2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım benim 17.günde çıktı inan ben de çok kafama taktım ama çok şükür temiz. Cinsiyetin de erkek olduğu kesinleşti. Hiç kendini sıkma bazen bu şekilde geç çıkabiliyormuş o da bize denk geldi artık sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil

Ben bugün pednik MEdipole Gittim Saadet hanım var orada giden herkes çok memnun . Bende bugün doktorumu değiştirerek ilk kez muayneye gitmiş oldum. Uzun uzun ve detaylı muayne etti doktorum. Önce ultrasonda baktık sonra 3 boyutlu inceledi o sırada ense kalınlığı ve burun kemiği normal iyi duruyor dedi. 2li teste zaten gideceğim için aşırı detaylı üstüne durmadık. Ama yakınsanız mutlaka Saadet Hanım ile bir randevu şansı yakalayın derim.

Çok teşekkür ederim peki muayene ücreti ne kadar

Evet kuzenimi götürdüm emin olup söyler diye ama tahmin edebilirim dedi suan onda kaldı haftaya
Kaç haftalık oldunuz? Ben 12. Haftada gittim ama benim bebiş uyuyordu bacaklarını kapalıydı göstermedi

Kaç haftalık oldunuz? Ben 12. Haftada gittim ama benim bebiş uyuyordu bacaklarını kapalıydı göstermedi
Benimde 12+2 cikti ikili için gittim ama belki dedim görür bizimki acıktı bacağı ama kordon fln diye emin olamadı sanirim cnku pipi gördüm sanki bende

Benimde 12+2 cikti ikili için gittim ama belki dedim görür bizimki acıktı bacağı ama kordon fln diye emin olamadı sanirim cnku pipi gördüm sanki bende
Bende pipi gördüm gibi geldi o yüzden dedim ben ikili test yaptırmadım. 13+2yim şuan

kızlar oto koltuğu kabin boy bebek arabası biberon termos gibi önerilerinizi bekliyorum. eşim almanyaya gidecek fuar için gitmişken orada çok daha uygun fiyatlı olduklarından oradan aldırayım diyorum. yine oradan aldır ucuz olur dediğiniz başka şeyler varsa yazın lütfen.

Bu yazdığım bilgiyi 2 ayrı doçenten duydum. Arkadaşımin astımi ve alerjisi vardı. 40. Haftayı geçmesine rağmen hiçbir şekilde açılması olmadı o da Denizli de 2 farklı doktora gitti ikisi de normal yolla doğarsa mikrop ve baktirilere vücudu daha kolay uyum sağlar alerji astım vb riski daha az olur dedi. Sezeryana göre ama 3 4 gün daha bekledikler doktor bebek dışkısını yiyebilir dediği için sezeryanla doğum yaptı. Çevremize bakınca her şeyin istisnaları olabiliyor. Herkes güzel hayırlı doğumlar yapar inşallah

Merhaba hanımlar ikili testim free beta HCG 21.6. Pappa 5.29 çıktı sonuç buna göre iyi mi oluyor bilemedim birde ikili teste göre cinsiyeti neye göre söylüyorlar bilginiz var mi

Çok teşekkür ederim peki muayene ücreti ne kadar
Yardımcı Dokençt Saadet Hanım 570 TL muayne ücreti ( Piyasa şartlarını düşünürsek bu doktor için uygun bir fiyat diyebiliirm)
Özel sigotanız v.s varsa indirim oranına göre fiyat dahada iniyor

Yardımcı Dokençt Saadet Hanım 570 TL muayne ücreti
Özel sigotanız v.s varsa indirim oranına göre fiyat dahada iniyor
Aradım sordum randevu da aldım ama baya geç verdi ya, 26 hazirana kadar duramam ben

Merhaba hanımlar ikili testim free beta HCG 21.6. Pappa 5.29 çıktı sonuç buna göre iyi mi oluyor bilemedim birde ikili teste göre cinsiyeti neye göre söylüyorlar bilginiz var mi
Grafik oluyor ona göre yorum yapılıyor. Cinsiyetin ikili testle ilgisi yok canım

Selam kızlar, 15+5 haftalık hamileyim, bugün Doktor randevum vardı cinsiyeti göremedi. Bebek arkasini dönmüştü. Bir fotoğrafı var tahmin edebilen olur mu fotoğraftan? Rica etsem bakar mısınız?

Herkese merhabalar sevgili anneler :) biz 14+4 üz ama doktorumuza göre 15+2 yiz :) . doktor benden folik asit hala kesmedi siz hala kullanıyor musunuz? bir de benim bulantılarım hala geçmedi. geçen haftalara göre daha iyiyim tabii ama yine de bitmedi. prilam kullanıyordum asla işe yaramadı. 12. haftadan sonra zofer verdi doktor. o çok iyi geldi ama korkuyorum da içmeye. ama içmesem asla işe gelemiyorum. aranızda hiç kullanan var mıdır?

Selam kızlar, 2 li test sonucum çok riskli çıkınca doktorum ve ayrı iki doktorda nipt test yaptırmam gerektiğini söyledi. Testi genoksa yaptırdım. Sonucum 5 iş günü içinde yani bugün çıktı çok şükür hiç bir sorun olmadığını öğrendim. Allah hepimizin evlatlarını sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba, doktorun beni demir ilacına başlattı 15+1 iz bu arada. Demir ilacının içinde folik asitte var yani ben de hala devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…