- 27 Ocak 2019
- 580
- 934
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.141
Doktorunun ismini ve hastaneyi paylaşman mümkün mü acaba ? Birde muayene ücretiniKızlar bakıyorum da, bir tek benim doktorum vitamin takviyesini doğru bulmuyor galiba. Türkiye gibi bütün meyvelerin, sebzelerin bulduğu bir ülkede yaşarken , içinde kimyasalların bulunduğu ilaç takviyelerini kullanmak, eczaneleri zengin etmekten başka bir şey değil diyor. Normal insanların midesi pembeyken, gebelerinki bordo olur, mora dönük olur. Şu an açıp görsen bir gebenin midesini, buna su bile değmemeli, paramparça olur dersin diyor. Ayda 1 defa kan tahlili yaptırırım, hangi vitaminin eksikse ona başlatırım. Gebelik ayrı, hastalık ayrı. Ben ilaç vermiyorum diyor. Ki bu benim de 3.doktorum. Vitaminleri kesince kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Bulantılarım geçti. Kan değerlerim de düzeldi. Bir sıkıntımız yok şok şükür. Benimki gibi olan var mı merak ettim
Ben yediğim şeyleri çoğunu çıkarıyorum ya da bazı şeyler aşırı derecede midemi ağrıtıyor böyle olunca da yediğim çıkıyor ya da yeteri kadar yiyemiyorum. Aklıma takılırdı o zaman da acaba bugün günlük şu vitamini aldım mi diyeKızlar bakıyorum da, bir tek benim doktorum vitamin takviyesini doğru bulmuyor galiba. Türkiye gibi bütün meyvelerin, sebzelerin bulduğu bir ülkede yaşarken , içinde kimyasalların bulunduğu ilaç takviyelerini kullanmak, eczaneleri zengin etmekten başka bir şey değil diyor. Normal insanların midesi pembeyken, gebelerinki bordo olur, mora dönük olur. Şu an açıp görsen bir gebenin midesini, buna su bile değmemeli, paramparça olur dersin diyor. Ayda 1 defa kan tahlili yaptırırım, hangi vitaminin eksikse ona başlatırım. Gebelik ayrı, hastalık ayrı. Ben ilaç vermiyorum diyor. Ki bu benim de 3.doktorum. Vitaminleri kesince kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Bulantılarım geçti. Kan değerlerim de düzeldi. Bir sıkıntımız yok şok şükür. Benimki gibi olan var mı merak ettim
Benim 6. Haftada kanama alanım vardi o zaman bıraktım. Eşimde izin vermiyor eşim yapıyor ben ilk kez Çarşamba toz oldum sadeceKızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Aynısı bende de vardı, geçmiş olsunBenim 6. Haftada kanama alanım vardi o zaman bıraktım. Eşimde izin vermiyor eşim yapıyor ben ilk kez Çarşamba toz oldum sadece
Benimki de bana dönüktü bence baya pipisi vardı ama doktor hayır göstermiyo dedi tam bacak arasını görmesi gerekiyormuş. Ama eşimde bende eminiz gördüğümüz şey baya baya pipi yaniDoktor emin olamadi nasil olamadı anlamadım ben bile buldum ne olduğunu
Bence de erkekDoktor emin olamadi nasil olamadı anlamadım ben bile buldum ne olduğunu
9 haftada gittiğimde geçmiştiAynısı bende de vardı, geçmiş olsunartık geçmiştir dimi? Benim geçti… ben de biraz iş yaptım artık
Sen neredesinBenimki de bana dönüktü bence baya pipisi vardı ama doktor hayır göstermiyo dedi tam bacak arasını görmesi gerekiyormuş. Ama eşimde bende eminiz gördüğümüz şey baya baya pipi yanigöbek bağı olabilir falan dediler artık bi ay sonra bidahaki kontrol inşallah gösterir
