- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.121
kızlar oto koltuğu kabin boy bebek arabası biberon termos gibi önerilerinizi bekliyorum. eşim almanyaya gidecek fuar için gitmişken orada çok daha uygun fiyatlı olduklarından oradan aldırayım diyorum. yine oradan aldır ucuz olur dediğiniz başka şeyler varsa yazın lütfen.
Çok teşekkür ederim devlet hastanesine gittiğim için arayıp sorma şansım olmadı bende belki bilen vardır dedimD vitamini bana da vermişti başta devletteki doktor ama sonra özeldeki doktorum d vitamininin k vitamini ile birlikte daha kolay emildiğini söyledi ve d3k2 başlattı zararı olacağını sanmıyorum canım genelde veriliyor yani
Bende 13+2 şuan demekki zararı olmaz aynı zamanlar hemen hemen12 haftadan sonra baslatti
Aaa öyle mi pazartesi sorayım bende o zaman inşallah bir zararı olmamıştırBana 16. Haftada başlatacak d vitamini. Belki kendi doktorun farklı dvit önerebilir. devit 3’ün içeriği çok temiz değil diyenlerDe var. Ama doktorunuz sakınca yok diyosa gönül rahatlığıyla kullanın en iyisini onlar bilir.
Canımm çok sevindim sağlıkla gelsin kızçelerinIki gruba birden yaziyorum bazen karistiriyorum nereye yazdigimi ben de :) demin buraya diye Kasim annelerine yazmisim
Nipt sonucum cikti. 10 15 gun demislerdi 10. Gunde geldi. Risk düşük cikmis cok şükür
Cinsiyerler de 2 kiz
melegim can
Ultrasondan dogru bildin :)
Ben 12 de gittigimde kıza benzetti , geçen gittim 15. Haftamda %90 kız dedi çok ugraştı ikimlere girdim yanına..Benim doktorum 9+4 den beri erkek diyorçok az yanılmış olabilirim dedi sonra göbegini keserken biz göbek adı koyarız buna da kemal koyacam haberiniz olsun dedi ben de 12+4 gitmiştim 10 güne %100 söylerim dedi seninki kesin belli olmustir
Çok sevindim canımKızlarr selam
Çok mutluyum bugün muayenem vardı (15+6) rahim ağzım 28 bir sonraki 27 ölçülmüştü neredeyse full yattım bu sefer 30 ölçüldü hem şaşırdım hem çok sevindim. Doktor çok iyi dedi bebiş 18 cm olmuş 134 gr :) boylu geliyor :)
Normalde spor pilates falan öneriyormuş bu haftadan sonra ama bana önermedi. 4 kilo aldım 3 normalmiş ama benim gibi istirahat ağırlıklı gebeler için 4 normal dedi
Ve cinsiyet kesinleşti bacaklarını açmıştı :) erkek geliyor :)
Tatile gidebileceğimi denize girebileceğimi ama hafif sakin yüzme yapabileceğimi söyledi ben canın çok isterse girerim biraz ama girmemeyi düşünüyorum:
Bi sonraki kontrolü 1ay sonraya detaylı ultrason için verdi sıkıntı çıkmazsa tabii, detaylı ultrasonda görüşücez :)
Burun tıkanıklığına soğanı ikiye bölüp karanfil takıp baş ucuna koymak çok iyi geliyorKızlar selamlar 14+4üm. İki gündür burun tıkanıklığı, burun akıntısı, hapşırık ve boğaz ağrısı var limonlu ballı süt içiyorum başka önerebileceğiniz bi şey var mı gebelik sürecinde yapabileceğim
selam canım ben de dün ölü gibiydim göz kapaklarımdan tırnaklarıma her yerim ağrıyordu bugün daha iyiyim ama sinüzit belirtilerim var nazal yıkama yaptım iyi geldi ama kesin çözümüm anneme yerleşip anne ilgisiyle iyileşmek bıktı kadın bendenKızlar selamlar 14+4üm. İki gündür burun tıkanıklığı, burun akıntısı, hapşırık ve boğaz ağrısı var limonlu ballı süt içiyorum başka önerebileceğiniz bi şey var mı gebelik sürecinde yapabileceğim
Ben nazal yıkama yapmaya çok korkuyorum yaselam canım ben de dün ölü gibiydim göz kapaklarımdan tırnaklarıma her yerim ağrıyordu bugün daha iyiyim ama sinüzit belirtilerim var nazal yıkama yaptım iyi geldi ama kesin çözümüm anneme yerleşip anne ilgisiyle iyileşmek bıktı kadın benden
çok rahatlatıcıdır aslında acımıyor da hiç korkmaBen nazal yıkama yapmaya çok korkuyorum yaçocuğuma da gerek olursa nasıl yapacağımı düşünüyorum. Video izleyerek falan öğreneyim olmazsa
Benim doktorum folik asitten sonra balık yağı verdi içinde her türlü vitamin mineral ne ararsan var. Genelde doktorlar veriyor vermeyeni ilk defa sende duydumKızlar bakıyorum da, bir tek benim doktorum vitamin takviyesini doğru bulmuyor galiba. Türkiye gibi bütün meyvelerin, sebzelerin bulduğu bir ülkede yaşarken , içinde kimyasalların bulunduğu ilaç takviyelerini kullanmak, eczaneleri zengin etmekten başka bir şey değil diyor. Normal insanların midesi pembeyken, gebelerinki bordo olur, mora dönük olur. Şu an açıp görsen bir gebenin midesini, buna su bile değmemeli, paramparça olur dersin diyor. Ayda 1 defa kan tahlili yaptırırım, hangi vitaminin eksikse ona başlatırım. Gebelik ayrı, hastalık ayrı. Ben ilaç vermiyorum diyor. Ki bu benim de 3.doktorum. Vitaminleri kesince kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Bulantılarım geçti. Kan değerlerim de düzeldi. Bir sıkıntımız yok şok şükür. Benimki gibi olan var mı merak ettim
çok teşekkür ederim :)İyi yaptın güle güle kullan insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?