- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.621
Kilo alımı için mi iyi oluyor , benim kız çok yemek seçiyor ya çok zorlanıyorum kilo aldıracak şeyleri hiç yemiyor ne verebilirim sence başkaKız nıye bıksın, meyvesıne karıstır yedir hergün..
Evet canım kemıkk gelısım boy uzaması bağışıklık cok faydası var..Kilo alımı için mi iyi oluyor , benim kız çok yemek seçiyor ya çok zorlanıyorum kilo aldıracak şeyleri hiç yemiyor ne verebilirim sence başka
Hayırlı olsunBugun ıkı damla aşıyı sag salım aldıkyıne cok ağladı ama kusmadı bu sefer.
Sanırsın etini kopardık
Çocuk felciHayırlı olsunne aşısıydı bu
18.ay aşısı mi şimdi baktım yok sanırımAşıdan sonraki gün el içi ve ayak altında kırmızı noktacıklar çıktı sizde de oldu mu kızlar ?
18.ay aşısı mi şimdi baktım yok sanırım
Geçmiş olsun antibiyotik tedavisiyle geçiyor sanırımAşıdan değilmiş El ayak hastalığı olabilir iş sabah götüreceğim doktora inşallah değildir daha önce de olmuştu bu hastalıktan cok zordu
Geçmiş olsun canım kızımda bir kere oldu doktor asla onemsemedi ilaç vermedi bu şekilde geçer bu dedi. Öyle diyince bana da bir rahatlık geldi geçti o zamanlarAşıdan değilmiş El ayak hastalığı olabilir iş sabah götüreceğim doktora inşallah değildir daha önce de olmuştu bu hastalıktan cok zordu
Geçmiş olsun. Nedenmiş benekler?Aşıdan değilmiş El ayak hastalığı olabilir iş sabah götüreceğim doktora inşallah değildir daha önce de olmuştu bu hastalıktan cok zordu
Ben de bunu merak ediyorum. Şubattan sonra başlamam gerekiyor. Yoksa 1 yıllık ücretsiz mazeret izni mi kullansam kafam karışık. Hayırlısıyla inşallah bu ay 2. Ye hamile kalır doğururum ikiside idare eder. Dua beklerim gençlikGeçmiş olsun. Nedenmiş benekler?
Kızlar istanbul’da bakıcı fiyatlarını bilen var mı? Arkadaşım bir iki bakıcıyla görüşmüş. Fiyat aralığı çok değişken kafam karıştı dedi. Yarım gün için.
Şimdi hamile kalsan şubatta doğum iznine ayrılırsın zaten. Elini çabuk tut.Ben de bunu merak ediyorum. Şubattan sonra başlamam gerekiyor. Yoksa 1 yıllık ücretsiz mazeret izni mi kullansam kafam karışık. Hayırlısıyla inşallah bu ay 2. Ye hamile kalır doğururum ikiside idare eder. Dua beklerim gençlik
Ben de öyle düşündüm ama bakalım kader ağlarını nasıl örecekŞimdi hamile kalsan şubatta doğum iznine ayrılırsın zaten. Elini çabuk tut.
Ben de yarım güne başlamayı düşünüyorum ama koşulları tam nedir bilmiyorum görüşmem lazımBen de bunu merak ediyorum. Şubattan sonra başlamam gerekiyor. Yoksa 1 yıllık ücretsiz mazeret izni mi kullansam kafam karışık. Hayırlısıyla inşallah bu ay 2. Ye hamile kalır doğururum ikiside idare eder. Dua beklerim gençlik
Memurlarda nasıl bir uygulama yapılacak bilmiyorum da ben bu sene 3gun 8.30 -12.30 arası gittim okula eşim baktı çok rahat ettim şükür. İnşallah sende de buna benzer uygulama olur.Ben de yarım güne başlamayı düşünüyorum ama koşulları tam nedir bilmiyorum görüşmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?