2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar göbek deliği ağrıyan var mı ya benim iki gündür sanki göbek deliğinden aşağı doğru sancı vuruyor 13 haftalık tam rahim büyümesine alakalı mı acaba
Göbek deliği ağrısı gaz sancısı oluyor genelde

Maalesef haklısınız, endişelenincede düzelmiyor, daha pozitif olmalıyız.. ben de bu arada endişeleniyorum hep ama sanki çok riskli zamanları atlattık gibi

Kızlar bel ağrısı çeken var mi 14. Haftamdayım bu hafta özellikle bel agrilarimda çok artış oldu kasiklara doğru vuruyor bu bel ağrıları bakalım doktoruma kontrole gittiğimde bir hamile pilatesini sorucam uyku problemleri çekmeye başladım

Kasik ağrın sancı şeklinde mi vuruyor benim alt karnımı ara ara bir şey itiyor gibi ağrıyor yirtiliyor gibi
benim duraksızın oldu yarım saat 1 saat kadar, yürüyünce bile ağrıyordu. Doktorum sol kasık ağrısı genelde üşütmekten oluyor demişti veya yediğin bir şey dokunmuştur dedi

Sol kalcam ağrıyor benim, uyku problemi de şöyle saat kaçta yatarsam yatayım sabahın köründe uyanıyorum halbuki sabah uykusunu daha çok severim, nadir ama bazen gece yarısı uyanıyorum ve uykum yok tekrar uyuyamıyorum

Benim de bekim arada ağrıyor, ben genelde uzanıyorum ona bağlıyorum…

benim dr kilo vermemeye çalış demişti bana ısrarla kilo ver demesi enteresanmış eskiler öyle derler ya çok kusanın bebeği iyi gelişirmiş gerçekten bebek önden gidiyordu şimdiye kadar yarın bakalım göreceğiz ne kadar büyümüş

Ben hiç kusmadım benim bebişte önden gidiyor biraz rahatlatmak için söylenen bişey bence ben kilo verdim diye doktorum kızdı bana.

Ben hiç kusmadım benim bebişte önden gidiyor biraz rahatlatmak için söylenen bişey bence ben kilo verdim diye doktorum kızdı bana.
beni teselli ediyordu eskilerin bir bildiği vardır diyorum bu çileyi boşuna çekiyor olamam kilo verme dedi bana da sonra evhamlandığımı görünce sen 15 kiloda versen gelişir o senin iliğini kemiğini çeker ama iyi beslenmeye çalış tabi dedi

Amin canım bütün hamileri korusun
Doktorum oğlumda tedbir amaçlı tansiyon baktırıyordu bana sürekli.

Canım benim 5. Haftada başladı lekelenmelerim 13. Haftaya kadar devam etti. Her gün. Doktorum perinatolog “eğer bilincindeysen vermeyeyim istersen kullanma progesteron dedi ama vermeyince de neden vermedi oluyor” dedi. Ben de hiç kullanmadım çünkü sağlam bebek zaten kalacak seninle. Progesterona da ön yargım var oğlumda kullanmıştım minik bi rahatsızlıkla doğdu doktora götürdüğümüzde de ilk sorduğu soru “hamilelikte progesteron kullandın mı? “Olmuştu. İstirahat de sağlık ocağından bi hafta rica ettik sadece onun dışında doktor kırmızıya dönmedikçe gerek yok görmeme dedi. Velhasıl 15. Haftadayım haftaya görmeye gideceğim umarım iyidir.

Amin canım bütün hamileri korusun
Doktorum oğlumda tedbir amaçlı tansiyon baktırıyordu bana sürekli.
Siz içinizi ferah tutun arkadaşın söylediklerine ek olarak şunu söylim öyle farkedilmeyecek bir durum değil. Rutin kontrolde ölçülen tansiyondan ultrasonda bakılan görüntülerden ve bebeğin gelişiminden hemen anlıyor kadın doğumcularımız. Allah korusun kimseye vermesin Rabbim ama olursa da hemen farkedilir ve önlemi alınacak bir şey gönlünüz ferah olsun

Canım benim erken dönemde sancım başlamıştı. Tedbiren şeker yüklemesi sonrası diyet tansiyon vs dikkat ettik. Fakat tabi yükleme sonrası kasılma olmuştu.

Allah'ım inşallah sağlıkla zamanında hayırlısı ile doğsun.

Ara sıra benimde başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…