- Konu Sahibi sunshine__
-
- #10.981
ben düşünmüyorum yengem aklıma baby shower soktu ona çok var yatıp yatmayacağım belli değil dedim :) olsun sen koltukta yat gelsin hediyeler biz açarız diyor :)Kızlar bu arada cinsiyet partisi vs yapmayı düşünüyor musunuz
Çok geçmiş olsun size deumarım sorunsuzca atlatırsın, sendeki risk nedir sakıncası yoksa? ben de aynı şekildeyim, evde küçük yürüyüşler ve ancak yemek yemeye kalkıyorum ve tuvalet duş. rahim ağzım sınırda, dr bol ıstirahat verdi ama neyseki evden çalışabiliyorum. laptop kucağımda çalışıyorum :)
Hayırlı olsun öncelikle. Kese ilerleyen zamanlarda gözüküyor benim ki 6 haftalıkken kese gözüktü 8 haftalıkken kalp sesi duyuldu. Şuan çok erken merak etmeMerhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda
Kaç haftalık oldun cnm?bulantılı gebenizden merhaba
ben de durumlar aynı hala kusmalara yiyememelere devam.. 83 lerden 75 li kglara geldim kg vermek güzel ama beslenememe beni mahvediyor resmen depresyondayım artık kabul ediyorum
Tamam iki gunde en az iki kat artmasi gerekiyor zaten. Artmista. Hic bir sorun yok simdilik. Sat a gire kac gunluk?Merhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda
İnşallah ya ilk bebeğimde bu haftamda keseyi rahat görmüştükHayırlı olsun öncelikle. Kese ilerleyen zamanlarda gözüküyor benim ki 6 haftalıkken kese gözüktü 8 haftalıkken kalp sesi duyuldu. Şuan çok erken merak etme
Devlete mi gittinizİnşallah ya ilk bebeğimde bu haftamda keseyi tahat görmüştük
Hayır özel hastane.Devlete mi gittiniz
Bence erken o yüzden gözükmemisdir birde her hastane bir değil cihazların durumuna göre oluyor yaHayır özel hastane.
Beni endişenlendiren haftama göre betam. 28 günde bir adet olurum yumurtlama günüm belli 14. gün ama çok geriden geliyor. 5+1 olmuşuz 306 beta, oğlumda 4+6’da 7 bin betayla kese görmüştük direktBence erken o yüzden gözükmemisdir birde her hastane bir değil cihazların durumuna göre oluyor ya
Geç döllenme olmuş olabilir kendinizi endişelendirmeyinBeni endişenlendiren haftama göre betam. 28 günde bir adet olurum yumurtlama günüm belli 14. gün ama çok geriden geliyor. 5+1 olmuşuz 306 beta, oğlumda 4+6’da 7 bin betayla kese görmüştük direkt
İnşallah öyledir, teşekkürlerGeç döllenme olmuş olabilir kendinizi endişelendirmeyin
12. haftamdayımKaç haftalık oldun cnm?
kaç haftalık oldun canım. benimde çok kötüydü bugün 12. haftama girdim şükür biraz biraz azalmaya başladı hala prilamı içmemeye cesaret edemedim ama haftasonu evde olduğum bir gün deneyeceğim bakalım ilaçsız ne durumda olacağım.bulantılı gebenizden merhaba
ben de durumlar aynı hala kusmalara yiyememelere devam.. 83 lerden 75 li kglara geldim kg vermek güzel ama beslenememe beni mahvediyor resmen depresyondayım artık kabul ediyorum
Canım bunu en iyi doktorun bilir risk filan varsa söyler. Ben haziranın sonu gibi şehir dışında memlekete gidecem bana izin verdi ama 2 saatte bir 15 dakika yürümen lazım dedi bence kendi doktoruna sor senin durumunu bizden daha bildiği içinkızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?
12. haftamdayım.. ilk başlarda prişlam bile etki etmiyordu şimdi biraz etki ediyor en azından ıkı lokma yıyebılıyorum zorla da olsa.... bir gün içmedim denemek için öldüm o gün... bir 15 gün daha kullanayım sonra kendimi yine tartıcam bakalımkaç haftalık oldun canım. benimde çok kötüydü bugün 12. haftama girdim şükür biraz biraz azalmaya başladı hala prilamı içmemeye cesaret edemedim ama haftasonu evde olduğum bir gün deneyeceğim bakalım ilaçsız ne durumda olacağım.
Pendik medipol 550 civarına gidiyorum benBahçelievler medipol muayene 600 tl
evet bazen kızların klitorisleri çıkık oluyormuş o yüzden karışabiliyormuşÖzel de mi dediler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?