2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
şimdi kızlar ben medipole gidiyorum muayeneye 950 tl para veriyorum ve bugün ilaçların kullanımıyla ilgili bir şey aklımda kalmadı arıyorum arıyorum dr mesaja cevap vermedi ebe de cevap vermedi asistana da ulaşamıyorum. bu kadar para veriyorken bunu yaşayınca sinirleniyorum sonuçta sadece ultrasonda görmek için para vereceksem çok daha ucuza muayene olabilirim. bağcılar bölgesinde dr önerilerinizi bekliyorum beklentim sorularıma özenle cevap verilmesi cihazlarının iyi olması ve normal doğumu destekleyen pozitif güler yüzlü bir dr olması.

Ne kadarlıkken kesin kız dediler bana da kıza benziyor ama değişebilir diyorlar ne zaman netleşiyor
14. haftadayız kesin kız gibi gözüküyor dedi ama benim yüzde yüz ikna olmam için detaylı ultrasona girmem şart ona da 22'de girmeyi düşünüyorum

14. haftadayız kesin kız gibi gözüküyor dedi ama benim yüzde yüz ikna olmam için detaylı ultrasona girmem şart ona da 22'de girmeyi düşünüyorum
Ay ben olsam çoktan ikna olmuştum bizim hastane 20.haftada öneriyor en iyisi o diyor. 2 hafta 2 haftadır daha erken ay hayırlısı olsun. İnşallah gönlündekidir

Ay ben olsam çoktan ikna olmuştum bizim hastane 20.haftada öneriyor en iyisi o diyor. 2 hafta 2 haftadır daha erken ay hayırlısı olsun. İnşallah gönlündekidir
gönlümde hiçbir şey yok valla hepsine eşit sevineceğim ama erkeğe çok alışmıştım ondan dolayı henüz alışamadım kız olduğuna

gönlümde hiçbir şey yok valla hepsine eşit sevineceğim ama erkeğe çok alışmıştım ondan dolayı henüz alışamadım kız olduğuna
Ahahah ay evet bir erkek bir kız demeleri sana kötü olmuş neyse ki gene başları. Doğurunca tam tersi olduğunu görenler var buna da şükür ne diyelim

kızlar bana önce erkek dedi dr bugün kontrole gittim kız dedi yine de bekleyeceğim alışveriş için
Bebisler ters köşe yapıyo kuzum benim de son kontrolde yüzde yüz erkek dedi :) kızım kızım diye sevdim 2 hafta

Eklentiler

• 8313BB34-44D5-4236-9CE9-1EBA88771605.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar ne yapıyorsunuz durumlar nasıl biz bugün ikinci Trimestera geçtik
yarın 15+6 oluyorum doktor kontrolüm var, cinsiyet kesinleşecek inşallah :) onun dışında bol yatışlı ev içinde yürümeli hareketler, sende de her şey yolundadır umarım :)

yarın 15+6 oluyorum doktor kontrolüm var, cinsiyet kesinleşecek inşallah :) onun dışında bol yatışlı ev içinde yürümeli hareketler, sende de her şey yolundadır umarım :)
Benim kontrol de 19unda. Ara sıra mide bulantısı artıyor zaten sürekli varda arada dayanılmaz oluyor ama şimdilik çok şükür iyiyim. Yataktan çıkasm gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…