2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Arkadaşlar bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Önceden tecrübeli olanlar ya da araştırmasını iyi yapmış olanlardan önerilere açığım
Doğumdan beri dalan zeytinyağlı granül sabun kullanıyorum ve her çamaşırı çift durulama yaptırıyorum. Kızım alerjik kokusuz sabun kullanmak zorundayım. Yenidoğan döneminde zıbınlara kaka bulaşıcak ve bu sabun onları çıkarmıcak ama o zamanlarda da leke üzerine leke çıkarıcı fıs fıs sıkıp öyle makineye atıyodum çift durulama yapıncada kokusu kalmıyodu .

Arkadaşlar bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Önceden tecrübeli olanlar ya da araştırmasını iyi yapmış olanlardan önerilere açığım
Hacı şakir granül sabun kesinlikle almayın. Makinede erimiyor.Makineyi tıkar yani çok gereksiz. Ama ne kullandım yine hatırlamıyorum. Belki dalım sıvı şampuan olabilir.

Merhaba sakaryadayim ama esim asker es goturulmeyen yere tayini cikti ankarada ailem oraya gececegim bayramda, doktor tavsiyesi istiyorum bir de dogum ne kadarmis ankarada cok asiri pahaliysa dogumu sakaryada yapayim diyorum burda 13 bin ama zam gelecekmis 16-17 olur aralikta sanirim

Kızlar merhaba, nipt sonucunuz kaç günde çıktı. Benim bugün 12.gün artık birşey mi var diye sinirlerim bozulmaya başladı, yiyemiyorum düzgün uyuyamıyorum çalışırken odaklanamıyorum. Belki abartı gelecek ama bende kaygı bozukluğu var ve hamileliğin başında ilacımı da bırakmıştım başka birşey düşünemez oldum.

Kızlar bugün kontole gittim :)
12+4 tam günü gününne gelişimi devam ediyor dedi.En son 1 ay önce görmüştük artık içeride fink fink oynayan bir bebiş var :)
Doktorum %90 kıza benziyor dedi diğer kontrolde netleştirecek. Kilo vermeme 1 aydır hergün kusmama ve 44 kilo olmama rağmen sağlıklı görünüyor dedi.
Hatta burun kemiği boy ve ense kalınlığınada baktı onlarda iyi duruyor dedi. Pazartesi 2li test için randevu aldım sorasında iyice netleşir diye düşünüyorum.
Bebiş sağlıklı ve gördüm diye ağzım kulaklarımda . Güzel haberler almak hepimize nasip olur inşallah

Canım ben transfer oldum 1 nisanda. 11.inde pozitif sonuç aldım ve kese görmeye gittim bir hafta sonra ve o zaman tüp bebek doktoruma sordum. Tüp bebek daha riskli oluyor normal gebe kalanlara göre. Bana izin verdi. İstanbuldan konyaya evime geldim. Eğer doktorun izin verdiyse git bence. Eğer bir riskin yoksa.

Üç sezeryana ve büyümelerine şahit oldum ( biri benim doğumum ikisi ablamın doğumu) öyle bir risk yada başka şeyle karşılaşmadık ki bence o doğan bebeğin bünyesiyle alakalıdır .. hepsinde de bir kere deterjan aldık biraz büyüdüklerinde normal deterjana döndük ... Sadece bebeklerin kıyafetlerini büyüklerle karıştırıp yıkamadık birde yanlış hatırlamıyorsam ekstra durulama yapardık
Yine öyle yapacağım en azından üç aylık olana kadar bebek deterjanı kullanırım sonra normale dönerim G Gzm-26

Canım sorduğun soruyu bilmiyorum hastane falan ama bir asker eşi olarak seni çok iyi anlıyorum. Allah kavuştursun inşallah.

Merhaba kızlar İstanbul anadolu yakasında olan var mı ? Burun kemiği ve ense kalınlığına bizim doktor bakmıyor ikili testle bakılıyor o dedi ama sizlerde gördüğüm kadarıyla ikili testten önce kendi doktorunuz bakıyor .. ben test yaptırmayacağım ama yinede ölçümleri merak ediyorum.. İstanbul Anadolu yakasında ölçüm yapan doktor var mı bilginiz var mı bu konuda

Benim de 10. Gun bugun. Mailimi kontrol edip duruyorum. 10-15 gun demislerdi

Kizlar tahminleri alabilir miyim doktor %70 %80 verdi ama haftaya kesin soylermis

Eklentiler

• 20230615_113253.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 69
  • 20230615_113233.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba, bana 1 hafta demişlerdi ama 3 gün gecikti 10 günde çıktı. Beklediğim gün sonuç gelmeyince ben de çok huzursuz oldum zaten zor bekliyoruz. İçinizi ferah tutun sistemsel oluyor gecikmeler sonuçlarımızla ilgili değil yani

Ben firmanın internetten telefonunu bulup direkt lab görevlisine bağlandım. 10 dk önce çıktı dediler şansıma :) bir arayın isterseniz nipt firmanızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…