2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Arkadaşlar bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz? Önceden tecrübeli olanlar ya da araştırmasını iyi yapmış olanlardan önerilere açığım
Ben kendimiz icin ic camasirlarini just green ile yikiyorum. Yumusatici kullanmadan. Bebege direk ayni markadan devam etmeyi planliyorum

Cybex alman mali. Orada daha uygun olabilir
Saydiklarinizin hepsini cybex aldik biz esiniz baksin turkiyeden saha uygunsa ordan almasi ucuza gelir. Kabin boy icin twist360 oto koltugunda sirona z-ı size tercih ettik biz
Biberon fln almadim daha

Ben biberonlarını philips aldım. Kolik olma ihtimaline karşı bir kolik bir de cam biberon aldım. Bebek arabaları fazlaca pahalı maalesef. O yüzden hem fiyat olarak hem bebeğin rahatlığı açısından hoşuma giden bişey maalesef bulamadım henüz.

Ben otokoltugu yoyko Bear aldım. Kinder Kraft alman malı ürünleri çok güzel bence. Ben kinderkraft laster mama sandalyesi aldım aynı zamanda ana kucağı olabiliyor ve tekerlikli olması çok iyidi. Biberon da Philips avent aldım anne göğsü genişliğine en yakın biberon Bebek emmeden biberonun süt akıtmamasi çok iyi bir özellik.

Cybex alman mali. Orada daha uygun olabilir
Saydiklarinizin hepsini cybex aldik biz esiniz baksin turkiyeden saha uygunsa ordan almasi ucuza gelir. Kabin boy icin twist360 oto koltugunda sirona z-ı size tercih ettik biz
Biberon fln almadim daha
biz de cybex düşünüyoruz. biberonda philips tercih etmeyi düşünüyoruz.

Kızlar bugün enfeksiyon için sağlık ocağına gittim oradaki ebe ve doktor devit 3 diye bir damla başlattılar. Ama doktorumun haberi yok randevu pazartesi. İnternete falan baktım zararı yokmuş kullanılıyormuş hatta. Siz kullandınız mı ne zaman başladınız doktora sormadan içsem zararı olur mu bilen var mı

Amin inşallah çok sağolun Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı.

D vitamini bana da vermişti başta devletteki doktor ama sonra özeldeki doktorum d vitamininin k vitamini ile birlikte daha kolay emildiğini söyledi ve d3k2 başlattı zararı olacağını sanmıyorum canım genelde veriliyor yani

12 haftadan sonra baslatti

Bana 16. Haftada başlatacak d vitamini. Belki kendi doktorun farklı dvit önerebilir. devit 3’ün içeriği çok temiz değil diyenlerDe var. Ama doktorunuz sakınca yok diyosa gönül rahatlığıyla kullanın en iyisini onlar bilir.

Anladım, tercihler alışkanlıklar herkeste farklı tabii en azından ilk başlarda yine de kullanırım diye düşünüyorum. Kısmet

Annem Dalin kullanıyor aldıklarına ilk yıkama için ama ben de çok güvenemiyorum. Green mom araştırayım teşekkür ederim

Dalan’ın zeytinyağlı her ürününü çok severek kullanmışımdır yıllarca sabununu deneyebilirim çift durulamayı da bilmiyorum teşekkür ederimm.

Hacı şakir granül sabun kesinlikle almayın. Makinede erimiyor.Makineyi tıkar yani çok gereksiz. Ama ne kullandım yine hatırlamıyorum. Belki dalım sıvı şampuan olabilir.

Aaa tamamdır kaydettim bunu da, Dalin’e çok ısınamadım nedense

Ben kendimiz icin ic camasirlarini just green ile yikiyorum. Yumusatici kullanmadan. Bebege direk ayni markadan devam etmeyi planliyorum

Büyük ihtimal ben de bebek kıyafetleri ile kendi kıyafetlerimize de kullanmaya geçiş yaparım, not alayım. Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…