2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Zarari olmaz olur mu o da zarar. Mesela biz turkler olarak aksam tv karsinda meyve yeriz direk kilo demek o. Meyve sabah veya en kotu oglen ogununde olmasi lazim
Ay çok sağol bilgilendirdin valla faydalı diyip yedirdi babam sürekli bende o düzen gidiyordum azaltayım o zaman

Normal canım bende de var. Bu haftalarda hormon artışından beyaz şeffaf kokusuz sarı akıntı normal.

Ben bunu sormuştum bebek büyüdüğü için demişti doktorum

Elektrik carpmasi gibi bi his oldu bende

Ben hareketlerini hissediyorum yaa maşallah ponçiğime

Ay ben fazla mı kilo almışım o zaman 3 ayda 3 kilo hatta 4 sanırım kendimi frenleme zamanım geldi
56 veya 57 kiloydum hamilelik başlangıcında Şuan 59-60 gidip geliyor kilom. Ama göğüslerim çok büyüdü ellerim kollarım bacaklarım kalçam hala boyuma göre ince yüzüm karnım ve göğüslerim büyüyor. Cips kola çikolata börek çörek sürekli bunlar hayatında değilse bence kiloyu bukadar dert etme Bebeğine de sanada zararı olacak kadar almamaya özen göster 12-18 arası almak beni üzmez mesela

Kızlar ikili tarama için verdiğimiz kan e nabız da gözüküyor mu, bazi arkadaşlar kendileri gorebilmisti

Günaydın kızlar, dün sol kasığım şiddetle ağrıdı, yürüyünce ağrı hissedecek kadar yaklaşık bir 30dk sürdü. Sizce doktoruma mesaj atmalı mıyım?

Ya hareket ettiğini anladığınızda anca anlarsınız çünkü hani gaz desem değil damar atması gibi bazen değişik bi his
Ben de o gün karnımın sol tarafında sertlik var bebeğin orada olduğunu düşünüyorum pat diye bir şey çarptı gibi nabız atması gibi öyle miydi bebeğin ilk hareketinde kime bakarsaniz bebek ona benzer derler

Günaydın kızlar, dün sol kasığım şiddetle ağrıdı, yürüyünce ağrı hissedecek kadar yaklaşık bir 30dk sürdü. Sizce doktoruma mesaj atmalı mıyım?
Bence kafanı kurcalayacagina ara canım kız bebeklerin daha çok kaşık ağrısı yaptığını söylemişlerdi

Size doktor bebeğinizin burun kemiği şu ölçüde dedi mi

Kızlar merhaba
Şehir hastanesinde çarşamba günü ikili test için kan vermiştim aynı gün e nabızda kan sonuçları çıktı rapor ektedir yazıyor. Sizce sonuçlar çıkmışmıdır yoksa mesaj gelmesini mi beklemeliyim

Üstüne tıkladığınızda rapor açılıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…