- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.881
Aradım eğer geçtiyse sorun yok dedi, büyük ihtimalle ondan çünkü daha önce de kız çocuğu yapar demişlerdi. Aynı zamanda kalcam ağrıyor zaten ara araBence kafanı kurcalayacagina ara canım kız bebeklerin daha çok kaşık ağrısı yaptığını söylemişlerdi
Merhaba kızlar, benim de bugün 10+4 insallah Aralıkta gelecek bebeğimbenim arada lekelenmelerim oluyor bu nedenle neredeyse her hafta ultrasona giriyorum… Benim gibi her hafta ultrasona giden var mı çoğu yerde zararı olmadığını yazıyor, yine de tedirgin oluyor insan.. Düşünceleriniz, bilginiz nedir bu konuda ?
Peki protein takviyesini vitamin kapsüllerinden mi alıyorsun, ben de çok zor tüketiyorum bi de havalar da ısındı . Doktorum hala vitamin vermiyor bana :))ben kilo verdim başta henüz kilo almadım hedefim şöyle 6. aya kadar almamakyemeyeyim diye bir çabam da yok midem almıyor et yiyemiyorum,yağlı yiyemiyorum. az fazla yesem . sabah bulantıları bitti akşam bulantıları başladı
Doktorunla iletişimin varsa gerçekten çok şanslısın. Benim doktoruma nasıl ulaşırım bilmiyorum inan sadece sağlık ocağında hemşire numarasını verdi. Kendi doktorum da acil bir şey olsa hemen hastaneye gel dedi sadeceAradım eğer geçtiyse sorun yok dedi, büyük ihtimalle ondan çünkü daha önce de kız çocuğu yapar demişlerdi. Aynı zamanda kalcam ağrıyor zaten ara ara
Size de çok geçmiş olsun, insallah bu lekelenmeler son olurBenim de 6, 8, 9, 10. haftalarda lekelenmelerim oldu her hafta doktora gidiyorum. Su an 11+3'üm birkaç gün sonra tekrar gideceğim.
Valla annemin dönmüş tamamen olmasa da büyük kısmı geçmiş yani herşeyi bir tek kalçası kalmış ama beli ince o yüzden gayet güzel gözüküyor maşallahevet ben de spor sütyenlere geçiş yaptım çok rahat ettim. emzirmeyi bıraktıktan sonra eski haline dönecek mi acaba
Benim eski doktorum da bu düşüncedeydi. Kusman normal, bebeğin iyi geliştiğinin göstergesi. İyi bir şey diyordugeçicek geçicek ben aygın baygın yattım 5 kilo verdim ya serum yiyordum ya uyuyordum ya kusuyordum şimdi çok şükür akşamları bir prilam almam yetiyobizim yaşlılar der ki çok kusanın çocuğunun gelişimi iyi olurmuş fakir avuntusu böyle teselli ediyorum kendimi.
Benim de 6 ve 13. Hafta arasında sürekli lekelenme ve hatta bazen lekelenmeden fazlası oldu.Bizde her seferinde ultrasona girdik.Ultrasonun bir zararı oldugunu düşünmüyorum.Ve mutlaka kanama ertesi bebeğin durumunun kontrol edilmesi gerekiyor.Lekelenmelerinizle ilgili bir teşhis konuldu mu?Merhaba kızlar, benim de bugün 10+4 insallah Aralıkta gelecek bebeğimbenim arada lekelenmelerim oluyor bu nedenle neredeyse her hafta ultrasona giriyorum… Benim gibi her hafta ultrasona giden var mı çoğu yerde zararı olmadığını yazıyor, yine de tedirgin oluyor insan.. Düşünceleriniz, bilginiz nedir bu konuda ?
