2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Meyve en faydalı şeylerdenmiş benim eşimin teyzesi hamileliğinde hep meyve yemiş çocuk 4 kilo doğmuş hala daha tombik maşallah ne hastalık ne bişey bende yükledim meyveye duyunca
Böyle diyince elindekini bıraktım kız nasıl doğuracağız 4 kiloyu

Bayram tatilinde bizde memlekete gideceğiz. Ben konyada yaşıyorum antalya çok uzak değil ama kalmak için yer gerekiyor.

A Allmala

ben de insanların hamilemisin diye sormalarını anlayamıyorum, biz söylemek istersek zaten söyleriz. Belki çocuk istiyoruz ama olmadı, belki hiç istemiyoruz kilo aldık, belki hamileyiz ama düşük riskimiz var veya hiçbir sebep yokken söylemek istemiyoruz . kimi insanlar hiç anlayışlı değil. Benden yaşça küçük bi kız vardı işyerinde sürekli her gördüğünde soruyordu iyi niyetiyle ama herkesin içinde soruyordu kıvır mıvır en sonunda kıza müsait bir zamanda tatlı dille söyledim. sürekli soruyorsun hayır deyip evrene o enerjiyi vermek istemediğim için seninle paylaşıyorum diyip anlattım (daha 9.hafta bol kanamali zamanim)
kız da karnından kilo alan biri ve çok kilo almıştı ve hiç çocuk istemiyor. İnstagrama fotoğraf atmış arkadaşlaru altına hamile misin yazmış, yaşadığı gibi yanıma geldi anlattı seni çok iyi anladım diye :)

Böyle diyince elindekini bıraktım kız nasıl doğuracağız 4 kiloyu
Ya nasıl güldüm kız annem tombik bebek daha kolay doğar diyor kayıyormuş ama zayıf takılıyormuş off annemin bana bunları anlatmaya acilen bırakması lazım korkmamam için yapıyor ama daha çok korkutuyor

Kızlar vajina bölgesinde saniyelik batma gibi ağrı girmesi normal mi sizde de oluyor mu?
ben de 1 kere oldu ertesi gün doktora gitmiştim. ama bu sebeple değil, aklıma da söylemek gelmemişti, ama her şey yolunda olduğunu söylemişti doktor

Valla bilmiyorum doğum nasıl kolay olur ama 4 kilo da az değil ya

En mantıklısı öyle aslında ama işte bizde o da yok 10 gün toplam yıllık izin. Bir seneyi doldurmadığı için onu da alamıyoruz
Anladım canım artık o 10 günlük izni bide babalık iznini kullanırsınız yine az olmuyor

Ben sevinecek insanlarin nazarinin degecegini dusunmuyorum. Hele biz 5 sene ugras sonucu elde ettigimiz icin cok da kiskanilacak bir durumumuz yok.
Bir kere kayibimiz da olmustu. O zaman da cogu kisi biliyordu. Uzerine kaybettigimi soylemek cok zor gelmisti. 1 ay sonra bile is yerinde insanlar bebis nasil dediginde cani aciyor insanin Kaybettim demek
Simdi de soylerkenki tek cekincem o. Ama 3 ay atlattik icimi ferah tutmaya calisiyorum, aklima kötüyü getirmemeye calisiyorum. Buyuk bir nese ile idrar testini gorunce paylasan insanlara ozeniyorum keske benim de korkularim olmasa.

yok haftalık yarım kilo yazmış :)

Döllenme zamanını tam olarak bilmek imkansız olduğu için son adet tarihine göre haftanız hesaplanır, yani en son adet tarihimizden bugüne kadar geçen süre. Ben mesela 17 mart sat, şuan 12+5
Çok teşekkürler bilgilendirme için o zaman benim bu durumda sanırım Ocak oluyor muhtemel doğum tarihim herkese güzel bir hamilelik dönemi dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…