2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O kadar çok ulturasyon resmi inceledim ki iyi olan ulturasyon cihazlarindan biri ulturasyon fotoğrafinin sol üst köşesinde H işareti olan ulturasyon

muayene ücreti çok önemli değil benim için açıkçası çabuk ulaşabilmek istiyorum dr'uma galiba özel muayenehanesi olan drlar bu konuda daha iyi
O doktorla alakalı bir durum canım aynı hastaneye gidiyoruz arkadaşımla iki farklı doktora benim doktorum direkt telefonunu verdi ve sağ olsun ne zaman arasak muayyenede değilse açar sabırlı anlatır. Arkadaşımın doktoru hastaneyi arayın odama baglasinlar der

Merhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda
360 li bir şey olması gerekiyordu 2 gün sonra tekrar HCG testi yaptırın

kızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?
Ben de bunu doktoruma soracağım bir de gittiğim yerde izin verirse doktor tavsiyesi isteyeceğim

Doktoruma sordum seninki ile aynı önerilerde gidebilirsin kendin karar ver dedi ama ben etrafımda kime söylesem saçmalama o kadar saat yola çıkılır mı tarzında yorumlarla karşılaşıyorum da. Benimle aynı durumda olan sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda diye merak ettim

kızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?
Ben de bunu doktoruma soracağım bir de gittiğim yerde izin verirse doktor tavsiyesi isteyeceğim

Valla ben de 650-700 km gideceğim 11-12 saat molalarda yürümeyi düşünüyorum birde biz otobüs ile gidecez daha yavaş olur normal arabaya göre kendimi rahat ettirdikten sonra tamamdır. Rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallah

Benim doktorum da 2 saatte bir arabadan in. En az 5 dk yürü hareket et. Ve giderken de ön koltuğa otur. Koltuğu yarı yatırır pozisyona getir mümkünse ayaklarını da öne uzat dedi kuzum

Ben de bayramda yurtdışına gideceğim öncesinde muayene edeyim dedi doktorum. Onay verecek mi bilmiyorum herşeyi geri ödemesiz almıştık hayırlısı

Selam güzel anneler 12 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen
Bana kız gibi geldi

13+3 ten bildiriyorum cinsiyeti bugün %100 kesinleştirdik kız
Ayy doğumumuz aynı gün duruyor, bizim de %90 kız

Kızlar bu arada cinsiyet partisi vs yapmayı düşünüyor musunuz
Biz doktor çıkışında kağıda hemen annem, eşim, ben baktık sonra bir pasta yaptırdık içi pembe, dışı beyaz diğer aile bireylerimizle beraber önce cinsiyet tahminlerini alıp pastayı kestik evde. Minik bir anı kaldı arkadaşlarımıza da yemekte kızımızın elbisesini gösterip süprix yaptık.

Neden senin ücret bu kadar uçuk ya.
Başka medipole gidenler var 380-450-500-600 filan ödüyor.
Aynı hastanede başka doktorlar kaç lira alıyor?
Çalışan devlet memuru ya da sendika indirimli filan değil misin?

O kadar çok ulturasyon resmi inceledim ki iyi olan ulturasyon cihazlarindan biri ulturasyon fotoğrafinin sol üst köşesinde H işareti olan ulturasyon
Cihaz gerçekten çok önemli bende Acıbadem e gidiyorum 13. Haftamda detaylı ultrasona girdim ağzı burnu kulakları herşeyi çok net belli inanamadım bu kadar büyüdüğüne

Kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı hafta da gitmeyi düşünüyorsunuz?
Sizce 20. Hafta mı 21. Hafta mı olmalı?

Cihaz gerçekten çok önemli bende Acıbadem e gidiyorum 13. Haftamda detaylı ultrasona girdim ağzı burnu kulakları herşeyi çok net belli inanamadım bu kadar büyüdüğüne
Ben her gittiğimde doktorum 4d fotoğraf veriyor ayak parmakları elleri o kadar belirgin ki şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…