- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.721
Bakalım 19unda doktorumuz ne diyecek öne geçmişti bir gün geriden geliyordu sata göre inşallah çok büyük olmaz diyelimAy yok yok benim yüzümden olmuş gibi hissettimye sen ya kaç kilo doğacağı varsa o kadar doğar
İnşallah en sağlıklısı nasılsa öyle gelsin kızBakalım 19unda doktorumuz ne diyecek öne geçmişti bir gün geriden geliyordu sata göre inşallah çok büyük olmaz diyelim
İnşallah en sağlıklısı nasılsa öyle gelsin kızay benim de aynı gğn randevum
Ben gün sayıyordum vallaRandevudan sonra yaz ben randevuya daha çok var biliyorum meğer ayın 12siymis ya
Benimde 4 temmuzda daha çok varRandevudan sonra yaz ben randevuya daha çok var biliyorum meğer ayın 12siymis ya
Haziranın sonu gibi memlekete gidecem temmuzun sonuna kadar kalırım o yüzden gitmeden bakar. 2 ya da 3 hafta sonra gel demişti bende gitmeden baksın gelince de tekrar kontrole giderim bu sefer cinsiyet belli olmazsa diğerinde belli olurBenimde 4 temmuzda daha çok var
Yazarın benim 2 tane randevum var o gün işim biter bitmez yazarımBen gün sayıyordum vallayazarım sende kesin yaz
önemli olan SAT tarihi, gebelik ilerde veya geriden geliyor olabilir. benim 3 gün ilerden gidiyormuş mesela, 12. hafta detaylı kontrolde,(ikili testin yapıldığı zaman) SAT tarihimi değiştirdik. normalde 27 şubattı. 24 şubat olarak işleme alıyoruz artıköncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. benim geç döllenme oldu son adet tarihim 23 mart ama on göre hesaplarsam bebeğin gelişimi geri gibi duruyor ama ovülasyoın testi ve adet döngümden biliyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 5 /6 günlük gecikme var . o yüzden de biraz kafam karıştı siz yardımcı olabilir misiniz ?
Ben başından beri ayda 1 gidiyorum. Geçen 6 haziranda gittik işte.Haziranın sonu gibi memlekete gidecem temmuzun sonuna kadar kalırım o yüzden gitmeden bakar. 2 ya da 3 hafta sonra gel demişti bende gitmeden baksın gelince de tekrar kontrole giderim bu sefer cinsiyet belli olmazsa diğerinde belli olur
Beni 3 haftada bir çağırıyor mayısın başında gittik birde sonunda işteBen başından beri ayda 1 gidiyorum. Geçen 6 haziranda gittik işte.
Benim için ayda 1 iyi oluyor. Sigortam var ayda tek kullanmış oluyorum.Beni 3 haftada bir çağırıyor mayısın başında gittik birde sonunda işte
AnlaştıkYazarın benim 2 tane randevum var o gün işim biter bitmez yazarım
ilk aylarda kilo vermek sorun değil kussan bile yemiş olduğunda bebiş kanından besleniyor. ama 3.aydan sonra bildiğim artık senin beslendiklerinden besleniyor. oyüzden dikkatli beslenmek gerekiyormuş :) bi de gebelik döneminde ne yersek veya yemezsek bebiş de doğduktan sonra onlara yatkın oluyormuş. Bizim eve et girmez annem et balık yemezmiş biz sebzeciyiz, et hiç olmasa aramam mesela ailecek de öyle, yengem doğum yaptı gebeliğinde hep meyve yemiş. cocuğa yemeği zor yediriyor ama meyve elinden düşmüyor :) başka bir konuya geçtim ama aklıma gelmişken söyliim dedim:)Ya ben niye zayıfladım ya çok üzüldüm
TeşekkürlerGözünüz aydın olsun inşallah
Kaçıncı haftadasınız
İlk başta bi tahmin yapmışmıydı doktorunuz
benim de hala devam ediyor o ya nasıl kazınıyorum kıtlıktan çıkmışım gibi :)) ama ağzıma küçücük bişey atayım hemen doyuyorum :)Ay bende off gerçi bu kadar yemeye az bile almışım gece bile midem kazınıyor kalkıp bişeyler yiyorum ki normalde yani hamilelikten önce günü 1 öğünle bile geçirir rahatsız olmazdım
Benim rahim ağzı uzunluğum sınırdan 2 mm fazla. ben de tatilden ziyade hava değişikliği istiyorum. Eğer derseki seyahat yapabilirsin ama hareket kısıtla ona da varım . bayramda tatile gider arabanın arkasına yatak atar uzana uzana giderim :) tatilde de sadece şezlongda güneşlenirim çok az ayağıım sokarım ama denize girip yüzmem :)Kızlar bu sene tatile gidecek misiniz? Benim çok tatilim geldi denize girmek gezmek falan istiyorum havalar güzel olunca ama eşimin izni 20 gün onu da doğumda kullanalım diyoruz. 7 günde babalık izni alır. 1 ay çok rahat ederiz diye düşündük hem ben bebeğe alışırım hemde herşeye yardımcı olur Allahtan eşim. Annem ve kayınvalidem de gelecek gerçi.
öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. benim geç döllenme oldu son adet tarihim 23 mart ama on göre hesaplarsam bebeğin gelişimi geri gibi duruyor ama ovülasyoın testi ve adet döngümden biliyorum 28 nisanda olmam gerekiyordu 5 /6 günlük gecikme var . o yüzden de biraz kafam karıştı siz yardımcı olabilir misiniz ?
AA biz ayniymisiz benim ki de 13+5Teşekkürler11 haftada 2li testte tahmin olarak söylemişti. 12 haftalıkken nipt test vermiştim onun sonucunda kesinleşti şu an 13+5iz
evet hesaplarınızda bir karışıklık var gibiHerkese merhabaa, ben 2024 Ocak grubuna yazmıştım da bana yardımcı olabilri misiniz belki Aralık da olabilir benim muhtemel doğum emin olamadım28 Nisanda hamile kaldım yani adet olmam gereken tarihti, olmadım pozitifi gördüm, şu anda 10+2 yiz Bana hesaplamada yardım edebilir misiniz ne zamana olacak acaba doğumum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?