2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Açıkçası gözüm pek korkmuyor çünkü annelik iç güdüsel bir şey olduğu için annemin yanına gitsem orası sobalı köydeler çocuk hasta olur aşı yapılacak falan onlar da var orda kar yağınca yollar kapanıyor bazen iletişim bile kesiliyor kışın da aşırı soğuk oluyor. Annem buraya gelse evde bir sürü iş evde erkek var yemek bekliyor sürekli yemek yapamazlar yanıma da gelemez. Kaynanam da dediğim gibi herşeye karışır şimdiden ben yeni doğan çocuğa hiç bakmadım diyip duruyor açıkçası canımı sıkıyor bende istemiyorum

ben de öyle düşünüyorum ona göre hesapladım vallahi. yoksa olmuyor en sağlıklısı sizin dediğiniz şekilde teşekkür ederim bilgilendirme için

Evet çok haklısınız. 28 nisanda adet gecikmem oldu eminim ona göre 23 mart sat döngü 36 gün yaptım geç döllenme de var çünkü o şekilde doğru çıktı 10 haftalık hamileyim ve ocakta başında olacak gibi doğum erken gelme durumu olursa bu gruba bile dahil olabilirim :))
Gönderdiğiniz yerden de yukarda anlattığım şekilde girdim 10 hafta çıktı :) teşekkürler

Evet bana da 4 ocak ila 7 ocak arası gibi geldi :) kıl payı bu grupta olamıyor gibiyim birkaç güncük erken doğum olmazsa :) teşekkürler bilgi için onu da yapacağım

Aynen canim bakarsın benimde kaynanam cok karışan bi insan hala da konusur masal için yok çocuğu giydir yok cocuk duscek yok hasta olacak diğer yönlerden takmıyorum ama böyle masalla ilgili emirler yağdırdı mi sinir olup kendimi yiyip bisi olmamış gibi devam ediyorum bi kere karşı gelmedim allah bana gercekten cok iyi sabır veriyor

Benim sabrım az kaldı ama. Kadın dogumcu kesildi başıma sorsan inan herşeyi benden az bilir herşeyi araştırıp bakıyorum zaten ama ona kalsa bir şey bilmez

Benim sabrım az kaldı ama. Kadın dogumcu kesildi başıma sorsan inan herşeyi benden az bilir herşeyi araştırıp bakıyorum zaten ama ona kalsa bir şey bilmez
Zor işimiz bacım allah yardimcimiz olsun bu hafta kaynanamla gitcem doktora beni neden cagirmadin olmasın diye öğlen ise gittiği için sabahtan alcam randevuyu ona ozel bi de ben sorarım doktora cinsiyeti diyor erkek olsun cok istediği için parti yapcaz ama o illa ogrenecek

Saol ya valla. Geçen bana cinsiyetini öğrenirsen ilk bana söyle soylememezlik yapma dedi ilk senden saklayacam dedim bende

Allah seninde yardımcın olsun

Tatlı annişler bişey soracağım. Bugün bizim evlilik yıldönümümüz hemde 1.yıll akşam yemeğe gideceğiz Çarşamba'da güzel bir balıkçı varmış. Ben hangi balıkları yiyebilirim yani kesin sakınca yok denilenler hangileri biliyor musunuz? Alabalık mesela yenilebilir mi

Eşimle birlikte biz kendimiz tutuyoruz istavrit geliyor özellikle dip balığı mi diye sordum hayır demişti

Mesela palamut alabalik

Aynen öyle insanları ilgilendirmeyen bir şeyi sürekli soruyorlar. Ben ilk bebeğimi kaybettigimde okulda zaten 10 kişiyiz 4 u yaşlı 1 i benim eşim 2 tanesinin 4 5 aylık bebeği vardı 1 tanesinin eşi hamileydi 1 de kendisi hamileydi ben de hamileydim bebeğimi kaybettikten sonra onlarla bu konu hakkında hiçbir şey söylemedigim halde sanki onları kıskanıyormusum gibi algı oluştu hala daha o algı var o yüzden ben asla söylemedim.

Benim süt iznimle yarım gün çalışacağima rağmen annem gelecek çünkü bakıcıya bu kadar küçükken vermek istemiyorum ama annem gelmeseydi kaynanama vermek yerine bakıcıya verirdim. Ya da eşimle dönüşümlü bakardım. Bebeğe bakılır ama sürekli evde seni huzur edecek biri olursa o zaman bebeğe de düzgün bakilmaz
.

O hissiyatı çok iyi biliyorum iki kaybim var kayınvalidem gorumcemin hamile olduğunu kac ay gizledi blki üzülürüm diye bilmiyorum ama duyunca cidden şok olmustum çünkü bn dışında herkes biliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…