- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.741
Sizin gene soran sorgulayan kadın bn rapor alınca erkek arkadaşlar bile hayırdır diye sorguladı midem kötü dedim hala hayırdır diyen var cidden anlamak zor ama bekar bı kadınsa yadirgamiyorum yaşamadığı için pek bilmemesi onemsememesi çok normalA Allmala
ben de insanların hamilemisin diye sormalarını anlayamıyorum, biz söylemek istersek zaten söyleriz. Belki çocuk istiyoruz ama olmadı, belki hiç istemiyoruz kilo aldık, belki hamileyiz ama düşük riskimiz var veya hiçbir sebep yokken söylemek istemiyoruz . kimi insanlar hiç anlayışlı değil. Benden yaşça küçük bi kız vardı işyerinde sürekli her gördüğünde soruyordu iyi niyetiyle ama herkesin içinde soruyordu kıvır mıvır en sonunda kıza müsait bir zamanda tatlı dille söyledim. sürekli soruyorsun hayır deyip evrene o enerjiyi vermek istemediğim için seninle paylaşıyorum diyip anlattım (daha 9.hafta bol kanamali zamanim)
kız da karnından kilo alan biri ve çok kilo almıştı ve hiç çocuk istemiyor. İnstagrama fotoğraf atmış arkadaşlaru altına hamile misin yazmış, yaşadığı gibi yanıma geldi anlattı seni çok iyi anladım diye :)
Midesi bulanıp kilo alan bi ben varımdır bence:) çünkü protein tüketemiyorum sebze meyve yiyemiyorum kusmam yok ama bulantı yüzünden yiyebildiğim tek şey ekmek ekmek peynir zeytin bulandıkça bunları yediğim için kilo alıyorumBen 71 kiloyla kalmıştım 70 e düştüm yine 71 oldum hep o sekilde oynuyor çünkü hala tatli olan hicbirseyi yiyemiyorum bu meyve de dahil eksi desen asla ben erik hastasiydim bu sene resmen yiyemedim dun de peynirden tiksindim napcam bilmiyorum yemekler bile ağır geliyor kuru ekmekle gececek hamileligim sanirim
Herkese merhabaa, ben 2024 Ocak grubuna yazmıştım da bana yardımcı olabilri misiniz belki Aralık da olabilir benim muhtemel doğum emin olamadım28 Nisanda hamile kaldım yani adet olmam gereken tarihti, olmadım pozitifi gördüm, şu anda 10+2 yiz Bana hesaplamada yardım edebilir misiniz ne zamana olacak acaba doğumum?
Kızlar sizde enabizda gebelik haftaniz gözüküyor mu
Aynıyız canim bende et tavuk yiyemiyorum kızımda bi tatli yiyemedim bi de çikolata bunda hicbirsey yiyemiyorum mide bulantısı hep var hep ilaç verdi doktor fayda etmedi hiç istifra etmedim ama bulantı beni benden alıyor hicbisi yapamiyorumMidesi bulanıp kilo alan bi ben varımdır bence:) çünkü protein tüketemiyorum sebze meyve yiyemiyorum kusmam yok ama bulantı yüzünden yiyebildiğim tek şey ekmek ekmek peynir zeytin bulandıkça bunları yediğim için kilo alıyorumbulantılar bi geçsin hemen diyetisyene başlıcam. Mesela patates salatası ya da haşlanmış patates çok iyi geliyo bulantıma ama işte doğrudan kilo olarak dönüyo
Benim mide bulantım varken kilo aldım nasıl aldım kusmama rağmen yiyordum kusuyordum tam midem rahatladı birşeyler yiyordum midem öyle böyle alıştı yemek yerken bir elimde poşet tuttuğumu bilirimMidesi bulanıp kilo alan bi ben varımdır bence:) çünkü protein tüketemiyorum sebze meyve yiyemiyorum kusmam yok ama bulantı yüzünden yiyebildiğim tek şey ekmek ekmek peynir zeytin bulandıkça bunları yediğim için kilo alıyorumbulantılar bi geçsin hemen diyetisyene başlıcam. Mesela patates salatası ya da haşlanmış patates çok iyi geliyo bulantıma ama işte doğrudan kilo olarak dönüyo
