2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba hanımlar 10 haftalık hamileyim.
Bundan 4,5 gün önce idrar yaparken yanma hissediyordum ve hafif sarı akıntı. Ancak bu yanma 2,3 gün sürdü sarı akıntım da azaldı.
Tabi yanma hafif ederken doktoruma gitmiştim tedbir amaçlı monurol kullan dedi ancak cesaret edemedim bi kaç gün daha bekleyip geçmesini bekledim. Şimdi yanma da akıntı da yok. Ancak düşük riskim olduğu için doktor riske atmayalım bu ilacı tek gün kullan demişti. Aklımda deli sorular kullanayım mı kararsızım

Kızlar bende dün kontrole gittim herşey yolundaydı çok şükür bebeklerden biri 11+4 diğeride tam 12 haftalıktı. 2. Bebek için %60 erkek dedi diğer bebekten emin olamadı ama oda erkeğe benziyor dedi bayramdan sonra tam net öğrenirim herhalde biri 14+2 olur diğeride 14+5 olur.

Eğer bana gidebilirsin derse babamın arabası büyük onunla gidicez arkaya yatak atıcaz yata yata gidicem :)

28 aralık yazıyor burdaki girdiğiniz sat tarihine göre
benim sat tarihi olmadığı için keseye göre hesaplamaya çalışıyorum ama ikinci gittiğimde kese gerideydi sonraki gidişimde haftasından önde gidiyordu bende napim bilemedim şimdilik 10+5 hesapladığımda ocak başı gibi görünüyor doğum ama 40 haftayı doldurur muyum bilmiyorum kızımda 38. hafta bittiğinde doğdu

Arkadaşlar bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Önceden tecrübeli olanlar ya da araştırmasını iyi yapmış olanlardan önerilere açığım

Ben hamileliğimin başından beri her ay kullanıyorum neredeyse olumsuz bir tarafını görmedim

Arkadaşlar bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Önceden tecrübeli olanlar ya da araştırmasını iyi yapmış olanlardan önerilere açığım
Ben şahsen kullanmayacağım bebek deterjanı, kendimize ne kullanıyorsak aynısı olacak. Yarın bir gün büyüdüğünde cildine hassas davrandığımız için sürekli deterjanı hipoalerjenik kullanmak zorunda kalma ihtimali var çünkü. Ve çok pahalı deterjanlar..

Ben Dalin ve Omo babyi araştırmıştım masum görünüyor ama içinde zarar verecek çok fazla madde varmış. Green mom diye bir marka görmüştüm onu baya öneriyorlar biraz daha bakıp ondan kullanırım diye düşünüyorum

Normal doğum olursa eğer bebek annenin vajinasindan geçerken ilk bakterilerle vb orada karşılaşıyormus bu da sezeryanla doğan bir bebeğe oranla alerji, astım vb hastalıklara yakalanma ihtimalini düşünüyormuş. Sezeryanla doğan bebekler hiçbir bakteri vb ile karşılaşmadığı için ve normal hayata ciğerleri ve tenleri daha geç adapte oluyormuş. Bence burada bu karar için canım doğum şekli de çok önemli

Neden senin ücret bu kadar uçuk ya.
Başka medipole gidenler var 380-450-500-600 filan ödüyor.
Aynı hastanede başka doktorlar kaç lira alıyor?
Çalışan devlet memuru ya da sendika indirimli filan değil misin?
dr göre değişiyor canım nagihan hanımın ücretleri böyle.

benimki de dönüyor telefonunu vs verdi direkt ama bazı drların asistanları oluyor ve çok daha erken dönüyorlar öyle bir dr benim beklentilerimi daha iyi karşılar sanırım. arayıştayım.

Ben bir ara kendi camasirlarimiza green mom da kullanmistim elite home da. Sonra salip market deterjanina dondum simdi yine elite home alip bebisinkilerle birlikte tum camasirlara kullanmayi dusunuyorum. Elite home un leke cikarici tozu var ( camasir suyu tozu diye geciyordu sanirim) mukemmel bir sey, hala kullaniyorum onu. Iki marka da temiz icerikli kadin girisimi ama elite home a daha cok guveniyorum ben sanki.

benimki de dönüyor telefonunu vs verdi direkt ama bazı drların asistanları oluyor ve çok daha erken dönüyorlar öyle bir dr benim beklentilerimi daha iyi karşılar sanırım. arayıştayım.
Doktorla enerjinin tutması da bence çok önemli

Onu da araştırırim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…