor, tasıyamam dıye almadım

Aldım canım 3 numara tanesi 2 liraya geldi. Çok sağol.

Kanguru yok maalesef, sırtım ve belim cok agrıyor, tasıyamam dıye almadım
Kanguru benım sag kolum ilk 3 ay sadece onunla dolaştım cunku kesinlikle durmadılar kucakta sakinleştiler hep belkide bwnım bebeler oyleydı. 2 3 haftadır pek kullanmıyorum ilk gecen akşam dısarı cıktıgımzda taktım bebe agırlaşmış benımde agrıdı sırtım şey diye teselli edıyorum spor gibi düşün sırt kasların gelişiyo su an

Genç misin? Zayıf mısın? Ben kızımı çok gezdirdim kanguruda ama oğlanla çokyoruluyorum artık.

Bebekleriniz seslere farkli nesnelere farkli kisilere nasil tepki veriyor gozlemliyor musunuz? Surekli sicramaya devam ediyor mu yenidogan gibi?

Emziği hiç tutmadı benim kızım

Evet..Benim bebegim korkuyor.
Bugun bir arkadasim cok mu koruyorsunuz fazla tepki veriyor dedi kafam takildi..Ben gayet normal buluyorum korkmasini urpermesini yabanciya aglamasini ama
Yok ya normal. Bana da cicianne bu çocuğu korkutmuşlar deyip muska yaptırmıştı. Ben de korkarım öyle şeylerden.

21 martta 3 aylık olduk
1aylık çekilen ultrasonda alfamız sağ 56ydı hiç birşey yapmadık 2.ayda 64 oldu genelde bekliyorlar ama sanırım 3ayı doldurduğunuz için tedavi başlanmış geçmiş olsun bir sonraki ay düzelmiş olur değerleriniz normale çok yakın çünkü

Sesli oyuncakları seviyor çıngırak falan hoşuna gidiyor oğlumun biz her gün şarkı dinliyoruz ben ona söylüyorum falan sese baya alışık. Yabancılama şuan çok yok ailemizden uzaktayız eve çok giren çıkan yok arkadaş grubumuzla sık görüşüyoruz sadece onları da şimdilik yabancilamiyor. Ama irkilmeleri arada sırada oluyor bazen ağlayarak uyanıyor ya da uykusunda sıçrıyor.
Bebekleriniz seslere farkli nesnelere farkli kisilere nasil tepki veriyor gozlemliyor musunuz? Surekli sicramaya devam ediyor mu yenidogan gibi?

Emziği hiç tutmadı benim kızım
Benım oğlan tuttu kızım tutmadı dısarı cıktıgımızda kızada verıyodum dısarda almaya başladı ilk ne zaman dısarı cıksak alıyodu şimdide her zaman almıyo ama uykusu gelince hemen alıyo falan zamanları var aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…