- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.061
Canım benim 17.günde çıktı inan ben de çok kafama taktım ama çok şükür temiz. Cinsiyetin de erkek olduğu kesinleşti. Hiç kendini sıkma bazen bu şekilde geç çıkabiliyormuş o da bize denk geldi artık sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilKızlar merhaba, nipt sonucunuz kaç günde çıktı. Benim bugün 12.gün artık birşey mi var diye sinirlerim bozulmaya başladı, yiyemiyorum düzgün uyuyamıyorum çalışırken odaklanamıyorum. Belki abartı gelecek ama bende kaygı bozukluğu var ve hamileliğin başında ilacımı da bırakmıştım başka birşey düşünemez oldum.
Ben bugün pednik MEdipole Gittim Saadet hanım var orada giden herkes çok memnun . Bende bugün doktorumu değiştirerek ilk kez muayneye gitmiş oldum. Uzun uzun ve detaylı muayne etti doktorum. Önce ultrasonda baktık sonra 3 boyutlu inceledi o sırada ense kalınlığı ve burun kemiği normal iyi duruyor dedi. 2li teste zaten gideceğim için aşırı detaylı üstüne durmadık. Ama yakınsanız mutlaka Saadet Hanım ile bir randevu şansı yakalayın derim.Merhaba kızlar İstanbul anadolu yakasında olan var mı ? Burun kemiği ve ense kalınlığına bizim doktor bakmıyor ikili testle bakılıyor o dedi ama sizlerde gördüğüm kadarıyla ikili testten önce kendi doktorunuz bakıyor .. ben test yaptırmayacağım ama yinede ölçümleri merak ediyorum.. İstanbul Anadolu yakasında ölçüm yapan doktor var mı bilginiz var mı bu konuda
Çok teşekkür ederim peki muayene ücreti ne kadarBen bugün pednik MEdipole Gittim Saadet hanım var orada giden herkes çok memnun . Bende bugün doktorumu değiştirerek ilk kez muayneye gitmiş oldum. Uzun uzun ve detaylı muayne etti doktorum. Önce ultrasonda baktık sonra 3 boyutlu inceledi o sırada ense kalınlığı ve burun kemiği normal iyi duruyor dedi. 2li teste zaten gideceğim için aşırı detaylı üstüne durmadık. Ama yakınsanız mutlaka Saadet Hanım ile bir randevu şansı yakalayın derim.
He genelde söylüyorlar o yüzden dedimYok kuzum soylemedi emin degil çünkü cinsiyet partisi yapcaz ondan rezil olmak istemem dedi soylerim yanlış olur dedi
Evet kuzenimi götürdüm emin olup söyler diye ama tahmin edebilirim dedi suan onda kaldı haftayaHe genelde söylüyorlar o yüzden dedim
Kaç haftalık oldunuz? Ben 12. Haftada gittim ama benim bebiş uyuyordu bacaklarını kapalıydı göstermediEvet kuzenimi götürdüm emin olup söyler diye ama tahmin edebilirim dedi suan onda kaldı haftaya
Benimde 12+2 cikti ikili için gittim ama belki dedim görür bizimki acıktı bacağı ama kordon fln diye emin olamadı sanirim cnku pipi gördüm sanki bendeKaç haftalık oldunuz? Ben 12. Haftada gittim ama benim bebiş uyuyordu bacaklarını kapalıydı göstermedi
Bende pipi gördüm gibi geldi o yüzden dedimBenimde 12+2 cikti ikili için gittim ama belki dedim görür bizimki acıktı bacağı ama kordon fln diye emin olamadı sanirim cnku pipi gördüm sanki bende
Bu yazdığım bilgiyi 2 ayrı doçenten duydum. Arkadaşımin astımi ve alerjisi vardı. 40. Haftayı geçmesine rağmen hiçbir şekilde açılması olmadı o da Denizli de 2 farklı doktora gitti ikisi de normal yolla doğarsa mikrop ve baktirilere vücudu daha kolay uyum sağlar alerji astım vb riski daha az olur dedi. Sezeryana göre ama 3 4 gün daha bekledikler doktor bebek dışkısını yiyebilir dediği için sezeryanla doğum yaptı. Çevremize bakınca her şeyin istisnaları olabiliyor. Herkes güzel hayırlı doğumlar yapar inşallahÜç sezeryana ve büyümelerine şahit oldum ( biri benim doğumum ikisi ablamın doğumu) öyle bir risk yada başka şeyle karşılaşmadık ki bence o doğan bebeğin bünyesiyle alakalıdır .. hepsinde de bir kere deterjan aldık biraz büyüdüklerinde normal deterjana döndük ... Sadece bebeklerin kıyafetlerini büyüklerle karıştırıp yıkamadık birde yanlış hatırlamıyorsam ekstra durulama yapardık
Yine öyle yapacağım en azından üç aylık olana kadar bebek deterjanı kullanırım sonra normale dönerim @Gzm-26
Sanki ortada var gibi yaa baya baktim bi de parti yapcazBende pipi gördüm gibi geldi o yüzden dedimben ikili test yaptırmadım. 13+2yim şuan
Yardımcı Dokençt Saadet Hanım 570 TL muayne ücreti ( Piyasa şartlarını düşünürsek bu doktor için uygun bir fiyat diyebiliirm)Çok teşekkür ederim peki muayene ücreti ne kadar
Aradım sordum randevu da aldım ama baya geç verdi ya, 26 hazirana kadar duramam benYardımcı Dokençt Saadet Hanım 570 TL muayne ücreti
Özel sigotanız v.s varsa indirim oranına göre fiyat dahada iniyor
Grafik oluyor ona göre yorum yapılıyor. Cinsiyetin ikili testle ilgisi yok canımMerhaba hanımlar ikili testim free beta HCG 21.6. Pappa 5.29 çıktı sonuç buna göre iyi mi oluyor bilemedim birde ikili teste göre cinsiyeti neye göre söylüyorlar bilginiz var mi
Merhaba, doktorun beni demir ilacına başlattı 15+1 iz bu arada. Demir ilacının içinde folik asitte var yani ben de hala devam ediyorumHerkese merhabalar sevgili anneler :) biz 14+4 üz ama doktorumuza göre 15+2 yiz :) . doktor benden folik asit hala kesmedi siz hala kullanıyor musunuz? bir de benim bulantılarım hala geçmedi. geçen haftalara göre daha iyiyim tabii ama yine de bitmedi. prilam kullanıyordum asla işe yaramadı. 12. haftadan sonra zofer verdi doktor. o çok iyi geldi ama korkuyorum da içmeye. ama içmesem asla işe gelemiyorum. aranızda hiç kullanan var mıdır?
hangisini almalı sizce 925 mi 999 ayar mı? hiç bir bilgim yok ondan soruyorumE bebekte indirim var haberiniz olsuun gümüş kapaklar falan da düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?