- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.121
Ben ilk hamilelikte 16 hafta da baya tekme hissettim yine erken diyorlardı ama daha önce gaz yaşadım sonuçta ikisi arasında ki fark belli yani tekme atarsa mutlaka anlarsınız ufak hareketler belki anlaşılmazİlk gebeliği olanlar çok anlamaz bence yasiz yaşadınız biliyorsunuz ama biz bilmiyoruz yaşamadık.
Şanlısınız o zaman ben ayırt edemiyorum çünkü ya da daha tekme atmadıBen ilk hamilelikte 16 hafta da baya tekme hissettim yine erken diyorlardı ama daha önce gaz yaşadım sonuçta ikisi arasında ki fark belli yani tekme atarsa mutlaka anlarsınız ufak hareketler belki anlaşılmaz
Benim ilk gebeliğimde kızım çok gerilirdi karnım çok agrirdi tek bir yerde toplardi kendini anlamamam mümkün değildi. Az kalmış yakında baya hissedersin azcik dursa da biraz uyusam dersinŞanlısınız o zaman ben ayırt edemiyorum çünkü ya da daha tekme atmadı
Hemen gelse o günlerBenim ilk gebeliğimde kızım çok gerilirdi karnım çok agrirdi tek bir yerde toplardi kendini anlamamam mümkün değildi. Az kalmış yakında baya hissedersin azcik dursa da biraz uyusam dersin
O zaman hissediyorsun demek ki hareketini benim kızım tekme çok atmazdi çoğunlukla hep gerilme olurdu. Öyle çabuk geçiyor ki bana derlerdi bugünleri arayacaksin diye öyle doğru kiHemen gelse o günlertek tarafa toplanma oluyor bende de genelde duşta oluyor bir taraf daha şiş oluyor hafif bir ağrı eşliğinde sonra düzeliyor
Kızım da 17de hissetmiştim 2.gebelikte daha erken hissedilir diyorlarKızlar kaç haftalık oldunuz ve karnınız ne kadar benim minik bir kavun gibi artık15 haftalığız biz birde hareket hissetmek için erken mi bazen böyle karnım çekiliyor gibi oluyor, bazen de seğirmesi görüyorum bunlar bebek hareketleri mi
Valla sanırım doğru arayacağız karnımı seviyorum durmadan daha minicik amaO zaman hissediyorsun demek ki hareketini benim kızım tekme çok atmazdi çoğunlukla hep gerilme olurdu. Öyle çabuk geçiyor ki bana derlerdi bugünleri arayacaksin diye öyle doğru ki
Ben hala hissedemedim sanırım küçük ondan geneli 17 diyorKızım da 17de hissetmiştim 2.gebelikte daha erken hissedilir diyorlar
Onlar hissediyor bizi sevgimizi. Muzicevi birşey yaşıyoruz gerçekten eşsiz bir duygu annelik hamilelikValla sanırım doğru arayacağız karnımı seviyorum durmadan daha minicik ama
Gerçekten mucize yani rabbimin büyüklüğü işte bir damla su bebek oluyor.Onlar hissediyor bizi sevgimizi. Muzicevi birşey yaşıyoruz gerçekten eşsiz bir duygu annelik hamilelik
Bunları duymaya çok ihtiyacım var. Pimpirikli oldum çıktım. Baya içerde mi diyorsunuz.Hiç korkma 7 kat aşağı da ama içine sinmiyorsa başka bir doktora daha görün
kız ben de 16 haftalık hamileyim ben de hissettim çok bariz hissediliyor hem de gazdan farkıBen ilk hamilelikte 16 hafta da baya tekme hissettim yine erken diyorlardı ama daha önce gaz yaşadım sonuçta ikisi arasında ki fark belli yani tekme atarsa mutlaka anlarsınız ufak hareketler belki anlaşılmaz
Harika bir duyguGerçekten mucize yani rabbimin büyüklüğü işte bir damla su bebek oluyor.
O ilk gebelikteydi şimdi 13 haftalık ikiz gebeyim yine arada ufak ufak hissediyorum gazdan farklı anlıyorum bende artıkkız ben de 16 haftalık hamileyim ben de hissettim çok bariz hissediliyor hem de gazdan farkı
iki gündür beni çok bunalttılar bir de grip oldum hastayım tam arkadaşıma dert yandığım sırada 3 kere tekme attı bebişim sanki anne moralini bozma hallederiz dedi :)O ilk gebelikteydi şimdi 13 haftalık ikiz gebeyim yine arada ufak ufak hissediyorum gazdan farklı anlıyorum bende artık
Full moral yüklemesi yapmış deseneiki gündür beni çok bunalttılar bir de grip oldum hastayım tam arkadaşıma dert yandığım sırada 3 kere tekme attı bebişim sanki anne moralini bozma hallederiz dedi :)
evetFull moral yüklemesi yapmış desene
Geçen haftalarda bende oldum çok dondurma yemiştim. Ben ballı süt içtim birde sade sodaya limon sıktım ve biraz tuz attım içtim. Bana da ilaç vermemişti doktor sadece yarım tane parol içebilirsin dedi hala burun tıkanıklığı var ama çok şükür atlattım.kızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?