- 8 Mart 2023
- 748
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.641
5 gün dediğin saatler gibi çalışılıyor ya da 3 gün tam diye okudum memurlar nette. Bizde de buna benzer olur. Öğretmenlik yazmayan kafama zatenMemurlarda nasıl bir uygulama yapılacak bilmiyorum da ben bu sene 3gun 8.30 -12.30 arası gittim okula eşim baktı çok rahat ettim şükür. İnşallah sende de buna benzer uygulama olur.
Kaç saat ders aldın? Artık 20 saat ders almak mecburiymiş.Memurlarda nasıl bir uygulama yapılacak bilmiyorum da ben bu sene 3gun 8.30 -12.30 arası gittim okula eşim baktı çok rahat ettim şükür. İnşallah sende de buna benzer uygulama olur.
O zaten mecburi değil miydi ya? Fazla öğretmen vardı bizde bir iki ay 16 saat girdik. Onun harici hep en az 21.Kaç saat ders aldın? Artık 20 saat ders almak mecburiymiş.
Geçmiş olsun
Allah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsunBen de bunu merak ediyorum. Şubattan sonra başlamam gerekiyor. Yoksa 1 yıllık ücretsiz mazeret izni mi kullansam kafam karışık. Hayırlısıyla inşallah bu ay 2. Ye hamile kalır doğururum ikiside idare eder. Dua beklerim gençlik
Mecburiydi ama sisteme işlenmiyordu o yüzden verilebiliyordu 15 saat bu sene 2. Dönem okullara yazı gelmiş artık sisteme işliyorlar ek dersleri de sistematik görülüyor o yüzden olmuyormuşO zaten mecburi değil miydi ya? Fazla öğretmen vardı bizde bir iki ay 16 saat girdik. Onun harici hep en az 21.
15saat aldım. İdare sorun etmedi.Kaç saat ders aldın? Artık 20 saat ders almak mecburiymiş.
Bugün kurul toplantısında tekrar söylendi seneye herkes 21 saat alacak en az diye. Bakalım nasıl olacak.15saat aldım. İdare sorun etmedi.
Ayy amin canım inşallahGeçmiş olsunbizdede olmadj sanırım böyle bişey aşıdan sonra el ayak hastalığı ise ağızındada olur muhtemelen iyileşir inşallah biran önce
Allah çalışan tüm annelerin yardımcısı olsunederiz tabiki sağlıklı hayırlı bir evladın daha olur inşallah aklıma gelmiştin benimde acaba hamile mi dedim bak yazmışsın
Bizim okulda müdür yrd. 5saat alıyor 3kisiyiz biri 20saat diğer ikimiz 15saat alıyoruz .Bugün kurul toplantısında tekrar söylendi seneye herkes 21 saat alacak en az diye. Bakalım nasıl olacak.
