2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

gebe kalmadan önce başlanıyor ya , 2021 mart ayından beri uğraştığımız için hergün alıyorum

S Seray94 kız senin niye sesin çıkmıyo
Uyumaktan sabahım 11-13 arası kalkıp kahvaltı ediyorum üç saat sonra yine koltukta TV izlerken uykum geliyor uyuyorum şimdi kahvaltı ettim uzandım yine gözlerim kapanıyor bu yüzden canım hiç birşey istemiyor telefona bile zor bakıyorum bazen

Doktorunuz biliyor mu iki yıldır aldığınızı?
Folat değeriniz 26 nin üstü ise çok fazla olur.
Vücut folati depolamiyor fazla aldığınız zaman vücut ihtiyacı kadarını alıp gerisini idrar ile atıyor günlük

Ben 8 Haziran da kan vericem bu test için. Yani aynı mıdır bilmiyorum Nipt dedi doktor adına testin. Baya da iyi para 10.haftada testi ver 11.haftanda gel ense kalınlığına bakalım dedi o sebeple bilen birine sormak istedim. Teşekkür ederim

Merhaba, bende kısmetse Aralık annesi ilk haftasını gösteriyor takvim. Allah herkesın gönlüne göre versin sağlıkla kucağa almayı nasip etsin.
Doktorumla son kontrol olucak Ankarada doktor arıyorum doğum paketide alabilirim. Varmı tavsiyeniz. Yaş olarak ileri yaştayım perinatolog da olabilir.

gebe kalmadan önce başlanıyor ya , 2021 mart ayından beri uğraştığımız için hergün alıyorum
Anladım bende kullandım ama gebe kalmadan 3 ay önce başlanmalı bildiğim kadarıyla ki ben 2 aylık bir kullanımda folat değerim 20 olmuştu doktorum hemen daha düşğk bir folik asit verip aralıklı kullanmamı söyledi bence bu konuyu bir uzmana danışın

Eklentiler

• Screenshot_20230518-135414_Samsung Internet.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 69
Önüne geçecek neyi görüyorlar mesela ben bu konuyu hiç bilmiyorum test sonucunda neye müdahale edebiliyorlar.
Cidden bilgilendirirseniz sevinirim.
Benim bilgim bir şeye müdahaleye edemedikleri yönünde.
Zaten yaşamayacak çocuk için direkt söylüyorlar çıkan sonuçta. Ancak benim doktorum da istedi yaptırcam, testi isterken de kapsamlı her şeye bakıyorlar daha önce bir kurtaj olduğu için bu testi yaptirmani istiyorum ona göre önlem alalım dedi. Atıyorum anne karnında kan pıhtılaşması, ona göre iğne ve ya ilaç. Ya da bebekte başka bir problem atıyorum ocaktan dışarı nefes güçlüğü veya organ eksikliği. Bunu önden bilirlerse dodugu gün hem ona göre bir oda ona göre bir kuvez ve ona göre bı hizmet başlar. Ama geç fark edilirse tedavi aksar gibi. Kuzenimin bebeği 2 3 gün kuvozde kalması gerekirken eve gönderdiler. Çocuk şimdi 2 yaşına kadar nöroloji muaynesi altında. Ben bu şekilde yorumluyorum en azından. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

bende sabahın 5inde kusmaya uyanıyorum uyku düzeni iptal

bende sabahın 5inde kusmaya uyanıyorum uyku düzeni iptal
İlaç kullanmıyor musun ya prilam yatmadan önce içiyorum ben bulantı olmuyor şükür sabahları , ama altıda yedide uyanıyorum hep sabit oldu nedense ni saat geri uyumaya çalışıyorum sonra

Benim 2 aylık kullanımda 20 üzeri oldu folat değerim bence atılımı o kadar da fazla değildir
Vücut fazlasını atıyor bende gebelik düşündüğüm için erken başlamıştım doktoruma sordum hocam merak etme ihtiyacıni alır gerisini atar vücut dedi

Çok geçmiş olsun benim bebeğimin de kalbi durdu. Doktorum işleme gerek yok kendiliğinden düşer bir iki hafta için de dedi. İlaçları keselim dedi. Progestanla kan sulandırıcı kullanıyordum bırakınca üç gün sonra kendiliğinden düştü siz de neden kendisi düşmesi için beklemediler? Rabbim tekrar sağlıkla nasip etsin ilk haftalardaki kayıplar sağlıksız olduğu için oluyormuş canınızı sıkmayın. Daha yeni evliymişsiniz tekrar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…