Tavuk kelimesini bile duyunca midem kalkıyor yemin ederim haşlanmış tavuk asla yiyemiyorum tavuk da yiyemiyorum gerçiAynıyız canim bende et tavuk yiyemiyorum kızımda bi tatli yiyemedim bi de çikolata bunda hicbirsey yiyemiyorum mide bulantısı hep var hep ilaç verdi doktor fayda etmedi hiç istifra etmedim ama bulantı beni benden alıyor hicbisi yapamiyorum
Aynen öyle hşçbir şeyden zevk alamıyorumAynıyız canim bende et tavuk yiyemiyorum kızımda bi tatli yiyemedim bi de çikolata bunda hicbirsey yiyemiyorum mide bulantısı hep var hep ilaç verdi doktor fayda etmedi hiç istifra etmedim ama bulantı beni benden alıyor hicbisi yapamiyorum
Aynı bende öyleyim kusmasamda sürekli kuru ekmekle dolaşa dolaşa kilo aldım. İlk kızımda çok aşırı kusma ve bulantım vardı onda ilk 3 ay 3-4 kilo vermiştim istesemde yiyemeyip sürekli kusuyodum. Ama bunda farklı olduBenim mide bulantım varken kilo aldım nasıl aldım kusmama rağmen yiyordum kusuyordum tam midem rahatladı birşeyler yiyordum midem öyle böyle alıştı yemek yerken bir elimde poşet tuttuğumu bilirim
+2 kilo bendeKilo konusu açılmışken sanırım rekor bende13+5 de +6 kg ile yola devam
Ne yedim ne içtim bilmiyorum çalışıyorum da ona rağmen nasıl böyle oldu bir de tüp mideliyim fazla bisey de yemiyorum anlamadım valla tekrar obez olmaktan çok korkuyorum
Ben uzanınca hafifliyor bulantiniz olunca deneyin ayakta kalınca kötü oluyorum oturunca karnımın duvarları mı diyeyim kenarı mi diyeyim o deri ağrı yapıyor o yüzden yatıyorum birde tansiyon düşüklüğü olunca. midem o an neyi istiyor onu yiyebiliyorum yine zorla bir şey yiyemiyorum midem kabul ederse devam etmezse ağzımda kalıyor.Aynen öyle hşçbir şeyden zevk alamıyorumama geçecek inşallah 3-4 haftaya bitecek.
Aynı bende öyleyim kusmasamda sürekli kuru ekmekle dolaşa dolaşa kilo aldım. İlk kızımda çok aşırı kusma ve bulantım vardı onda ilk 3 ay 3-4 kilo vermiştim istesemde yiyemeyip sürekli kusuyodum. Ama bunda farklı oldu
Aynen kokusunu bile beni benden alıyor ama insallah geçer kısa sürede çünkü protein olarak aldığım tek şey yumurta valla esimde 2.cocugu cok istiyordun al sana dedi bisi yiyemiyorsun evde midem midem diye dolaşıyorsun oh olsun diyor kendin ettin kendin buldun diyorTavuk kelimesini bile duyunca midem kalkıyor yemin ederim haşlanmış tavuk asla yiyemiyorum tavuk da yiyemiyorum gerçi
Benim de öyle açlıktan ölecek gibi hissedip iki lokmada doymak... Bu bebekler doğunca iyi bir ısırmak lazım neler yapıyorlar bizebenim de hala devam ediyor o ya nasıl kazınıyorum kıtlıktan çıkmışım gibi :)) ama ağzıma küçücük bişey atayım hemen doyuyorum :)
İnşallah azalır da eski düzenine dönersin yaAynen kokusunu bile beni benden alıyor ama insallah geçer kısa sürede çünkü protein olarak aldığım tek şey yumurta valla esimde 2.cocugu cok istiyordun al sana dedi bisi yiyemiyorsun evde midem midem diye dolaşıyorsun oh olsun diyor kendin ettin kendin buldun diyor
Insallah biter gercekten cekilcek gibi degilAynen öyle hşçbir şeyden zevk alamıyorumama geçecek inşallah 3-4 haftaya bitecek.