İnşallah zor falan ama gerçekten iyiki olmuş diyorum şimdi , şimdiden birbirlerşne bakıp gülmeleri ikisinin birbiriyle oynadığını görmek onların sevgisinden daha büyük bir sevgi doğuruyor içime , biraz büyüdüklerinde bende çalışmayı düşünğyorum kreşe verip aradanda çıkmış oldular böyleceAyy amin canım inşallahpeşinden ben de geleyim
Cnm senin branşın neydıAyy amin canım inşallahpeşinden ben de geleyim
Benim durum da sana benzer canım annem bakıcak bir süre, geç kalkar, eğitim falan hak getireKızlar çok kararsız kaldıgım bir konu var,sizden fikir almak istiyorum.ben devlet memuruyum suan ücretsiz izindeyim,8-4 çalışma saatim ve iş yerim evime çok yakın,büyük oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor. Ücretsiz iznim nisanda bitiyor yani oğlum 2yaş 3 aylık olunca. Bir aklım diyorki 2yaşında işe başla 3yaşına kadar babanne baksın sonra devlet kreşine ver.diğer aklım da diyor ki iznini sonuna kadar kullan işe başlayınca babanneyle falan ugrasmadan direk kreşe ver,ama o yaşta özel kreşe vermem gerekiyor ve burda kreşler aşırı pahalı abisinin okuluna da para veriyoruz ikisi bizi zorlayacak baya.babannemiz cok yakın oturuyo fena bakmıyor aslında gezdirir yedirir oynar falan ama egitim konusunda 0 çünkü hiç bilmez öyle şeyleri napsam kararsızım bir de büyük oğlum 10 aylıkken işe başladım babannesi baktı 2bucuk yasında kreşe başladı gayet iyiyiz eğitim konusunu okul toparlıyor zaten .çok kararsızım yani bilemedm siz olsanız ne yapardınız
Açıkası kararsız olmamın sebeplerinden biri de şu ben kayınvalideme baya mesafeliyim aramızda bi sıkıntı olmadı aslında çok iyi kadındır ama yapım gereği çok mesafeliyim,oğluma baktıgı zaman benim evimde bakıyor ve herseyi yediğimizi içtiğimizi çöpe attıgımızı bile takip ediyor yüz göz olunuyor gibi gelıyor bu hosuma gitmiyor ama mecbur olunca tabi yapcak bişey yokBenim durum da sana benzer canım annem bakıcak bir süre, geç kalkar, eğitim falan hak getireannem bana uzak 5 gün annemde kalmak istemiyorum yarım gün çalışmaya başlıcam kreşe verene kadar 2 bucuk ya da 3 bucuk yaşında annemin uygunluğuna göre. Yarım gün olmasaydı benim de aynı şekilde 2 yaş 3 ay şubatta doluyor o zaman annem bakıcaktı tam mesai. Eylüle kadar idare edip gerekirse kreşe veririz diye düşünüyordum annem sonra da bakarım diyor ama sağlık durumu elverirse o olur. Ben de Ankaradayım çok pahalı evet ama yapacak birşey yok çalışan anne olunca kreş kaçınılmaz. Sen de eylüle kadar babaanneyle devam et istersen eylülde yeni arkadaşlar dönem başı herkesle beraber başlar. Babaanneyle iyi devam ediyorsa 1 sene ötelersin kreşi
Uzak olduğu için yarım gün mantıklıymıs senin için bir de kendi annen olunca gözün arkada kalmaz.kayınvalidem sürekli televizyon açıyor,kulagı pek duymuyor,mahremiyet falan bilmez,kayınbabamda emekli evde oluyor oda geliyor çocuğa bakarken ve çok sinirli ve agzı biraz bozuk.eşim bişey olmaz büyük oğlumuza baktı noldu sanki diyor ne yapsam bilemıyorumBenim durum da sana benzer canım annem bakıcak bir süre, geç kalkar, eğitim falan hak getireannem bana uzak 5 gün annemde kalmak istemiyorum yarım gün çalışmaya başlıcam kreşe verene kadar 2 bucuk ya da 3 bucuk yaşında annemin uygunluğuna göre. Yarım gün olmasaydı benim de aynı şekilde 2 yaş 3 ay şubatta doluyor o zaman annem bakıcaktı tam mesai. Eylüle kadar idare edip gerekirse kreşe veririz diye düşünüyordum annem sonra da bakarım diyor ama sağlık durumu elverirse o olur. Ben de Ankaradayım çok pahalı evet ama yapacak birşey yok çalışan anne olunca kreş kaçınılmaz. Sen de eylüle kadar babaanneyle devam et istersen eylülde yeni arkadaşlar dönem başı herkesle beraber başlar. Babaanneyle iyi devam ediyorsa 1 sene ötelersin kreşi
