2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

aynen öyle. kolay bilgiye ulaşmak kadar sentezlemek daha önemli.
zaten gebeliğini 2 doktor ile takip eden benim için google bi seçenek değil.
umarım kimse içinde olmaz

Aman dikkat edin kabızlığı ben gece yatmadan 1 bardak ılık su, sabah kalkınca da kayısı çayı içerek geçirdim

Kola geçiriyor mu bulantıyı ya öyleyse hemen alayım

aynen öyle. kolay bilgiye ulaşmak kadar sentezlemek daha önemli.
zaten gebeliğini 2 doktor ile takip eden benim için google bi seçenek değil.
umarım kimse içinde olmaz
Sanırım burada bana ufak bir laf dokundurmuşsunuz. Ben örnek olarak bir iki şey attım sadece googleye güvenmeden önce mesleğime, aldığım tıbbi bilgilere güveniyorum. Hemşireyim ve beraber çalıştığım kadın doğum uzmanları da oldu hepsi de fazla folik asitin zararlı olduğu görüşünde. Sadwce kendi bildiğinizi doğru saymanın yanlış olduğunu bilmenizi, eğer bilmiyorsanız googleden araştırmanızı öneririm cevap vermezseniz de sevinirim çünkü ne derseniz diyin ben cevap vermeyeceğim artık mevzu benim tartışma sınırımı geçti. İyi forumlar

Aman dikkat edin kabızlığı ben gece yatmadan 1 bardak ılık su, sabah kalkınca da kayısı çayı içerek geçirdim
Kayısı yedim fayda ediyordu en son kusunca tiksindim yiyemedim bi daha

Plansız bir gebelik mi şuanki plansız olunca kımıldamayı hissedene kadar kabullenemiyor insan ilk gebeliğimden biliyorum herşeyi yedm içtim ilk gebeliğimde de şimdide öyleyim elbette fetusa geçecek kimyasal ve zararlardan koruyorum kendimi ama yiyecek içecek konusunda aman aman titiz değilim çünkü zaten herşeyi mide kabul etmiyor mesela sucuk kokusundan bile kaçıyorum bir yediğimi ikinci kere yiyemiyorum falan bebek kendini koruyor anlayacağın

Aslında benim bir fikir beyanım yoktu folik ile ilgili, kendi bildiğimi doğru sayacak yorumda da bulunmadım aşağıda görüleceği gibi. Bilmiyorsam da google yerine doktor tercih ediyorum.

Teşekkür ederim google araştırma önerin için. Siz gereksiz üstünüze alınmışsınız size laf dokunduracak yorumunuzu hatırlamamıştım yazarken. Ama şimdi kendi yorumumu hatırlatma gereği duydum.

""Anne Grupları 2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

ya şu folik asit konusunda yarın 12+0 olacağım foliki bırak dedi, yeni bir takviyeye başlayacağız dedi. ben de 60 adetli almıştım çok kaldı dedim doktora o zaman sabah folik akşam da yeni takviyeyi al ziyan olmasın folik dedi. zararı yoktur heralde boş yere de niye içeyim isterse ziyan olsun... """

Kayısı yedim fayda ediyordu en son kusunca tiksindim yiyemedim bi daha
Ya o tiksinme o kadar kötü ki bayılarak yediğim şeyleri yiyemiyorum ömür boyu devam etme olasılığı da varmış annem mesela bana hamileyken yeşil mercimekten tiksinmiş biz hiç yeşil mercimek yemeyiz

Sadece sabahsa o zaman zaten normal ilaçlık değilsin yavrum sıkıntı etme kendine düşük riskini de atlatacaksın yorma kendini üzme aklına birşey takma Allah büyük kaş hftalık oldun sen
10+1 oldu sen ne kadarlık olduydun? Kim ne kadar dı hep unuttum

Hanımefendi Google linkini ben atmıştım nasıl hatırlamıyorsunuz? Hadi hatırlamadınız diyelim neden direkt Google mevsuzuna giriyorsunuz? Neyse uzamasına gerek yok.

Prilam midem çok ağrıyordu kusuyordum geçirdi çok şükür

Plansız olmadığı gibi planlının da en dibi ::) tüp bebek yani. İlk kızımda tüp bebekti. Donmuş embriyolarım vardı yaş geçiyo bir kardeşi olsun drdik kızım çok istiyodu eşimde öyle. Banada bi cazip geldi kardeş fikri. Ama şuan nasıl bakıcam nasıl yeticem modundayım. Birde ilk kızımdaki kadar heyecan yok açıkcası. Bilmiyorum inşallah hissetmeye başlayınca azalır bu duygularım.

Ya o tiksinme o kadar kötü ki bayılarak yediğim şeyleri yiyemiyorum ömür boyu devam etme olasılığı da varmış annem mesela bana hamileyken yeşil mercimekten tiksinmiş biz hiç yeşil mercimek yemeyiz
Evet malesef hamileyken koku tat neyden tiksinme olursa sonra yine aynı şeyler hissediliyor çoğu geçiyor ama aşırı olanlar geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…