- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.961
Ben de tuvalet ve yemek harici istirahat halinde olduğum için ne internette ne Tv'de artık izleyecek bir şey kaldı. Kitap okuyacak algıyı kaybedeli de çok olunca burada bir gün sizlerdeki bir haftaya denk hâle geldiKendimden örnek vereyim evdeyim sürekli iş yapamıyorum midem bulanıyor yapıncao yüzden geçmiyor dizilere sarıyorum. Eşimde gece vardiyasında onunla da gezmiyorum geçmiyor
İnşallah ilerleyen günlerde daha iyi oluruz 2.Trimestera en rahat edeceğiniz günler diyorlar tabi bunlar bazı gebelerde değişiyorBen de tuvalet ve yemek harici istirahat halinde olduğum için ne internette ne Tv'de artık izleyecek bir şey kaldı. Kitap okuyacak algıyı kaybedeli de çok olunca burada bir gün sizlerdeki bir haftaya denk hâle geldiBöyle diyorum ama çok şükür, bir sorun olmadan sağlıkla geçsin gitsin ben razıyım.
İnşallah biz de o bazı şanslı gebelerden oluruz.İnşallah ilerleyen günlerde daha iyi oluruz 2.Trimestera en rahat edeceğiniz günler diyorlar tabi bunlar bazı gebelerde değişiyor
Gün içinde o kadar yorgun oluyorum ki iş yapmadığım halde evden çıkasm gelmiyorİnşallah biz de o bazı şanslı gebelerden oluruz.Memlekete gitmek, denize girmek istiyorum
İnşallah yavaş yavaş düzelir her şeyGün içinde o kadar yorgun oluyorum ki iş yapmadığım halde evden çıkasm gelmiyor
Riskli gebe misiniz? Yoksa kendiniz mi dikkat ediyorsunuz. Evde insan yattıkça hasta gibi oluyor. Ben yattıkça daha kötü hissediyorumİnşallah yavaş yavaş düzelir her şey, ben o kadar yatıyorum yine de müthiş derecede uykum, halsizligim, yorgunluğum oluyor. Duş alıp çıksam iki gün yorgunluktan kendime gelemiyorum Sağlıkla atlatalım inşallah
Ben dışarı çıkıp gelince çok yorgun bitkin hissediyorumRiskli gebe misiniz? Yoksa kendiniz mi dikkat ediyorsunuz. Evde insan yattıkça hasta gibi oluyor. Ben yattıkça daha kötü hissediyorum
Ay benim için tam tersi. Hele hava mis gibi sıcaksa. Bir yeşil alana gideyim kamp sandalyesini alayım bide çay yada kahve ohh missBen dışarı çıkıp gelince çok yorgun bitkin hissediyorum
Kızlar bu arada cinsiyet partisi vs yapmayı düşünüyor musunuzAy benim için tam tersi. Hele hava mis gibi sıcaksa. Bir yeşil alana gideyim kamp sandalyesini alayım bide çay yada kahve ohh miss
Ben düşünüyorum ama meraktan kağıda bakarım gibi geliyorKızlar bu arada cinsiyet partisi vs yapmayı düşünüyor musunuz
Bende küçük büyük değil de parti de değil eşimle kendi aramızda olsun diyorum. Büyük ihtimalle bende pek dayanamam bu yüzden olmazBen düşünüyorum ama meraktan kağıda bakarım gibi geliyor
HahahBende küçük büyük değil de parti de değil eşimle kendi aramızda olsun diyorum. Büyük ihtimalle bende pek dayanamam bu yüzden olmaz
Evet, riskli gebeyimRiskli gebe misiniz? Yoksa kendiniz mi dikkat ediyorsunuz. Evde insan yattıkça hasta gibi oluyor. Ben yattıkça daha kötü hissediyorum
Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda normale dönersinizEvet, riskli gebeyimTuvalet -yemek ve doktor harici kalkmam yasak
Âmin, inşallahÇok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda normale dönersiniz
Bahçelievler medipol muayene 600 tlşimdi kızlar ben medipole gidiyorum muayeneye 950 tl para veriyorum ve bugün ilaçların kullanımıyla ilgili bir şey aklımda kalmadı arıyorum arıyorum dr mesaja cevap vermedi ebe de cevap vermedi asistana da ulaşamıyorum. bu kadar para veriyorken bunu yaşayınca sinirleniyorum sonuçta sadece ultrasonda görmek için para vereceksem çok daha ucuza muayene olabilirim. bağcılar bölgesinde dr önerilerinizi bekliyorum beklentim sorularıma özenle cevap verilmesi cihazlarının iyi olması ve normal doğumu destekleyen pozitif güler yüzlü bir dr olması.
umarım sorunsuzca atlatırsın, sendeki risk nedir sakıncası yoksa? ben de aynı şekildeyim, evde küçük yürüyüşler ve ancak yemek yemeye kalkıyorum ve tuvalet duş. rahim ağzım sınırda, dr bol ıstirahat verdi ama neyseki evden çalışabiliyorum. laptop kucağımda çalışıyorum :)Evet, riskli gebeyimTuvalet -yemek ve doktor harici kalkmam yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?