Cam silmek dışında bütün işleri yapıyorum, camıda gebelikten değil ömrüm boyunca cam silmekten nefret etmişimdir:)Kızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Son bir hafta hariç, 6. haftadan beri lekelenmem vardı. Bugün kontrolde artık kendini iyi hissetikçe az az ve katiyen yorulmadan yürüyüş yapabilirsin, onun haricinde istirahat devam dedi. Ev süpürme/silme, bir şey alma/kaldırma, toz bile almak hâlâ yasak bana. Tek tek tüm ev işlerini saydı doktorumKızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Geçmiş olsun, aynı hissediyorum, ne kadar zor böyle bu psikoloji.. hissetmeye başlayınca bence düzeliriz9 haftada gittiğimde geçmiştiçok şükür dışarı kanama vb olmadı çok şükür ama ilçedeki doktor o kadar korkuttu ki hala daha süpürge, Vileda , Çamaşir suyu vb uzak duruyorum yurusem bile 10 dakika da 1 oturuyorum ama bu korku doğuma kadar gidecek gibi
Valla bravo, sizin gibi olmak lazımCam silmek dışında bütün işleri yapıyorum, camıda gebelikten değil ömrüm boyunca cam silmekten nefret etmişimdir:)
Onun dışında her gün 45 dk tempolu yürüyorum
Yaaa ne kadar zor, benim de doktorum ev işi yapmayın dedi ama ben öyle etrafı toplayıp kendimi yormadan bişiler yapıyorum.. yer silme süpürme hariçSon bir hafta hariç, 6. haftadan beri lekelenmem vardı. Bugün kontrolde artık kendini iyi hissetikçe az az ve katiyen yorulmadan yürüyüş yapabilirsin, onun haricinde istirahat devam dedi. Ev süpürme/silme, bir şey alma/kaldırma, toz bile almak hâlâ yasak bana. Tek tek tüm ev işlerini saydı doktorum
İlk bebekse bunlar çok ütopik geliyordur:) ilk gebeliğimde evden dışarı bile çıkmaya korkuyordum 9 ay tüm ev işini eşim yapmıştı çamaşır bulaşık süpür sil:)Valla bravo, sizin gibi olmak lazım
Evet ilk, o nedenle pimpirikliyiz tabi doktorlarımızda biraz korkutuyo benceİlk bebekse bunlar çok ütopik geliyordur:) ilk gebeliğimde evden dışarı bile çıkmaya korkuyordum 9 ay tüm ev işini eşim yapmıştı çamaşır bulaşık süpür sil:)
Ama ikinci olunca öyle olmuyormuş şimdi yeri geliyo 18 yaşında kızımı kucağımda da kısa süre taşıyorum.
Ben tuvalete diye kalkıyorum, eşim hemen "Nereye?" diye dikiliyor yanımaYaaa ne kadar zor, benim de doktorum ev işi yapmayın dedi ama ben öyle etrafı toplayıp kendimi yormadan bişiler yapıyorum.. yer silme süpürme hariçyoksa hasta psikolojisi maf edecek beni
Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak onu yapmalıyız galiba… siz de haklısınız, yatın dinlenin.. iç rahatlığı önemliBen tuvalete diye kalkıyorum, eşim hemen "Nereye?" diye dikiliyor yanımaKatiyen bir şey yapamıyorum, izin vermiyor Bir gün sadece kendimi iyi hissettim diye banyo lavabosunu sildim onda bile bayağı çocuk azarlar gibi azarladı Yatmak da yoruyor insanı ama napayım geçicidir inşallah, başka sıkıntı olmasın yatmaya razıyım diye düşünüp yatıyorum Maşallah size, inşallah yavaş yavaş düzeliriz hepimiz
Ama benim kordon cok ayrı yerde ordan anladim ben hayır yani bariz belli erkekten kıza dönmesi cok zormus o %30 neye göre koyduBenimki de bana dönüktü bence baya pipisi vardı ama doktor hayır göstermiyo dedi tam bacak arasını görmesi gerekiyormuş. Ama eşimde bende eminiz gördüğümüz şey baya baya pipi yanigöbek bağı olabilir falan dediler artık bi ay sonra bidahaki kontrol inşallah gösterir
Valla ben yaz temizliğine başladım dinlene dinlene yapıyorum. Yat yat insan bunalıyor bir yerden sonra birde bende psikolojik olarak yattıkça hasta moduna giriyorum bir sıkıntı olmadı şükürKızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?