2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay bende bıktım sürekli uyanmaktan ya gece özellikle

Güzel haberler alırsınız inşallah. Benim lekelenmem kırmızı ile başlayıp kahverengiye döndü, bir iki tanesi hariç. Doktoruma güveniyorum, progesteron ön yargım vs yok. Doktor gerekli gördü ise kullanırım. Elbette herkesin bakış açısı, her doktorun yöntemi farklı saygı duyarım. Allah göstermesin düşecek olsa zaten ne progesteron ne iğne hiçbiri fayda etmiyor. O yüzden ben doktorumun yöntemlerine güvenerek o şekilde devam ediyorum. Kafamda buna dair sizin gibi herhangi bir şüphe veya ön yargı olmadığı için de doktorumun tedavi şekli beni rahatlatıyor. Yolumuz ne olursa olsun hepimiz sağlıkla, hayırlısıyla, kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.

Evet anlıyorum. Sadece her lekelenme risk değildir yerleşme kanamaları ilk üç ay devam edebilir der benim doktorum da stresini rahatlatmak için yazmıştım. Oğlumda da ilk üç ay lekelenmem oldu hem de her gün. Kırmızıyla başlayıp kahverengiye döndüler. Onu da sağlıkla aldım kucağıma çok şükir inş şimdi kızımı da alırım inşallah hepimiz alırız Sen gönlünü ferah tut allah nasip ederse oluyor her şey

Çok haklısın bence de öyle olmalı.

Kızlar bebek hareketlerini hissederken nasıl bir his veriyor yani neyi benziyor tarif eder misiniz
Ben hareket değil de sadece iyi olduğunu bölgesel ağrı şeklinde kendini belli ediyor. Hala ağrı modum var benim.
Burdayım diyor sancı vererek

Ben spora basladim. Direk kesildi bel agrisi. Kesinlikle tavsiye ederim

Bende de yeni başladı 13.haftamdayım. Yüzmeyi önerdi. İmkanın varsa çok iyi olur kuzum

Burun kemiği ölçülmüyo canım sadece var mı yok mu diye bakıyorlar. Ense kalınlığı ölçülüyo o da 2.5 mm altında olması bekleniyo
Ölçüyorlar canım ama söylemiyor olabilirler, benim detaylı tetkiklerimde yazıyor. Hatta tahlili verirken lab sordu burun kemiği ölçümünüz yapıldı mı diye bilmiyorum diyip kağıdı gösterdim burda yazıyor dedi

Protestonun zararı neymiş söyledi mi canım sana. Ben 4. Haftamdan beri günde 2 Progestan kullanıyorum fitil /ağız ile ama doktor hiç iğneli olandan vermedi.

Kızlar karnınız ne durumda büyüyen var mı? Benim alt karnım top gibi dışardan kendini belli ediyor sanki küçükte olsa sizlerde durum ne :)
Bende de büyüme var. İlk başta göğüslerim 80 bedenden, 90 bedene çıkmıştı. Peşine de daha gögüs altından karnım büyümeye başladı. Bilenler direk karnın çıkmış diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…