2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
bugün itibariyle 10+4 gün olduk ama bu saatten sonra bulantılarım şiddetlendi hap etki etmiyor iki gündür yemek yiyemiyorum çok saçma ya
geçicek geçicek ben aygın baygın yattım 5 kilo verdim ya serum yiyordum ya uyuyordum ya kusuyordum şimdi çok şükür akşamları bir prilam almam yetiyo bizim yaşlılar der ki çok kusanın çocuğunun gelişimi iyi olurmuş fakir avuntusu böyle teselli ediyorum kendimi.

Kola zaten hiç içmem yani hamilelikten önce de içmezdim, cips falan da kestim hep zararlı diye. Benimde göğüslerim çok büyümedi bir tık karnım belirginleşti. Valla inşallah benim de o civarlar olur aldığım kilo doktor kontrolüne gidince bir soracağım tek temennim basenden kilo almamak zaten basenlerim var bir tık

Merhaba kızlar, benim de bugün 10+4 insallah Aralıkta gelecek bebeğim benim arada lekelenmelerim oluyor bu nedenle neredeyse her hafta ultrasona giriyorum… Benim gibi her hafta ultrasona giden var mı çoğu yerde zararı olmadığını yazıyor, yine de tedirgin oluyor insan.. Düşünceleriniz, bilginiz nedir bu konuda ?

benim memeler hava yastığı gibi oldu sütyenlerim olmuyo giyemediğim tek kıyafetim çok memnunum bu durumdan ama üstüne yatarken rahatsız ediyo

benim memeler hava yastığı gibi oldu sütyenlerim olmuyo giyemediğim tek kıyafetim çok memnunum bu durumdan ama üstüne yatarken rahatsız ediyo
Ben yüz üstü yatmaya korkuyorum. Hamileler öyle yatmamalı falan diyorlar. Benimde pantolonlarım ve sütyenlerim sıkıyır

12+2 deyim artık hafif mini bir göbeğim var saklayamıyorum. Bilenler artık azda olsa farkedilmeye başlamış diyorlar.
Gazman gibi şişkin hissediyorum alt kıyafetlerim artık düğmelerini kapatınca rahatszlık vermeye başladı

Ahahahaha yok benim büyümediler çok annemin de 7 aydan sonra büyümüş ama biraz şuan hala küçük sanırım bende öyle olacağım ama ağrısı falan vardı ben desteksiz spor sütyene geçiş yaptım ağrısı kesildi

Arkadaşlar ikili tarama yaptırıp bir de genetik test yaptiran arkadaşlarım, ikili taramadaki değeriniz neydi, test sonuclarim geldi ama ne kadar iyi acaba

Eklentiler

• Screenshot_20230613-133823_WhatsApp.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 65
Size doktor bebeğinizin burun kemiği şu ölçüde dedi mi
Bana sadece ense kalınlığını söylemişti . Ama diğer ölçümlere normal demişti hep , verdiği detaylı ultrason değerlerinde yazıyor nb değeri.

Eklentiler

• image.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 57
evet ben de spor sütyenlere geçiş yaptım çok rahat ettim. emzirmeyi bıraktıktan sonra eski haline dönecek mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…