- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.861
geçicek geçicek ben aygın baygın yattım 5 kilo verdim ya serum yiyordum ya uyuyordum ya kusuyordum şimdi çok şükür akşamları bir prilam almam yetiyobugün itibariyle 10+4 gün olduk ama bu saatten sonra bulantılarım şiddetlendi hap etki etmiyor iki gündür yemek yiyemiyorum çok saçma ya
Kola zaten hiç içmem yani hamilelikten önce de içmezdim, cips falan da kestim hep zararlı diye. Benimde göğüslerim çok büyümedi bir tık karnım belirginleşti. Valla inşallah benim de o civarlar olur aldığım kilo doktor kontrolüne gidince bir soracağım56 veya 57 kiloydum hamilelik başlangıcında Şuan 59-60 gidip geliyor kilom. Ama göğüslerim çok büyüdü ellerim kollarım bacaklarım kalçam hala boyuma göre ince yüzüm karnım ve göğüslerim büyüyor. Cips kola çikolata börek çörek sürekli bunlar hayatında değilse bence kiloyu bukadar dert etmeBebeğine de sanada zararı olacak kadar almamaya özen göster 12-18 arası almak beni üzmez mesela
Benim karnımı sıkıyor rahat giyemiyorum hiç bi kıyafeti yaakız benim hamile olduğuma duyan inanmaz hala eski kıyafetlerimi giyiyorum ufaktan karnımı sıkıyor akşamları
benim memeler hava yastığı gibi oldu sütyenlerim olmuyo giyemediğim tek kıyafetimKola zaten hiç içmem yani hamilelikten önce de içmezdim, cips falan da kestim hep zararlı diye. Benimde göğüslerim çok büyümedi bir tık karnım belirginleşti. Valla inşallah benim de o civarlar olur aldığım kilo doktor kontrolüne gidince bir soracağımtek temennim basenden kilo almamak zaten basenlerim var bir tık
Ben yüz üstü yatmaya korkuyorum. Hamileler öyle yatmamalı falan diyorlar. Benimde pantolonlarım ve sütyenlerim sıkıyırbenim memeler hava yastığı gibi oldu sütyenlerim olmuyo giyemediğim tek kıyafetimçok memnunum bu durumdan ama üstüne yatarken rahatsız ediyo
benim annemin 8. ayına kadar hamile olduğu anlaşılmıyormuş babaannem dr beraber gitmiş kesin hamile mi diyeBenim karnımı sıkıyor rahat giyemiyorum hiç bi kıyafeti yaa
başta çok sorun olmazmış ama şuan gece yüz üstü yatınca uyanıyorum rahatsız olmaya başladımBen yüz üstü yatmaya korkuyorum. Hamileler öyle yatmamalı falan diyorlar. Benimde pantolonlarım ve sütyenlerim sıkıyır
Aa ırsi bi durum olabilir iç karnınız var demekki. Benim hemen pırtladı yaabenim annemin 8. ayına kadar hamile olduğu anlaşılmıyormuş babaannem dr beraber gitmiş kesin hamile mi diye
Ahahahaha yok benim büyümediler çok annemin de 7 aydan sonra büyümüş ama biraz şuan hala küçük sanırım bende öyle olacağımbenim memeler hava yastığı gibi oldu sütyenlerim olmuyo giyemediğim tek kıyafetimçok memnunum bu durumdan ama üstüne yatarken rahatsız ediyo
Duymuştum bunu elektrik çarpması gibi de hissettiriyormuş :)Elektrik carpmasi gibi bi his oldu bende
Aa ne güzelBen hareketlerini hissediyorum yaa maşallah ponçiğime
Evet evet ben de öyle güne üç ceviz kırarak başlıyorum :)bana da cok fazlaaslinda omega 3 acisindan onemli ya ceviz vs ile telafi etmek gerek
Kaçıncı haftadasınız? Ben 13 haftadayım acaba ne zaman hissederimElektrik carpmasi gibi bi his oldu bende
Değerler gözüküyor ama grafik gibi bişey olması lazım ben onu görememiştimKızlar ikili tarama için verdiğimiz kan e nabız da gözüküyor mu, bazi arkadaşlar kendileri gorebilmisti
Bana sadece ense kalınlığını söylemişti . Ama diğer ölçümlere normal demişti hep , verdiği detaylı ultrason değerlerinde yazıyor nb değeri.Size doktor bebeğinizin burun kemiği şu ölçüde dedi mi
sanmıyorum ya çünkü ufaktan akşamları top gibi bir şey geliyor elime artık onda o da yokmuşAa ırsi bi durum olabilir iç karnınız var demekki. Benim hemen pırtladı yaa
evet ben de spor sütyenlere geçiş yaptım çok rahat ettim. emzirmeyi bıraktıktan sonra eski haline dönecek mi acabaAhahahaha yok benim büyümediler çok annemin de 7 aydan sonra büyümüş ama biraz şuan hala küçük sanırım bende öyle olacağımama ağrısı falan vardı ben desteksiz spor sütyene geçiş yaptım ağrısı kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?