- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.941
Selam güzel anneler12 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen
Ne kadarlıkken kesin kız dedilerbu sefer kesin kız bu dedi ama bakalım
14. haftadayız kesin kız gibi gözüküyor dediNe kadarlıkken kesin kız dedilerbana da kıza benziyor ama değişebilir diyorlar ne zaman netleşiyor
Ay ben olsam çoktan ikna olmuştum14. haftadayız kesin kız gibi gözüküyor dediama benim yüzde yüz ikna olmam için detaylı ultrasona girmem şart ona da 22'de girmeyi düşünüyorum
gönlümde hiçbir şey yok valla hepsine eşit sevineceğimAy ben olsam çoktan ikna olmuştumbizim hastane 20.haftada öneriyor en iyisi o diyor. 2 hafta 2 haftadır daha erken ay hayırlısı olsun. İnşallah gönlündekidir
Ahahah ay evet bir erkek bir kız demeleri sana kötü olmuşgönlümde hiçbir şey yok valla hepsine eşit sevineceğimama erkeğe çok alışmıştım ondan dolayı henüz alışamadım kız olduğuna
bence kız :) sağlıkla gelsin öncelikle.
bir de bacak arası görse muayene de daha çok beli oluyo
Teşekkür ederimbence kız :) sağlıkla gelsin öncelikle.
bir de bacak arası görse muayene de daha çok beli oluyo aslında
Bebisler ters köşe yapıyo kuzum benim de son kontrolde yüzde yüz erkek dedi :) kızım kızım diye sevdim 2 haftakızlar bana önce erkek dedi dr bugün kontrole gittim kız dediyine de bekleyeceğim alışveriş için
Özel de mi dediler acaba14. haftadayız kesin kız gibi gözüküyor dediama benim yüzde yüz ikna olmam için detaylı ultrasona girmem şart ona da 22'de girmeyi düşünüyorum
ben normalde kilo aldığımda da basenden alırım ama iki doktor kız bir doktor erkek dedi :)Peki cinsiyet belli oldu mu? Çok değil ama benimde genel bir büyüme olduacaba bünye ile alakalı mı yoksa kız olduğu için mi
Maşallah sübhanallah, darısı başımızaKızlar ne yapıyorsunuz durumlar nasılbiz bugün ikinci Trimestera geçtik
kaçıncı haftada erkek diyip sonra kız dedi :)kızlar bana önce erkek dedi dr bugün kontrole gittim kız dediyine de bekleyeceğim alışveriş için
14+0 olunca giriyorsunuzMaşallah sübhanallah, darısı başımıza12+ mı yoksa 13+ mı olunca giriyoruz ikinci trimestera?
yarın 15+6 oluyorum doktor kontrolüm var, cinsiyet kesinleşecek inşallah :) onun dışında bol yatışlı ev içinde yürümeli hareketler, sende de her şey yolundadır umarım :)Kızlar ne yapıyorsunuz durumlar nasılbiz bugün ikinci Trimestera geçtik
Benim kontrol de 19unda. Ara sıra mide bulantısı artıyor zaten sürekli varda arada dayanılmaz oluyor ama şimdilik çok şükür iyiyim. Yataktan çıkasm gelmiyoryarın 15+6 oluyorum doktor kontrolüm var, cinsiyet kesinleşecek inşallah :) onun dışında bol yatışlı ev içinde yürümeli hareketler, sende de her şey yolundadır umarım :)
Kendimden örnek vereyim evdeyim sürekli iş yapamıyorum midem bulanıyor yapıncaGeçmiyor günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?