2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bana 12+4 de gittiğimde folik asit kullanma dedi onun yerine içinde folik asitte olan Multivitamin ve d vitamini verdi

Amin canım gözün aydın

Bana 12+4 de gittiğimde folik asit kullanma dedi onun yerine içinde folik asitte olan Multivitamin ve d vitamini verdi
ben de multivitamin kullanıyordum içinde hem demir hem d vitamini olan kan değerlerime baktı onu kesip sadece d vitamini ve içinde folik asit olan demir ilacına başlattı. Hepsi farklı yol izliyor

ben doona aldım , ilk 6 ay için hem puset hem de bebek arabası olarak kullanımı çok rahat hafif. uçakta da alabiliyorlar ayrıca

gümüş kapak hakkında bilgisi olan var mı? ayarı çok önemli mi sizce?
Canım ben onu baya araştırdım bir ara takmıştım gumus kapağa kafayı gogus yarasından çok korktuğum için en iyi gelen şeyde gumus kapakmis bir tane bile olumsuz yorum okumadım herkes çok memnun doğuma 2 hafta kala kullanmayı başlamayı oneriyorlar. Ve herkes 999 ayar öneriyor ben de öyle aldim bildiklerim bu kadar

Benim de 10. Gun bugun. Mailimi kontrol edip duruyorum. 10-15 gun demislerdi
tekrar doktoruma gittim bugün uzaması olumsuz birşey göstermez yurtdışına gidenlerde olabiliyor dedi tekrar muayene etti güzel dedi ama işte kaç tedavi ameliyat derken ulaşınca beklemek bana çok zor geldi. hayırlı sonuçlar alalım inşallah.

inşallah canım çok sağol öyle olduğunu düşünüp rahatlamaya çalışıyorum. genelde 6-7 gün ortalaması 10 demişlerdi, gözüm kulağım telefonda..

Çok teşekkür ederim :) çok yararlı bir yorum oldu benim içinn :) aldım ebebekten şimdi hazır indirim varken

Ben firmanın internetten telefonunu bulup direkt lab görevlisine bağlandım. 10 dk önce çıktı dediler şansıma :) bir arayın isterseniz nipt firmanızı.
Salı sordum bugün ve yarın çıkış tarihi işaretlemmiş dediler, oldu perşembe, cebi var mesaj attım bazen uzayabiliyor diyorlar neden uzadığı belli değil. Biraz doktorum rahatlattı ama yine de sonucu görmeden huzur yok..

yaa, keşke baştan çok kısa zaman vermesler o zaman. çok sevindim gerçekten içimi rahatlattın canım ya demekki direk bir alaka yok stresten bebek etkilenecek artık.

Bebek arabaları fiyat olarak baya fark ediyor. Çocuk oyuncakları genel olarak aynı ama mesela ben ortam ambiyansı olsun diye pococo almıştım o yarı yarıya fark ediyor

ne kadara yaptirdiniz

Merhaba, doktorlar bana kesin yaptıracaksın dediklerinde ben yurtdışına gönderilen panaroma firması ile görüşmüştüm. Minimum 15 günde sonuç gelir demişlerdi. O yüzden sizinkide normal bence. İnşallah sizin sonuçlarınızda çok güzel gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…