2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İlk gebeliği olanlar çok anlamaz bence ya siz yaşadınız biliyorsunuz ama biz bilmiyoruz yaşamadık.
Ben ilk hamilelikte 16 hafta da baya tekme hissettim yine erken diyorlardı ama daha önce gaz yaşadım sonuçta ikisi arasında ki fark belli yani tekme atarsa mutlaka anlarsınız ufak hareketler belki anlaşılmaz

Ben ilk hamilelikte 16 hafta da baya tekme hissettim yine erken diyorlardı ama daha önce gaz yaşadım sonuçta ikisi arasında ki fark belli yani tekme atarsa mutlaka anlarsınız ufak hareketler belki anlaşılmaz
Şanlısınız o zaman ben ayırt edemiyorum çünkü ya da daha tekme atmadı

Şanlısınız o zaman ben ayırt edemiyorum çünkü ya da daha tekme atmadı
Benim ilk gebeliğimde kızım çok gerilirdi karnım çok agrirdi tek bir yerde toplardi kendini anlamamam mümkün değildi. Az kalmış yakında baya hissedersin azcik dursa da biraz uyusam dersin

Benim ilk gebeliğimde kızım çok gerilirdi karnım çok agrirdi tek bir yerde toplardi kendini anlamamam mümkün değildi. Az kalmış yakında baya hissedersin azcik dursa da biraz uyusam dersin
Hemen gelse o günler tek tarafa toplanma oluyor bende de genelde duşta oluyor bir taraf daha şiş oluyor hafif bir ağrı eşliğinde sonra düzeliyor

Hemen gelse o günler tek tarafa toplanma oluyor bende de genelde duşta oluyor bir taraf daha şiş oluyor hafif bir ağrı eşliğinde sonra düzeliyor
O zaman hissediyorsun demek ki hareketini benim kızım tekme çok atmazdi çoğunlukla hep gerilme olurdu. Öyle çabuk geçiyor ki bana derlerdi bugünleri arayacaksin diye öyle doğru ki

Kızım da 17de hissetmiştim 2.gebelikte daha erken hissedilir diyorlar

O zaman hissediyorsun demek ki hareketini benim kızım tekme çok atmazdi çoğunlukla hep gerilme olurdu. Öyle çabuk geçiyor ki bana derlerdi bugünleri arayacaksin diye öyle doğru ki
Valla sanırım doğru arayacağız karnımı seviyorum durmadan daha minicik ama

kız ben de 16 haftalık hamileyim ben de hissettim çok bariz hissediliyor hem de gazdan farkı

O ilk gebelikteydi şimdi 13 haftalık ikiz gebeyim yine arada ufak ufak hissediyorum gazdan farklı anlıyorum bende artık
iki gündür beni çok bunalttılar bir de grip oldum hastayım tam arkadaşıma dert yandığım sırada 3 kere tekme attı bebişim sanki anne moralini bozma hallederiz dedi :)

kızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.

kızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
Geçen haftalarda bende oldum çok dondurma yemiştim. Ben ballı süt içtim birde sade sodaya limon sıktım ve biraz tuz attım içtim. Bana da ilaç vermemişti doktor sadece yarım tane parol içebilirsin dedi hala burun tıkanıklığı var ama çok şükür atlattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…