Benim annem de tv açar sürekli telefonda konuşur ama kendi torunları sonuçta canım çocuk güvenli ve sevildiği yerde olacak. Her yerin eksisi artısı var kreşe vermeyi isterdim yaşıtlarıyla oynaması onun açısından çok iyi olur ama çok hastalanıyorlar kreşte, ertelemeye çalışıyorum bu sebepten. Aileler olmasa kreş olacaktı sonuçta. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bir yerden başlamak gerekiyorUzak olduğu için yarım gün mantıklıymıs senin için bir de kendi annen olunca gözün arkada kalmaz.kayınvalidem sürekli televizyon açıyor,kulagı pek duymuyor,mahremiyet falan bilmez,kayınbabamda emekli evde oluyor oda geliyor çocuğa bakarken ve çok sinirli ve agzı biraz bozuk.eşim bişey olmaz büyük oğlumuza baktı noldu sanki diyor ne yapsam bilemıyorum
Haklısın canım.kreşin de babannenin de eksileri artıları var.düşünüp bir karar vermeliyim.hayırlısı neyse o olur inşallahBenim annem de tv açar sürekli telefonda konuşur ama kendi torunları sonuçta canım çocuk güvenli ve sevildiği yerde olacak. Her yerin eksisi artısı var kreşe vermeyi isterdim yaşıtlarıyla oynaması onun açısından çok iyi olur ama çok hastalanıyorlar kreşte, ertelemeye çalışıyorum bu sebepten. Aileler olmasa kreş olacaktı sonuçta. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap bir yerden başlamak gerekiyor
Ben babanneye baktirirdim tabi o da istiyorsa. Aile buyuguyle büyürken çok şey öğreniyorlar misal ben hasan dedemi asla unutmayacağım hatırladığım yaştan itibaren. Ne kadar Bilge Güler yüzlü munis aynı zamanda kuralları olan bir dedeydi.kitapligi vardı. Açıp okurdu bıçak bilerdi evinde iş olarak. Kurburnu çayı demlerdi içerdik namaz kılarken yanına oturtur önümüze sevdigimiz meyvelerden vs koyardı. Allah cennetinde agirlasin inşallah. Annem ona bırakıp çok tarla bağ bahçe işlerine gitmiştir.Kızlar çok kararsız kaldıgım bir konu var,sizden fikir almak istiyorum.ben devlet memuruyum suan ücretsiz izindeyim,8-4 çalışma saatim ve iş yerim evime çok yakın,büyük oğlum 5 yaşında anaokuluna gidiyor. Ücretsiz iznim nisanda bitiyor yani oğlum 2yaş 3 aylık olunca. Bir aklım diyorki 2yaşında işe başla 3yaşına kadar babanne baksın sonra devlet kreşine ver.diğer aklım da diyor ki iznini sonuna kadar kullan işe başlayınca babanneyle falan ugrasmadan direk kreşe ver,ama o yaşta özel kreşe vermem gerekiyor ve burda kreşler aşırı pahalı abisinin okuluna da para veriyoruz ikisi bizi zorlayacak baya.babannemiz cok yakın oturuyo fena bakmıyor aslında gezdirir yedirir oynar falan ama egitim konusunda 0 çünkü hiç bilmez öyle şeyleri napsam kararsızım bir de büyük oğlum 10 aylıkken işe başladım babannesi baktı 2bucuk yasında kreşe başladı gayet iyiyiz eğitim konusunu okul toparlıyor zaten .çok kararsızım yani bilemedm siz olsanız ne yapardınız
Yaa ne kadar güzel hatırlıyorsun dedeniBen babanneye baktirirdim tabi o da istiyorsa. Aile buyuguyle büyürken çok şey öğreniyorlar misal ben hasan dedemi asla unutmayacağım hatırladığım yaştan itibaren. Ne kadar Bilge Güler yüzlü munis aynı zamanda kuralları olan bir dedeydi.kitapligi vardı. Açıp okurdu bıçak bilerdi evinde iş olarak. Kurburnu çayı demlerdi içerdik namaz kılarken yanına oturtur önümüze sevdigimiz meyvelerden vs koyardı. Allah cennetinde agirlasin inşallah. Annem ona bırakıp çok tarla bağ bahçe işlerine gitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?