2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimde 4 temmuzda daha çok var
Haziranın sonu gibi memlekete gidecem temmuzun sonuna kadar kalırım o yüzden gitmeden bakar. 2 ya da 3 hafta sonra gel demişti bende gitmeden baksın gelince de tekrar kontrole giderim bu sefer cinsiyet belli olmazsa diğerinde belli olur

önemli olan SAT tarihi, gebelik ilerde veya geriden geliyor olabilir. benim 3 gün ilerden gidiyormuş mesela, 12. hafta detaylı kontrolde,(ikili testin yapıldığı zaman) SAT tarihimi değiştirdik. normalde 27 şubattı. 24 şubat olarak işleme alıyoruz artık

Ben başından beri ayda 1 gidiyorum. Geçen 6 haziranda gittik işte.

Ya ben niye zayıfladım ya çok üzüldüm
ilk aylarda kilo vermek sorun değil kussan bile yemiş olduğunda bebiş kanından besleniyor. ama 3.aydan sonra bildiğim artık senin beslendiklerinden besleniyor. oyüzden dikkatli beslenmek gerekiyormuş :) bi de gebelik döneminde ne yersek veya yemezsek bebiş de doğduktan sonra onlara yatkın oluyormuş. Bizim eve et girmez annem et balık yemezmiş biz sebzeciyiz, et hiç olmasa aramam mesela ailecek de öyle, yengem doğum yaptı gebeliğinde hep meyve yemiş. cocuğa yemeği zor yediriyor ama meyve elinden düşmüyor :) başka bir konuya geçtim ama aklıma gelmişken söyliim dedim:)

Ay bende off gerçi bu kadar yemeye az bile almışım gece bile midem kazınıyor kalkıp bişeyler yiyorum ki normalde yani hamilelikten önce günü 1 öğünle bile geçirir rahatsız olmazdım
benim de hala devam ediyor o ya nasıl kazınıyorum kıtlıktan çıkmışım gibi :)) ama ağzıma küçücük bişey atayım hemen doyuyorum :)

Ben 71 kiloyla kalmıştım 70 e düştüm yine 71 oldum hep o sekilde oynuyor çünkü hala tatli olan hicbirseyi yiyemiyorum bu meyve de dahil eksi desen asla ben erik hastasiydim bu sene resmen yiyemedim dun de peynirden tiksindim napcam bilmiyorum yemekler bile ağır geliyor kuru ekmekle gececek hamileligim sanirim

Benim rahim ağzı uzunluğum sınırdan 2 mm fazla. ben de tatilden ziyade hava değişikliği istiyorum. Eğer derseki seyahat yapabilirsin ama hareket kısıtla ona da varım . bayramda tatile gider arabanın arkasına yatak atar uzana uzana giderim :) tatilde de sadece şezlongda güneşlenirim çok az ayağıım sokarım ama denize girip yüzmem :)

Benim de geç döllenme. Sat 2 Mart ama doktor ilk gittiğimde gelişimine göre sisteme bebeğin haftasını hesaplatmıştı ve baz almamız gereken sat’ı 8 Mart olarak güncelledik biz. Yani ben tüm uygulamalara sat’ımı 8 Mart olarak girerek haftamı takip ediyorum sizin de öyle yapmanız lazım doğru hesaplamak için

evet hesaplarınızda bir karışıklık var gibi
benim 20 mart daha bgün 12 haftalık olduk
Hesaplama yaparken en son adet gördüğün aya bakıyorsun.
Adetin ilk hangi gün başladıysa o tarihten itibaren hesaplama yapman gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…