- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.821
Hmm olabilir ben işte meyve faydalı diyip durmadan ağzıma tıkıştıran babamdan böyle biliyordum hiç araştırmadım daMeyve şekerinin fazlası da zararlı fruktoz yükseliyor
Ay çok sağol bilgilendirdin valla faydalı diyip yedirdi babam sürekli bende o düzen gidiyordum azaltayım o zamanZarari olmaz olur mu o da zarar. Mesela biz turkler olarak aksam tv karsinda meyve yeriz direk kilo demek o. Meyve sabah veya en kotu oglen ogununde olmasi lazim
Normal canım bende de var. Bu haftalarda hormon artışından beyaz şeffaf kokusuz sarı akıntı normal.Kızlar gebelikte bir süre sonra beyaz akıntı gelmeye başlıyormuş. Ben Progestan akıyor sanmıştım bir kaçtır ağız yoluyla alıyorum gene veya böyle koyu akıntım oluyor çamaşırıma . Bu zamanlarda normal mi. Yaşamaya başlayan oldu mu, bi bitmedi akıntılarım :)
Ben bunu sormuştum bebek büyüdüğü için demişti doktorumKızlar gebelikte bir süre sonra beyaz akıntı gelmeye başlıyormuş. Ben Progestan akıyor sanmıştım bir kaçtır ağız yoluyla alıyorum gene veya böyle koyu akıntım oluyor çamaşırıma . Bu zamanlarda normal mi. Yaşamaya başlayan oldu mu, bi bitmedi akıntılarım :)
Elektrik carpmasi gibi bi his oldu bendeAy kızlar özellikle bu haftalarda ilk gebeliği olanlar ben karnımda hareketlerini değil ama varlığını hissetmeye başladım böyle karnımda onun olduğu yerde sertlik var.
Eşim bastırma çocuğuma diyor ama dokunmak çok hoşuma gitti :)
Bence de o şekilde. Yarına randevu aldım. TeşekkürlerMuhtemelen yönlendirmesinin sebebi o perinatolog ikili test tahlili verdiği gün detaylı bakıyor. İstiyorsan perinatologa gözük. Kan istese bile verme sadece muayene ödemesi yap.
bana da cok fazlaHaftada en az yarım kilo muu :) ben 250 300gr zor yiyorum :) zaten çok sık acıkıp hemen doyuyorum. Fazlasından soğurum herhalde
Ben hareketlerini hissediyorum yaa maşallah ponçiğimeAy kızlar özellikle bu haftalarda ilk gebeliği olanlar ben karnımda hareketlerini değil ama varlığını hissetmeye başladım böyle karnımda onun olduğu yerde sertlik var.
Eşim bastırma çocuğuma diyor ama dokunmak çok hoşuma gitti :)
56 veya 57 kiloydum hamilelik başlangıcında Şuan 59-60 gidip geliyor kilom. Ama göğüslerim çok büyüdü ellerim kollarım bacaklarım kalçam hala boyuma göre ince yüzüm karnım ve göğüslerim büyüyor. Cips kola çikolata börek çörek sürekli bunlar hayatında değilse bence kiloyu bukadar dert etmeAy ben fazla mı kilo almışım o zaman 3 ayda 3 kilo hatta 4sanırım kendimi frenleme zamanım geldi
Ben hareketlerini hissediyorum yaa maşallah ponçiğime
Ya hareket ettiğini anladığınızda anca anlarsınız çünkü hani gaz desem değil damar atması gibi bazen değişik bi hisNasıl bir his
Ben de o gün karnımın sol tarafında sertlik var bebeğin orada olduğunu düşünüyorum pat diye bir şey çarptı gibi nabız atması gibi öyle miydiYa hareket ettiğini anladığınızda anca anlarsınız çünkü hani gaz desem değil damar atması gibi bazen değişik bi his
Bence kafanı kurcalayacagina ara canım kız bebeklerin daha çok kaşık ağrısı yaptığını söylemişlerdiGünaydın kızlar, dün sol kasığım şiddetle ağrıdı, yürüyünce ağrı hissedecek kadar yaklaşık bir 30dk sürdü. Sizce doktoruma mesaj atmalı mıyım?
Üstüne tıkladığınızda rapor açılıyor muKızlar merhaba
Şehir hastanesinde çarşamba günü ikili test için kan vermiştim aynı gün e nabızda kan sonuçları çıktı rapor ektedir yazıyor. Sizce sonuçlar çıkmışmıdır yoksa mesaj gelmesini mi beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?