2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Doktorunun ismini ve hastaneyi paylaşman mümkün mü acaba ? Birde muayene ücretini

Ben yediğim şeyleri çoğunu çıkarıyorum ya da bazı şeyler aşırı derecede midemi ağrıtıyor böyle olunca da yediğim çıkıyor ya da yeteri kadar yiyemiyorum. Aklıma takılırdı o zaman da acaba bugün günlük şu vitamini aldım mi diye

Kızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Benim 6. Haftada kanama alanım vardi o zaman bıraktım. Eşimde izin vermiyor eşim yapıyor ben ilk kez Çarşamba toz oldum sadece

Doktor emin olamadi nasil olamadı anlamadım ben bile buldum ne olduğunu
Benimki de bana dönüktü bence baya pipisi vardı ama doktor hayır göstermiyo dedi tam bacak arasını görmesi gerekiyormuş. Ama eşimde bende eminiz gördüğümüz şey baya baya pipi yani göbek bağı olabilir falan dediler artık bi ay sonra bidahaki kontrol inşallah gösterir

Aynısı bende de vardı, geçmiş olsun artık geçmiştir dimi? Benim geçti… ben de biraz iş yaptım artık
9 haftada gittiğimde geçmişti çok şükür dışarı kanama vb olmadı çok şükür ama ilçedeki doktor o kadar korkuttu ki hala daha süpürge, Vileda , Çamaşir suyu vb uzak duruyorum yurusem bile 10 dakika da 1 oturuyorum ama bu korku doğuma kadar gidecek gibi

Sen neredesin ne zamandir

Kızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Cam silmek dışında bütün işleri yapıyorum, camıda gebelikten değil ömrüm boyunca cam silmekten nefret etmişimdir:)
Onun dışında her gün 45 dk tempolu yürüyorum

Son bir hafta hariç, 6. haftadan beri lekelenmem vardı. Bugün kontrolde artık kendini iyi hissetikçe az az ve katiyen yorulmadan yürüyüş yapabilirsin, onun haricinde istirahat devam dedi. Ev süpürme/silme, bir şey alma/kaldırma, toz bile almak hâlâ yasak bana. Tek tek tüm ev işlerini saydı doktorum

Geçmiş olsun, aynı hissediyorum, ne kadar zor böyle bu psikoloji.. hissetmeye başlayınca bence düzeliriz

Yaaa ne kadar zor, benim de doktorum ev işi yapmayın dedi ama ben öyle etrafı toplayıp kendimi yormadan bişiler yapıyorum.. yer silme süpürme hariç yoksa hasta psikolojisi maf edecek beni

Valla bravo, sizin gibi olmak lazım
İlk bebekse bunlar çok ütopik geliyordur:) ilk gebeliğimde evden dışarı bile çıkmaya korkuyordum 9 ay tüm ev işini eşim yapmıştı çamaşır bulaşık süpür sil:)
Ama ikinci olunca öyle olmuyormuş şimdi yeri geliyo 18 yaşında kızımı kucağımda da kısa süre taşıyorum.

Evet ilk, o nedenle pimpirikliyiz tabi doktorlarımızda biraz korkutuyo bence tüp bebek olunca özellikle… Allah bağışlasın kizinizi ve bebeğinizi

Yaaa ne kadar zor, benim de doktorum ev işi yapmayın dedi ama ben öyle etrafı toplayıp kendimi yormadan bişiler yapıyorum.. yer silme süpürme hariç yoksa hasta psikolojisi maf edecek beni
Ben tuvalete diye kalkıyorum, eşim hemen "Nereye?" diye dikiliyor yanıma Katiyen bir şey yapamıyorum, izin vermiyor Bir gün sadece kendimi iyi hissettim diye banyo lavabosunu sildim onda bile bayağı çocuk azarlar gibi azarladı Yatmak da yoruyor insanı ama napayım geçicidir inşallah, başka sıkıntı olmasın yatmaya razıyım diye düşünüp yatıyorum Maşallah size, inşallah yavaş yavaş düzeliriz hepimiz

Kendimizi nasıl iyi hissediyorsak onu yapmalıyız galiba… siz de haklısınız, yatın dinlenin.. iç rahatlığı önemli hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebeklerimiz

Ama benim kordon cok ayrı yerde ordan anladim ben hayır yani bariz belli erkekten kıza dönmesi cok zormus o %30 neye göre koydu

Valla ben yaz temizliğine başladım dinlene dinlene yapıyorum. Yat yat insan bunalıyor bir yerden sonra birde bende psikolojik olarak yattıkça hasta moduna giriyorum bir sıkıntı olmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…