2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun size de Benim sebepsiz kanama/lekelenmelerim var haftalardır. Çok şükür son bir haftadır olmadı, inşallah bundan sonra da olmaz. İnşallah hepimiz hayırlısıyla, sağlıkla, kolaylıkla kucağımıza alırız minikleri

Merhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda

Merhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda
Hayırlı olsun öncelikle. Kese ilerleyen zamanlarda gözüküyor benim ki 6 haftalıkken kese gözüktü 8 haftalıkken kalp sesi duyuldu. Şuan çok erken merak etme

Tamam iki gunde en az iki kat artmasi gerekiyor zaten. Artmista. Hic bir sorun yok simdilik. Sat a gire kac gunluk?

Bence erken o yüzden gözükmemisdir birde her hastane bir değil cihazların durumuna göre oluyor ya
Beni endişenlendiren haftama göre betam. 28 günde bir adet olurum yumurtlama günüm belli 14. gün ama çok geriden geliyor. 5+1 olmuşuz 306 beta, oğlumda 4+6’da 7 bin betayla kese görmüştük direkt

Beni endişenlendiren haftama göre betam. 28 günde bir adet olurum yumurtlama günüm belli 14. gün ama çok geriden geliyor. 5+1 olmuşuz 306 beta, oğlumda 4+6’da 7 bin betayla kese görmüştük direkt
Geç döllenme olmuş olabilir kendinizi endişelendirmeyin

bulantılı gebenizden merhaba
ben de durumlar aynı hala kusmalara yiyememelere devam.. 83 lerden 75 li kglara geldim kg vermek güzel ama beslenememe beni mahvediyor resmen depresyondayım artık kabul ediyorum
kaç haftalık oldun canım. benimde çok kötüydü bugün 12. haftama girdim şükür biraz biraz azalmaya başladı hala prilamı içmemeye cesaret edemedim ama haftasonu evde olduğum bir gün deneyeceğim bakalım ilaçsız ne durumda olacağım.

kızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?

kızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?
Canım bunu en iyi doktorun bilir risk filan varsa söyler. Ben haziranın sonu gibi şehir dışında memlekete gidecem bana izin verdi ama 2 saatte bir 15 dakika yürümen lazım dedi bence kendi doktoruna sor senin durumunu bizden daha bildiği için

12. haftamdayım.. ilk başlarda prişlam bile etki etmiyordu şimdi biraz etki ediyor en azından ıkı lokma yıyebılıyorum zorla da olsa.... bir gün içmedim denemek için öldüm o gün... bir 15 gün daha kullanayım sonra kendimi yine tartıcam bakalım

Bahçelievler medipol muayene 600 tl
Pendik medipol 550 civarına gidiyorum ben
Yerinizde olsam acil durumlarda ulaşamayacğımı hissettiriyorsa önce doktoru değiştiririm.
Aynı iletişimsizlik devam eders hastaneyi değiştirin derim.Daha yolumuz uzun güven vermeli hastane ve doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…