2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334

Ben tek tek Almanya siparişlerimi ekleyeyim

1. Cybex E-Priam, normal priamın elektriklisi
2. Mam biberon, Almanya’da çok tercih ediliyor ama bebekten bebeğe tercih meselesi tabii
3. Yün göğüs pedleri, Dm’lerde bulunuyor. Yünün memede ısı dengesi sağlayıp mastiti önlediğine dair açıklaması var.
4. Frida baby Nose Frida, bebek burun açıcı temizleyici. Türkiye fiyatı 1500 tllerde iken Almanya’da 12 €
5. Peri Flasche, internette aratabilirsiniz doğum sonrası genital yanmayı önleyici temizleyici gibi gibi

Aldırılabilecek diğer ürünler;
1. Doona
2. Cybex bebek arabasına uyumlu kışlık tulum, malum kış bebekleri
3. Doona almayacaksanız Cybex ana kucağı

Şimdilik aklıma gelenler

Çok teşekkür ederim devlet hastanesine gittiğim için arayıp sorma şansım olmadı bende belki bilen vardır dedim

Aaa öyle mi pazartesi sorayım bende o zaman inşallah bir zararı olmamıştır

Canımm çok sevindim sağlıkla gelsin kızçelerin

Kızlarr selam
Çok mutluyum bugün muayenem vardı (15+6) rahim ağzım 28 bir sonraki 27 ölçülmüştü neredeyse full yattım bu sefer 30 ölçüldü hem şaşırdım hem çok sevindim. Doktor çok iyi dedi bebiş 18 cm olmuş 134 gr :) boylu geliyor :)
Normalde spor pilates falan öneriyormuş bu haftadan sonra ama bana önermedi. 4 kilo aldım 3 normalmiş ama benim gibi istirahat ağırlıklı gebeler için 4 normal dedi
Ve cinsiyet kesinleşti bacaklarını açmıştı :) erkek geliyor :)
Tatile gidebileceğimi denize girebileceğimi ama hafif sakin yüzme yapabileceğimi söyledi ben canın çok isterse girerim biraz ama girmemeyi düşünüyorum:

Bi sonraki kontrolü 1ay sonraya detaylı ultrason için verdi sıkıntı çıkmazsa tabii, detaylı ultrasonda görüşücez :)

Ben 12 de gittigimde kıza benzetti , geçen gittim 15. Haftamda %90 kız dedi çok ugraştı ikimlere girdim yanına..
Dilerim değişmez
Diger randevuda tekrar bakarım ona göre kıyafet alırsın dedi
Ama gerçekten pipi yok bence de
İlk bebegim oğlandı çünkü

Çok sevindim canım

Burun tıkanıklığına soğanı ikiye bölüp karanfil takıp baş ucuna koymak çok iyi geliyor

selam canım ben de dün ölü gibiydim göz kapaklarımdan tırnaklarıma her yerim ağrıyordu bugün daha iyiyim ama sinüzit belirtilerim var nazal yıkama yaptım iyi geldi ama kesin çözümüm anneme yerleşip anne ilgisiyle iyileşmek bıktı kadın benden

Ben nazal yıkama yapmaya çok korkuyorum ya çocuğuma da gerek olursa nasıl yapacağımı düşünüyorum. Video izleyerek falan öğreneyim olmazsa

Kızlar bakıyorum da, bir tek benim doktorum vitamin takviyesini doğru bulmuyor galiba. Türkiye gibi bütün meyvelerin, sebzelerin bulduğu bir ülkede yaşarken , içinde kimyasalların bulunduğu ilaç takviyelerini kullanmak, eczaneleri zengin etmekten başka bir şey değil diyor. Normal insanların midesi pembeyken, gebelerinki bordo olur, mora dönük olur. Şu an açıp görsen bir gebenin midesini, buna su bile değmemeli, paramparça olur dersin diyor. Ayda 1 defa kan tahlili yaptırırım, hangi vitaminin eksikse ona başlatırım. Gebelik ayrı, hastalık ayrı. Ben ilaç vermiyorum diyor. Ki bu benim de 3.doktorum. Vitaminleri kesince kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Bulantılarım geçti. Kan değerlerim de düzeldi. Bir sıkıntımız yok şok şükür. Benimki gibi olan var mı merak ettim

Benim doktorum folik asitten sonra balık yağı verdi içinde her türlü vitamin mineral ne ararsan var. Genelde doktorlar veriyor vermeyeni ilk defa sende duydum

Merhaba canlar. Bugün sabahtan beri kasığımın alt tarafı ağırlıyor. Çok amansız değil ama rahatsız ediyor. İdrar yaparken de ağrı vardı, enfeksiyondan şüphelendim. İdrar tahlili verdim ama temiz çıktı. Doktorum bugün olmadığı için görünemedim. Ağrıların şiddeti sabah göre daha da azaldı. Benim gibi kasık altında ve idrar yaparken ağrı hisseden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…