2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kilo alımı için mi iyi oluyor , benim kız çok yemek seçiyor ya çok zorlanıyorum kilo aldıracak şeyleri hiç yemiyor ne verebilirim sence başka
Evet canım kemıkk gelısım boy uzaması bağışıklık cok faydası var..
Sızın souledıgınız şey cok baska benım dediğim tahın gıbı koyulugu kıvamı , dırek kaşıkla yıyemez meyveye karıstırcaksınız.. Ben avakadoda yedırıyorum hergün , kıyma ılıklı kemık suyu hemen her yemekte oluyor , yımırta hergün yer
Bol bol kıymakı tarhana çorbası da içir. Bız şekersiz beslenıyoruz cogunnlukla sadece meyve şekeri alıyor unları tam buğday veya yulaf unu öyle ..

Aşıdan değilmiş El ayak hastalığı olabilir iş sabah götüreceğim doktora inşallah değildir daha önce de olmuştu bu hastalıktan cok zordu
Geçmiş olsun canım kızımda bir kere oldu doktor asla onemsemedi ilaç vermedi bu şekilde geçer bu dedi. Öyle diyince bana da bir rahatlık geldi geçti o zamanlar

Aşıdan değilmiş El ayak hastalığı olabilir iş sabah götüreceğim doktora inşallah değildir daha önce de olmuştu bu hastalıktan cok zordu
Geçmiş olsun. Nedenmiş benekler?

Kızlar istanbul’da bakıcı fiyatlarını bilen var mı? Arkadaşım bir iki bakıcıyla görüşmüş. Fiyat aralığı çok değişken kafam karıştı dedi. Yarım gün için.

Ben de bunu merak ediyorum. Şubattan sonra başlamam gerekiyor. Yoksa 1 yıllık ücretsiz mazeret izni mi kullansam kafam karışık. Hayırlısıyla inşallah bu ay 2. Ye hamile kalır doğururum ikiside idare eder. Dua beklerim gençlik

Şimdi hamile kalsan şubatta doğum iznine ayrılırsın zaten. Elini çabuk tut.

Ben de yarım güne başlamayı düşünüyorum ama koşulları tam nedir bilmiyorum görüşmem lazım

Ben de yarım güne başlamayı düşünüyorum ama koşulları tam nedir bilmiyorum görüşmem lazım
Memurlarda nasıl bir uygulama yapılacak bilmiyorum da ben bu sene 3gun 8.30 -12.30 arası gittim okula eşim baktı çok rahat ettim şükür. İnşallah sende de buna benzer uygulama olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…