2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kendimden örnek vereyim evdeyim sürekli iş yapamıyorum midem bulanıyor yapınca o yüzden geçmiyor dizilere sarıyorum. Eşimde gece vardiyasında onunla da gezmiyorum geçmiyor
Ben de tuvalet ve yemek harici istirahat halinde olduğum için ne internette ne Tv'de artık izleyecek bir şey kaldı. Kitap okuyacak algıyı kaybedeli de çok olunca burada bir gün sizlerdeki bir haftaya denk hâle geldi Böyle diyorum ama çok şükür, bir sorun olmadan sağlıkla geçsin gitsin ben razıyım.

İnşallah ilerleyen günlerde daha iyi oluruz 2.Trimestera en rahat edeceğiniz günler diyorlar tabi bunlar bazı gebelerde değişiyor

Gün içinde o kadar yorgun oluyorum ki iş yapmadığım halde evden çıkasm gelmiyor
İnşallah yavaş yavaş düzelir her şey, ben o kadar yatıyorum yine de müthiş derecede uykum, halsizligim, yorgunluğum oluyor. Duş alıp çıksam iki gün yorgunluktan kendime gelemiyorum Sağlıkla atlatalım inşallah

Riskli gebe misiniz? Yoksa kendiniz mi dikkat ediyorsunuz. Evde insan yattıkça hasta gibi oluyor. Ben yattıkça daha kötü hissediyorum

Bahçelievler medipol muayene 600 tl

herkese selamlarrr yüzü gebelikten sonra böyle olan var mı kızlar ya da bilgilsi olan sivilceler özellikte kapalı komedonlar ilk gebeliktenmi başka bişey mi anlamadım mahfoldu yüzüm

Eklentiler

• 4a2ac159-242c-4278-8397-1211af37b56a.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 52
Evet, riskli gebeyim Tuvalet -yemek ve doktor harici kalkmam yasak
umarım sorunsuzca atlatırsın, sendeki risk nedir sakıncası yoksa? ben de aynı şekildeyim, evde küçük yürüyüşler ve ancak yemek yemeye kalkıyorum ve tuvalet duş. rahim ağzım sınırda, dr bol ıstirahat verdi ama neyseki evden çalışabiliyorum. laptop kucağımda çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…