Aynı bende öyleyim kusmasamda sürekli kuru ekmekle dolaşa dolaşa kilo aldım. İlk kızımda çok aşırı kusma ve bulantım vardı onda ilk 3 ay 3-4 kilo vermiştim istesemde yiyemeyip sürekli kusuyodum. Ama bunda farklı oldu
Bende genelde yatış halindeyim harekette kısıtlı olunca kilolar artıyo:) ay şu ferah günlere bi çıksaydık hayırlısıyla.Ben uzanınca hafifliyor bulantiniz olunca deneyin ayakta kalınca kötü oluyorum oturunca karnımın duvarları mı diyeyim kenarı mi diyeyim o deri ağrı yapıyor o yüzden yatıyorum birde tansiyon düşüklüğü olunca. midem o an neyi istiyor onu yiyebiliyorum yine zorla bir şey yiyemiyorum midem kabul ederse devam etmezse ağzımda kalıyor.
Az kaldı az inşallah. bende ne kadar iyi olsam da prilam içmek zorunda kalıyorum o olmadan olmuyor bazen yeri geliyor o bile fayda etmiyor ama ilk haftalarda temizledigim evimin içi bana kokuyordu kendi tenim yine öyle çok şükür onlar yok şuan sadece midem bulaninca biraz koku hassasiyeti oluyorBende genelde yatış halindeyim harekette kısıtlı olunca kilolar artıyo:) ay şu ferah günlere bi çıksaydık hayırlısıyla.
Bulantim olduğunda bende oyle uzanıyorum kac kere erken uyudum o yuzden ama uyurken bile midem diye sayikliyormusum ama dediğin gibi uzanmak iyi geliyor ama sürekli uzanamiyorum 3 yaşında kızım var mecbur ilgilenmek zorundayım esim işten gelince ancaBen uzanınca hafifliyor bulantiniz olunca deneyin ayakta kalınca kötü oluyorum oturunca karnımın duvarları mı diyeyim kenarı mi diyeyim o deri ağrı yapıyor o yüzden yatıyorum birde tansiyon düşüklüğü olunca. midem o an neyi istiyor onu yiyebiliyorum yine zorla bir şey yiyemiyorum midem kabul ederse devam etmezse ağzımda kalıyor.
Insallah canim yaa bi de kizim var ondan ne kadar erken toparlarsam o kadar iyiİnşallah azalır da eski düzenine dönersin ya
Bende öyleyim midem bulanıyor uyumaya çalışıyordum. Benim ilk olduğu için eşimde anlayışlı yemek yapmadığım zaman niye yok demez ne varsa yer. Bebek ilk doğunca yanıma kimse gelsin istemiyorum açıkçası kaynanam herşeye karışır zaten kendi çalışıyor anneminde işi çok o da gelse bile 1 hafta durur duramaz. Siz tecrübelisiz tek başına bakılabilir mi acabaBulantim olduğunda bende oyle uzanıyorum kac kere erken uyudum o yuzden ama uyurken bile midem diye sayikliyormusum ama dediğin gibi uzanmak iyi geliyor ama sürekli uzanamiyorum 3 yaşında kızım var mecbur ilgilenmek zorundayım esim işten gelince anca
Canim ben kizimi annemle büyüttüm acikcasi biz esimin aile apartmaninda kalıyorduk alt katta esimin teyzesi kalıyordu ama 28 tane kedisi vardi bende toksoplazma riski çıkınca doktor o apartmanda kalma dedi zaten esim askere gidecekti bende annemde kaldim fln sonra kardeşim gitti askere annemi yalniz bırakmayalım derken 2 yaşına kadar annemle yasadim beraber baktık ama şöyle soyleyim ilk zamanlar destek olunuyor daha sonra kendin yapabilirsin hiçbir sıkıntı olmaz ben mesela 2.cocuk olunca ben tek kalcam evimde ama korkutmuyor annelik cok farkı bisi bakabiliyorsunBende öyleyim midem bulanıyor uyumaya çalışıyordum. Benim ilk olduğu için eşimde anlayışlı yemek yapmadığım zaman niye yok demez ne varsa yer. Bebek ilk doğunca yanıma kimse gelsin istemiyorum açıkçası kaynanam herşeye karışır zaten kendi çalışıyor anneminde işi çok o da gelse bile 1 hafta durur duramaz. Siz tecrübelisiz tek başına bakılabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?