2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bence kafanı kurcalayacagina ara canım kız bebeklerin daha çok kaşık ağrısı yaptığını söylemişlerdi
Aradım eğer geçtiyse sorun yok dedi, büyük ihtimalle ondan çünkü daha önce de kız çocuğu yapar demişlerdi. Aynı zamanda kalcam ağrıyor zaten ara ara

Benim de 6, 8, 9, 10. haftalarda lekelenmelerim oldu her hafta doktora gidiyorum. Su an 11+3'üm birkaç gün sonra tekrar gideceğim.

Peki protein takviyesini vitamin kapsüllerinden mi alıyorsun, ben de çok zor tüketiyorum bi de havalar da ısındı . Doktorum hala vitamin vermiyor bana :))

Aradım eğer geçtiyse sorun yok dedi, büyük ihtimalle ondan çünkü daha önce de kız çocuğu yapar demişlerdi. Aynı zamanda kalcam ağrıyor zaten ara ara
Doktorunla iletişimin varsa gerçekten çok şanslısın. Benim doktoruma nasıl ulaşırım bilmiyorum inan sadece sağlık ocağında hemşire numarasını verdi. Kendi doktorum da acil bir şey olsa hemen hastaneye gel dedi sadece

Kızlar perşembe kontrolüm var 12+4 oluyorum o gün
Şuan Devit , Folic Plus ve Tiroit ilacı kullanıyorum .( ++ Bulantı ilaçları)
Bu hafta hangi takviyelere başlatır doktor. Folic keser büyük olaslık
Hiç başka takviye balık hapı v.s önermedi şimdiye kadar bana kan değerlerim yüksek diye

evet ben de spor sütyenlere geçiş yaptım çok rahat ettim. emzirmeyi bıraktıktan sonra eski haline dönecek mi acaba
Valla annemin dönmüş tamamen olmasa da büyük kısmı geçmiş yani herşeyi bir tek kalçası kalmış ama beli ince o yüzden gayet güzel gözüküyor maşallah

Benim eski doktorum da bu düşüncedeydi. Kusman normal, bebeğin iyi geliştiğinin göstergesi. İyi bir şey diyordu prilam bile vermek istemedi sen düşün sonra 48 kilo olan bana ısrarla kilo ver deyince doktor değiştirdim

Benim de 6 ve 13. Hafta arasında sürekli lekelenme ve hatta bazen lekelenmeden fazlası oldu.Bizde her seferinde ultrasona girdik.Ultrasonun bir zararı oldugunu düşünmüyorum.Ve mutlaka kanama ertesi bebeğin durumunun kontrol edilmesi gerekiyor.Lekelenmelerinizle ilgili bir teşhis konuldu mu?

Biraz deliymiş herhalde doktorunuz 48 kilo birine hemde hamile birine kilo ver denilir mi ben uzun boyluyum 62 kilodan 58 kiloya düştüm benim doktorum artık kilo almalısın dedi. Bilerek zatıflamadım gerçi ama

Biraz deliymiş herhalde doktorunuz 48 kilo birine hemde hamile birine kilo ver denilir mi ben uzun boyluyum 62 kilodan 58 kiloya düştüm benim doktorum artık kilo almalısın dedi. Bilerek zatıflamadım gerçi ama
Kendisi kiloluyken gebe kalmış ve ona da kilo vermen lazım, yoksa bu bebek için bir risk denmiş. O da 15 kilo vermiş. Kendisi verdiği için istiyor ki herkes versin ben minyonum ama kilom hep normaldi yani. Şimdi de 13.haftam daha yeni 50 kiloyu gördüm sen de vermesen daha iyi olur. Hiç önerilmiyor ideal kilodakilere

Size de çok geçmiş olsun, insallah bu lekelenmeler son olur sizin de doktorunuz problem değil dedi mi ?
Görünürde hiçbir sorun yok ama lekelenme bizim için risk demek dedi, o yüzden full istirahat verdi+ sabah akşam progesteron fitil kullanıyorum. Çok şükür bu zamana kadar geldim, üç ayı atlatmak istiyorum hayırlısıyla. Siz de en kısa zamanda atlatırsıniz inşallah. Sağlıkla devam edelim yolumuza

Kasik ağrın sancı şeklinde mi vuruyor benim alt karnımı ara ara bir şey itiyor gibi ağrıyor yirtiliyor gibi

İnternet o sekilde yaziyor evet bende tam bunu sordum. Zaten kadin dogum doktorumla degil hamilelik ve bebek uzerine calisan bir diyetisyenle ilerliyorum beslenme surecinde
Saglikli olan bebegin beslenip buyumesi annenjn minumum kilo almasi. Haftalik 800gr aylik 3,2 trimester icin yaklasik 10kg eder 3. Trimester da 10kg alinsa eder 20. Dogumda 8 gitse gerisi uzerimizde kalir.
Oyuzden suan haftalik 250-300gr dan fszla alinmamasi gerekiyor. Yoksa 28-30kg alip doguma girenlerde var.

Kaçıncı haftadasınız? Ben 13 haftadayım acaba ne zaman hissederim
14+6 daim +3de hissettim

Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı ya benim iki gündür sanki göbek deliğinden aşağı doğru sancı vuruyor 13 haftalık tam rahim büyümesine alakalı mı acaba

Size de çok geçmiş olsun, artık yok galiba, olmamasına sevindim benim kanama alanlarım oluyordu minimalde olsa, genelde implantasyon kanamaları diye geçiyormuş, çok endişelenecek durumum yok çok şükür… sizin için ne dedi doktor ?

Aynı benim gibi aslında, benim sadece ufak kanama alanım vardı şimdi cok minimal kaldı ama sorun değil dedi doktorum… Genel olarak ev işleri yasak ve ev istirahati verdi bana da, bir de proluton iğne haftada 2 kez… iyi ilerliyoruz gayet siz de ben de.. insallah atlatacağız hayırlısıyla, az kaldı

Doktorum bu konu da çok iyi, özel numarasını verdi yaz bana whatsapptan diye. Hemen 1-2 saate dönüyor en fazla

Çok teşekkür ederim.Size de geçmiş olsun.
Benim kanama alanım yok.Kanamalarım miyomlarımla ilişkilendiriliyor.
Yaklaşık bir haftadır hiç kanamam olmadı umarım böyle devam eder.Endişelenecek bir şey yok deseler de endişelenmemek mümkün olmuyor

kizlar selam 2li test yaptıranlar sizce değer normal mi? 2 hafta önce 13haftalikken verdim ikili tarama testni sonucum bugün çıktı ama doktorum izinde olduğu için gidemedim. Meraktan çatlıyorum ama herşey normal mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…