- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.101
7500 e yaptırdımne kadara yaptirdiniz
Ben kendimiz icin ic camasirlarini just green ile yikiyorum. Yumusatici kullanmadan. Bebege direk ayni markadan devam etmeyi planliyorumArkadaşlar bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Önceden tecrübeli olanlar ya da araştırmasını iyi yapmış olanlardan önerilere açığım
Cybex alman mali. Orada daha uygun olabilirkızlar oto koltuğu kabin boy bebek arabası biberon termos gibi önerilerinizi bekliyorum. eşim almanyaya gidecek fuar için gitmişken orada çok daha uygun fiyatlı olduklarından oradan aldırayım diyorum. yine oradan aldır ucuz olur dediğiniz başka şeyler varsa yazın lütfen.
Merhaba, aynı doktora gidiyormuşuz. Gerçi ben yeni başladım. Doktorum Vitalde çalışan Didem Hanımdı hastaneden ayrılınca bende Asiye Hanıma başladım.Asiye hanım
Ben biberonlarını philips aldım. Kolik olma ihtimaline karşı bir kolik bir de cam biberon aldım. Bebek arabaları fazlaca pahalı maalesef. O yüzden hem fiyat olarak hem bebeğin rahatlığı açısından hoşuma giden bişey maalesef bulamadım henüz.kızlar oto koltuğu kabin boy bebek arabası biberon termos gibi önerilerinizi bekliyorum. eşim almanyaya gidecek fuar için gitmişken orada çok daha uygun fiyatlı olduklarından oradan aldırayım diyorum. yine oradan aldır ucuz olur dediğiniz başka şeyler varsa yazın lütfen.
Ben otokoltugu yoyko Bear aldım. Kinder Kraft alman malı ürünleri çok güzel bence. Ben kinderkraft laster mama sandalyesi aldım aynı zamanda ana kucağı olabiliyor ve tekerlikli olması çok iyidi. Biberon da Philips avent aldım anne göğsü genişliğine en yakın biberon Bebek emmeden biberonun süt akıtmamasi çok iyi bir özellik.kızlar oto koltuğu kabin boy bebek arabası biberon termos gibi önerilerinizi bekliyorum. eşim almanyaya gidecek fuar için gitmişken orada çok daha uygun fiyatlı olduklarından oradan aldırayım diyorum. yine oradan aldır ucuz olur dediğiniz başka şeyler varsa yazın lütfen.
biz de cybex düşünüyoruz. biberonda philips tercih etmeyi düşünüyoruz.Cybex alman mali. Orada daha uygun olabilir
Saydiklarinizin hepsini cybex aldik biz esiniz baksin turkiyeden saha uygunsa ordan almasi ucuza gelir. Kabin boy icin twist360 oto koltugunda sirona z-ı size tercih ettik biz
Biberon fln almadim daha
Aaa benim yengem asiye hanımda doğum yaptı çok memnundu ben de o nedenle tercih etmiştimMerhaba, aynı doktora gidiyormuşuz. Gerçi ben yeni başladım. Doktorum Vitalde çalışan Didem Hanımdı hastaneden ayrılınca bende Asiye Hanıma başladım.
Ben de bahçelievler civarı iyi doktor ararken internet yorumlarını görünce karar verdimAaa benim yengem asiye hanımda doğum yaptı çok memnundu ben de o nedenle tercih etmiştim
Amin inşallah çok sağolunMerhaba, doktorlar bana kesin yaptıracaksın dediklerinde ben yurtdışına gönderilen panaroma firması ile görüşmüştüm. Minimum 15 günde sonuç gelir demişlerdi. O yüzden sizinkide normal bence. İnşallah sizin sonuçlarınızda çok güzel gelir
D vitamini bana da vermişti başta devletteki doktor ama sonra özeldeki doktorum d vitamininin k vitamini ile birlikte daha kolay emildiğini söyledi ve d3k2 başlattı zararı olacağını sanmıyorum canım genelde veriliyor yaniKızlar bugün enfeksiyon için sağlık ocağına gittim oradaki ebe ve doktor devit 3 diye bir damla başlattılar. Ama doktorumun haberi yok randevu pazartesi. İnternete falan baktım zararı yokmuş kullanılıyormuş hatta. Siz kullandınız mı ne zaman başladınız doktora sormadan içsem zararı olur mu bilen var mı
direk tl olarak odedinuz o vakit7500 e yaptırdım
12 haftadan sonra baslattiKızlar bugün enfeksiyon için sağlık ocağına gittim oradaki ebe ve doktor devit 3 diye bir damla başlattılar. Ama doktorumun haberi yok randevu pazartesi. İnternete falan baktım zararı yokmuş kullanılıyormuş hatta. Siz kullandınız mı ne zaman başladınız doktora sormadan içsem zararı olur mu bilen var mı
Bana 16. Haftada başlatacak d vitamini. Belki kendi doktorun farklı dvit önerebilir. devit 3’ün içeriği çok temiz değil diyenlerDe var. Ama doktorunuz sakınca yok diyosa gönül rahatlığıyla kullanın en iyisini onlar bilir.Kızlar bugün enfeksiyon için sağlık ocağına gittim oradaki ebe ve doktor devit 3 diye bir damla başlattılar. Ama doktorumun haberi yok randevu pazartesi. İnternete falan baktım zararı yokmuş kullanılıyormuş hatta. Siz kullandınız mı ne zaman başladınız doktora sormadan içsem zararı olur mu bilen var mı
Canım sorsaydın emin olmak için. Burun ense boyu 12-14 arası mı ölçülüyor yoksa 15-16 da oluyor mu?Aradım sordum randevu da aldım ama baya geç verdi ya, 26 hazirana kadar duramam ben
Tamm 21. Haftaya randevu aldım benYavrum bana perinatalogum 21. Hafta en idealimiz dedi 21. Haftamda gidicem nasipse
Anladım, tercihler alışkanlıklar herkeste farklı tabiiBen şahsen kullanmayacağım bebek deterjanı, kendimize ne kullanıyorsak aynısı olacak. Yarın bir gün büyüdüğünde cildine hassas davrandığımız için sürekli deterjanı hipoalerjenik kullanmak zorunda kalma ihtimali var çünkü. Ve çok pahalı deterjanlar..
Ben Dalin ve Omo babyi araştırmıştım masum görünüyor ama içinde zarar verecek çok fazla madde varmış. Green mom diye bir marka görmüştüm onu baya öneriyorlar biraz daha bakıp ondan kullanırım diye düşünüyorum
Dalan’ın zeytinyağlı her ürününü çok severek kullanmışımdır yıllarca sabununu deneyebilirimDoğumdan beri dalan zeytinyağlı granül sabun kullanıyorum ve her çamaşırı çift durulama yaptırıyorum. Kızım alerjik kokusuz sabun kullanmak zorundayım. Yenidoğan döneminde zıbınlara kaka bulaşıcak ve bu sabun onları çıkarmıcak ama o zamanlarda da leke üzerine leke çıkarıcı fıs fıs sıkıp öyle makineye atıyodum çift durulama yapıncada kokusu kalmıyodu .
Hacı şakir granül sabun kesinlikle almayın. Makinede erimiyor.Makineyi tıkar yani çok gereksiz. Ama ne kullandım yine hatırlamıyorum. Belki dalım sıvı şampuan olabilir.
Ben kendimiz icin ic camasirlarini just green ile yikiyorum. Yumusatici kullanmadan. Bebege direk ayni markadan devam etmeyi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?