- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.001
11de erkek dedi 14de kız 20de nasipse kesinini öğreniriz diyorumkaçıncı haftada erkek diyip sonra kız dedi :)
muayene ücreti çok önemli değil benim için açıkçası çabuk ulaşabilmek istiyorum dr'uma galiba özel muayenehanesi olan drlar bu konuda daha iyiBahçelievler medipol muayene 600 tl
O kadar çok ulturasyon resmi inceledim kişimdi kızlar ben medipole gidiyorum muayeneye 950 tl para veriyorum ve bugün ilaçların kullanımıyla ilgili bir şey aklımda kalmadı arıyorum arıyorum dr mesaja cevap vermedi ebe de cevap vermedi asistana da ulaşamıyorum. bu kadar para veriyorken bunu yaşayınca sinirleniyorum sonuçta sadece ultrasonda görmek için para vereceksem çok daha ucuza muayene olabilirim. bağcılar bölgesinde dr önerilerinizi bekliyorum beklentim sorularıma özenle cevap verilmesi cihazlarının iyi olması ve normal doğumu destekleyen pozitif güler yüzlü bir dr olması.
O doktorla alakalı bir durum canım aynı hastaneye gidiyoruz arkadaşımla iki farklı doktora benim doktorum direkt telefonunu verdi ve sağ olsun ne zaman arasak muayyenede değilse açar sabırlı anlatır. Arkadaşımın doktoru hastaneyi arayın odama baglasinlar dermuayene ücreti çok önemli değil benim için açıkçası çabuk ulaşabilmek istiyorum dr'uma galiba özel muayenehanesi olan drlar bu konuda daha iyi
Ben kimseye söylemedigim içinKızlar bu arada cinsiyet partisi vs yapmayı düşünüyor musunuz
360 li bir şey olması gerekiyordu 2 gün sonra tekrar HCG testi yaptırınMerhaba kızlar, 4+4’te betam 80, 2 gün sonra 182, 2 gün sonra 306 çıktı yani bugün (5+1). Benim gibi olup da keseyi de bebeği de sağlıkla gören var mı aranızda
Ben de bunu doktoruma soracağım bir de gittiğim yerde izin verirse doktor tavsiyesi isteyeceğimkızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?
Doktoruma sordum seninki ile aynı önerilerde gidebilirsin kendin karar ver dedi ama ben etrafımda kime söylesem saçmalama o kadar saat yola çıkılır mı tarzında yorumlarla karşılaşıyorum da. Benimle aynı durumda olan sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda diye merak ettimCanım bunu en iyi doktorun bilir risk filan varsa söyler. Ben haziranın sonu gibi şehir dışında memlekete gidecem bana izin verdi ama 2 saatte bir 15 dakika yürümen lazım dedi bence kendi doktoruna sor senin durumunu bizden daha bildiği için
Ben de bunu doktoruma soracağım bir de gittiğim yerde izin verirse doktor tavsiyesi isteyeceğimkızlar size bişey soracağım bayram tatilinde bi yerlere gidelim diyoruz ama ben tam karar veremiyorum, şöyle sorayım 14 haftalıkken 13-14 saatlik uzun yolculuğa arabayla çıkmak riskli olur mu sizce?
Valla ben de 650-700 km gideceğim 11-12 saat molalarda yürümeyi düşünüyorum birde biz otobüs ile gidecez daha yavaş olur normal arabaya göre kendimi rahat ettirdikten sonra tamamdır. Rabbimin izniyle bir şey olmaz inşallahDoktoruma sordum seninki ile aynı önerilerde gidebilirsin kendin karar ver dedi ama ben etrafımda kime söylesem saçmalama o kadar saat yola çıkılır mı tarzında yorumlarla karşılaşıyorum da. Benimle aynı durumda olan sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda diye merak ettim
Benim doktorum da 2 saatte bir arabadan in. En az 5 dk yürü hareket et. Ve giderken de ön koltuğa otur. Koltuğu yarı yatırır pozisyona getir mümkünse ayaklarını da öne uzat dedi kuzumDoktoruma sordum seninki ile aynı önerilerde gidebilirsin kendin karar ver dedi ama ben etrafımda kime söylesem saçmalama o kadar saat yola çıkılır mı tarzında yorumlarla karşılaşıyorum da. Benimle aynı durumda olan sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda diye merak ettim
Bana kız gibi geldiSelam güzel anneler12 haftalık cinsiyet tahmini alabilir miyim lütfen
Ayy doğumumuz aynı gün duruyor, bizim de %90 kız13+3 ten bildiriyorum cinsiyeti bugün %100 kesinleştirdik kız
Biz doktor çıkışında kağıda hemen annem, eşim, ben baktıkKızlar bu arada cinsiyet partisi vs yapmayı düşünüyor musunuz
Neden senin ücret bu kadar uçuk ya.şimdi kızlar ben medipole gidiyorum muayeneye 950 tl para veriyorum ve bugün ilaçların kullanımıyla ilgili bir şey aklımda kalmadı arıyorum arıyorum dr mesaja cevap vermedi ebe de cevap vermedi asistana da ulaşamıyorum. bu kadar para veriyorken bunu yaşayınca sinirleniyorum sonuçta sadece ultrasonda görmek için para vereceksem çok daha ucuza muayene olabilirim. bağcılar bölgesinde dr önerilerinizi bekliyorum beklentim sorularıma özenle cevap verilmesi cihazlarının iyi olması ve normal doğumu destekleyen pozitif güler yüzlü bir dr olması.
Doktorunuz kim?Bahçelievler medipol muayene 600 tl
Cihaz gerçekten çok önemli bende Acıbadem e gidiyorum 13. Haftamda detaylı ultrasona girdim ağzı burnu kulakları herşeyi çok net belli inanamadım bu kadar büyüdüğüneO kadar çok ulturasyon resmi inceledim kiiyi olan ulturasyon cihazlarindan biri ulturasyon fotoğrafinin sol üst köşesinde H işareti olan ulturasyon
21 en uygun sanırım 22 dolmadan. Benim randevum 22+5te. En erken o gün boştu ona verdiler.Kızlar ayrıntılı ultrasonu kaçıncı hafta da gitmeyi düşünüyorsunuz?
Sizce 20. Hafta mı 21. Hafta mı olmalı?
Ben her gittiğimde doktorum 4d fotoğraf veriyor ayak parmakları elleri o kadar belirgin ki şok oldumCihaz gerçekten çok önemli bende Acıbadem e gidiyorum 13. Haftamda detaylı ultrasona girdim ağzı burnu kulakları herşeyi çok net belli inanamadım bu kadar büyüdüğüne
En ideali 21 diyorlar nerdeyse 1 sonraki randevumuz21 en uygun sanırım 22 dolmadan. Benim randevum 22+5te. En erken o gün boştu ona verdiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?