Biraz deliymiş herhalde doktorunuz 48 kilo birine hemde hamile birine kilo ver denilir miBenim eski doktorum da bu düşüncedeydi. Kusman normal, bebeğin iyi geliştiğinin göstergesi. İyi bir şey diyorduprilam bile vermek istemedi sen düşün sonra 48 kilo olan bana ısrarla kilo ver deyince doktor değiştirdim
Kendisi kiloluyken gebe kalmış ve ona da kilo vermen lazım, yoksa bu bebek için bir risk denmiş. O da 15 kilo vermiş. Kendisi verdiği için istiyor ki herkes versinBiraz deliymiş herhalde doktorunuz 48 kilo birine hemde hamile birine kilo ver denilir miben uzun boyluyum 62 kilodan 58 kiloya düştüm benim doktorum artık kilo almalısın dedi. Bilerek zatıflamadım gerçi ama
Görünürde hiçbir sorun yok ama lekelenme bizim için risk demek dedi, o yüzden full istirahat verdi+ sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum. Çok şükür bu zamana kadar geldim, üç ayı atlatmak istiyorum hayırlısıyla. Siz de en kısa zamanda atlatırsıniz inşallah.Size de çok geçmiş olsun, insallah bu lekelenmeler son olursizin de doktorunuz problem değil dedi mi ?
Kasik ağrın sancı şeklinde mi vuruyor benim alt karnımı ara ara bir şey itiyor gibi ağrıyor yirtiliyor gibiAradım eğer geçtiyse sorun yok dedi, büyük ihtimalle ondan çünkü daha önce de kız çocuğu yapar demişlerdi. Aynı zamanda kalcam ağrıyor zaten ara ara
İnternet o sekilde yaziyor evet bende tam bunu sordum. Zaten kadin dogum doktorumla degil hamilelik ve bebek uzerine calisan bir diyetisyenle ilerliyorum beslenme surecindeAslında bu haftalık kilo olayı bizim vücut kitle endeksimize bağlı bir konu.
Fazla kilolu hamile isek çok almasak daha iyi olur. Zayıf hamilelik de ise biraz daha opsiyon tanınıyor.
Muhtemelen doktorun da sende bunu baz almıştır.
İnternet gündemi ise haftalık 400-800 gram seçeneği sunuyor mesela.
14+6 daim +3de hissettimKaçıncı haftadasınız? Ben 13 haftadayım acaba ne zaman hissederim
Size de çok geçmiş olsun, artık yok galiba, olmamasına sevindimBenim de 6 ve 13. Hafta arasında sürekli lekelenme ve hatta bazen lekelenmeden fazlası oldu.Bizde her seferinde ultrasona girdik.Ultrasonun bir zararı oldugunu düşünmüyorum.Ve mutlaka kanama ertesi bebeğin durumunun kontrol edilmesi gerekiyor.Lekelenmelerinizle ilgili bir teşhis konuldu mu?
Aynı benim gibi aslında, benim sadece ufak kanama alanım vardı şimdi cok minimal kaldı ama sorun değil dedi doktorum… Genel olarak ev işleri yasak ve ev istirahati verdi bana da, bir de proluton iğne haftada 2 kez… iyi ilerliyoruz gayet siz de ben de.. insallah atlatacağız hayırlısıyla, az kaldıGörünürde hiçbir sorun yok ama lekelenme bizim için risk demek dedi, o yüzden full istirahat verdi+ sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum. Çok şükür bu zamana kadar geldim, üç ayı atlatmak istiyorum hayırlısıyla. Siz de en kısa zamanda atlatırsıniz inşallah.Sağlıkla devam edelim yolumuza
Doktorum bu konu da çok iyi, özel numarasını verdi yaz bana whatsapptan diye. Hemen 1-2 saate dönüyor en fazlaDoktorunla iletişimin varsa gerçekten çok şanslısın. Benim doktoruma nasıl ulaşırım bilmiyorum inan sadece sağlık ocağında hemşire numarasını verdi. Kendi doktorum da acil bir şey olsa hemen hastaneye gel dedi sadece
Size de çok geçmiş olsun, artık yok galiba, olmamasına sevindimbenim kanama alanlarım oluyordu minimalde olsa, genelde implantasyon kanamaları diye geçiyormuş, çok endişelenecek durumum yok çok şükür… sizin için ne dedi doktor ?
Çok teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun.Size de çok geçmiş olsun, artık yok galiba, olmamasına sevindimbenim kanama alanlarım oluyordu minimalde olsa, genelde implantasyon kanamaları diye geçiyormuş, çok endişelenecek durumum yok çok şükür… sizin için ne dedi doktor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?