- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.701
Böyle diyince elindekini bıraktım kız nasıl doğuracağız 4 kiloyuMeyve en faydalı şeylerdenmiş benim eşimin teyzesi hamileliğinde hep meyve yemiş çocuk 4 kilo doğmuş hala daha tombik maşallah ne hastalık ne bişeybende yükledim meyveye duyunca
Bayram tatilinde bizde memlekete gideceğiz. Ben konyada yaşıyorum antalya çok uzak değil ama kalmak için yer gerekiyor.Biz tatil düşünmüyoruz bayram tatilinde memlekete gidiyorum yıllık izinde dediğiniz doğumdan sonrasi için olabilir. Deniz bize yakın olduğu için istediğimiz zaman eşim işten çıktıktan sonra ya da tatil gününde gidiyoruz
En mantıklısı öyle aslında ama işte bizde o da yok 10 gün toplam yıllık izin. Bir seneyi doldurmadığı için onu da alamıyoruzBenim eşimde asker. İzni falan var ama biz doğumda kullanmak istiyoruz
Öyle yaBayram tatilinde bizde memlekete gideceğiz. Ben konyada yaşıyorum antalya çok uzak değil ama kalmak için yer gerekiyor.
Ya dar giydiğimde cok belli oluyor akşamları ama bol giyince hiç göbiş yokKız daha ne olsun bildiğin bebiş
Ya nasıl güldümBöyle diyince elindekini bıraktım kız nasıl doğuracağız 4 kiloyu
ben de 1 kere oldu ertesi gün doktora gitmiştim. ama bu sebeple değil, aklıma da söylemek gelmemişti, ama her şey yolunda olduğunu söylemişti doktorKızlar vajina bölgesinde saniyelik batma gibi ağrı girmesi normal mi sizde de oluyor mu?
Valla bilmiyorum doğum nasıl kolay olur ama 4 kilo da az değil yaYa nasıl güldümkız annem tombik bebek daha kolay doğar diyor kayıyormuş ama zayıf takılıyormuş off annemin bana bunları anlatmaya acilen bırakması lazım korkmamam için yapıyor ama daha çok korkutuyor
Teşekkür ediyorum canımben de 1 kere oldu ertesi gün doktora gitmiştim. ama bu sebeple değil, aklıma da söylemek gelmemişti, ama her şey yolunda olduğunu söylemişti doktor
Canım benimde oluyor ben sordum gayet normal dediKızlar vajina bölgesinde saniyelik batma gibi ağrı girmesi normal mi sizde de oluyor mu?
Anladım canım artık o 10 günlük izni bide babalık iznini kullanırsınız yine az olmuyorEn mantıklısı öyle aslında ama işte bizde o da yok 10 gün toplam yıllık izin. Bir seneyi doldurmadığı için onu da alamıyoruz
nasıl ya baya karnımıza tutarak mı :)15. Haftanın sonuna doğru bebeğin kalp atışıni stetaskop ile dinleyebilirmisiz
Ben sevinecek insanlarin nazarinin degecegini dusunmuyorum. Hele biz 5 sene ugras sonucu elde ettigimiz icin cok da kiskanilacak bir durumumuz yok.Ben ikili tarama testinden sonra soyledım canım annem zaten başından beri biliyodu dayıma soyledım doktordan cıktıgım gibi tarama testınde 2 gun sonrada arkadaslarıma yemege cıkmıştım soyledım ama soyledıkten sonra mideme kramplar girdi ayy nazar deger mi bişey olur mu bi de karnım agrıdı diyorum soyledım diye oldu, psikolojık hepsikaçıncı ayda soylemeyı dusunuyosun?
yok haftalık yarım kilo yazmış :)Offf 2. Trimester için ayda yarım kilo muya ben 1 kg koydum her aya hatta 1.5 aslında 12 13 kiloyla kapatırsam tamam benım için doktoruma sordum her ay için 2 kg uygun goruyoruz dedi ama 18 kiloya denk gelıyor sanki cok gibi bilemedım. Ama senın hesapta baya cimri kiloda ikiz gebelikte 5 6 kilo fark atıyo heralde bılmıyorum ama
Olmanız gereken âdet tarihi önemli değil. Sat baz alınır. Geç döllenme vs olabilir elbette, bu konuyla ilgili pek bilgim ama doktorunuz bebeğe göre ilerde sat tarihinizi düzenliyor diye biliyorum. Yaşayan varsa yardımcı olabilir arkadaşlardan, siz de muayeneye gittiğinizde sorun doktorunuz daha sağlıklı bilgi verecektir.Bebeklerde bir hafta ileri veya geri durumu da gayet normal.
Çok teşekkürler bilgilendirme için o zaman benim bu durumda sanırım Ocak oluyor muhtemel doğum tarihimDöllenme zamanını tam olarak bilmek imkansız olduğu için son adet tarihine göre haftanız hesaplanır, yani en son adet tarihimizden bugüne kadar geçen süre. Ben mesela 17 mart sat, şuan 12+5
Ay hiç değil 4 kiloValla bilmiyorum doğum nasıl kolay olur ama 4 kilo da az değil ya
Hemen yediklerimi azaltıyorumAy hiç değil 4 kiloşimdi bunu diyip 4 kilo doğuruyormuşuz ne gülerim ama
O 10 günü de kullanamıyoruz işteAnladım canım artık o 10 günlük izni bide babalık iznini kullanırsınız yine az olmuyor
Ay yok yok benim yüzümden olmuş gibi hissettimHemen yediklerimi azaltıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?