2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gittiğiniz hastanenin laboratuvarina bakin

bende2li test yaptırmayacağım şüphe ve kuşkuya kapılmak istemiyorum aynı şekilde 18-20 de detaylıda görmek istiyorum. Ne gelirse Allahtan eşimde ikili test istemedi.

sabahları karnım hamilelik öncesi karnım gibi dümdüz akşam olunca 5 aylık hamile gibi oluyorum sizde de var mı bu durum kızlar?enim artık hiç dümdüz olmuyor :)
Ben şu an 14+6'dayım 2 kilo aldım.Benim artık sabahları da dümdüz olmuyor :)
Ama akşamları kesinlikle sabaha göre çok daha şişkin oluyorum :)

bende2li test yaptırmayacağım şüphe ve kuşkuya kapılmak istemiyorum aynı şekilde 18-20 de detaylıda görmek istiyorum. Ne gelirse Allahtan eşimde ikili test istemedi.
Ben de ikili test istemiyordum. Ne gelirse kabulüm diye ama doktorumu çok seviyorum 9+4 gittiğimizde Allah'ın izniyle bu bebek sağlık bir bebek senin de yasin genç ikili test yapacağız sana dedi ben yine istemiyorum vb dedim ama 3 hafta sonra gel yapacağım dedi ben de kırmak istemediğim için yaptırdim sonuçlar çok şükür iyi geldi doktorumun söylediği gibi oldu neden hocam ısrar ettiniz dedim 1. Gebeliklerde zaman geçince test yaptırmayanlar da kaygı düzeyi artıyor dedi. 3. 4. Testi istiyorlar bu grubun en güveniliri ikili test dedi zaman geçince de ikili test yapma şansımiz olmuyor diye de ekledi

HCG hormonu gerileyip sabitlendigi için vücut progestan üretimine ağırlık veriyor bu yüzden de şişkinlik ve sindirim sorunu artıyor o yüzden yemekten sonra ve gün sonunda normalin 2 3 katı oluyoruz

Aslında bu haftalık kilo olayı bizim vücut kitle endeksimize bağlı bir konu.
Fazla kilolu hamile isek çok almasak daha iyi olur. Zayıf hamilelik de ise biraz daha opsiyon tanınıyor.
Muhtemelen doktorun da sende bunu baz almıştır.
İnternet gündemi ise haftalık 400-800 gram seçeneği sunuyor mesela.

Aaa bakmadım bakayım

Onlarda varsa bile nerden bileceğiz ki
44 yaşında doğurmuş beni.
Evde ebelerle filan .
Ne hastane yüzü görmüş ne doktor

Allah kimseye yaşatmasın ya
Tatlım annen de yada teyzen de bilmene gerek yok. Bu zehirlenme dediğimiz olay yüksek tansiyonla alakası olan bir durum. Böyle bir durum varsa doktor takibinde oluyorsun gerekirse kardiyoloji uzmanına gidiyorsun. Holter denilen 24 saat tansiyon ölçümü yapan bir cihazla günün hangi saatinde tansiyonunun daha yüksek olduğu belirleniyor.
Doktorun bir tansiyon ilacı belirliyor.
Sürekli idrarda kan var mı diye tahlil veriyorsun.
Allah korusun zehirlenme demek plesentanın bebekten ayrılması anlamına geliyor. Rabbim korusun

Tatlım doktorun normal rutin kontrol de 12. Hafta da ense kalınlığına ve burun kemiğine bakar.
Kan vermek istemiyorum hocam demen yeterli.

Evet olabilir bak. Bide şöyle ben akşamları yatarken bi de sabah uyandığımda daha çok hissediyorum gün içinde sürekli hissetmiyorum güzel yemekler yiyince gün içinde hissettiriyo

sabahları karnım hamilelik öncesi karnım gibi dümdüz akşam olunca 5 aylık hamile gibi oluyorum sizde de var mı bu durum kızlar?
Benim sabahta karnım var akşam da geçen ilk defa minibüste biri bana yer verdi hamile olduğum için

ben kilo verdim başta henüz kilo almadım hedefim şöyle 6. aya kadar almamak yemeyeyim diye bir çabam da yok midem almıyor et yiyemiyorum,yağlı yiyemiyorum. az fazla yesem . sabah bulantıları bitti akşam bulantıları başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…