- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.141
Canım bide ıhlamur içebilirsin dedi doktor içine tarçın elma falan. Ben içmedim ama sen dene istersenkızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
Canııım çok geçmiş olsun, bende bol bol sıcak şeyler içmeni öneriyorumkızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
İyi aksamlar benim sizlere sormak istediğim bir takım şeyler var yardımcı olursanız sevinirimgecen ay kimyasal yasamistim. bu ayda testte cikti değerim artacakmi bakalım. insallah artarda hep birlikte buradan devam ederiz
Yani çatlatma iğnesinin üzerinden bayağı geçmiş test yapsanız şu anda çıkar aslında. Yapın buraya da atın isterseniz bakalım, inşallah vardırİyi aksamlar benim sizlere sormak istediğim bir takım şeyler var yardımcı olursanız sevinirim
10 aylık evliyim ve tedavi görüyorum hsg çekildi tüpüm kapaliymis işlem sırasında açıldı ve yumurta büyütme ilacı kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve şuan adetimden 3 gün geçiyor ve belirtim yok
Çok hafif denecek kadar kasığımda ağrı oluyo hemen geciyo ve sol kasığımda şişlik var biraz mide bulantım var ateş basması var birde neden olur acaba bilgisi olan var mı
Çok geçmiş olsun, ilk haftalarda ben de çok fena hasta olmuştum. Ilık/sıcak limonlu su, tavuk suyu çorba, et suyu çorba tarzı şeyleri içmiştim.kızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
Eli kulağındadır merak etme birkaç güne hissedersinBen hala hissedemedim sanırım küçük ondan geneli 17 diyor
İnşallah yaaEli kulağındadır merak etme birkaç güne hissedersin
Zencefil bal limon kesinlikle bana da oldu öyle atlattım. Ama zencefili çok koyma. Geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallahkızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
İnşallah güzel haberler gelecek inanıyorumKızlar bir önümüzde detaylı ultrason kaldı onu da sağ salım atlatsak… en çok ondan korkuyorum Rabbim yavrularımızın kötü haberlerini duyurmasın inşallah
Ara ara adet olcakmis gibi biranda sancı giriyo ve gidiyo ama gelen giden yok inşallah olmam adetYani çatlatma iğnesinin üzerinden bayağı geçmiş test yapsanız şu anda çıkar aslında. Yapın buraya da atın isterseniz bakalım, inşallah vardır
Zaten hamileliğin başında öyle oluyor yani ben öyle yaşadım adet sancısı çektim ama gelen giden olmadı inşallah sizin de öyle olurAra ara adet olcakmis gibi biranda sancı giriyo ve gidiyo ama gelen giden yok inşallah olmam adet
Böyle korkuyla geçirmeyin en güzel günlerinizi endişe etmeyinKızlar bir önümüzde detaylı ultrason kaldı onu da sağ salım atlatsak… en çok ondan korkuyorum Rabbim yavrularımızın kötü haberlerini duyurmasın inşallah
Tabii ki öyle sezeryan olunca 7 katı geçip bebeğe ulaşıyorlarBunları duymaya çok ihtiyacım var. Pimpirikli oldum çıktım. Baya içerde mi diyorsunuz.
Tavuk suyuna güzel bir çorba yap yatağa gir terle inşallah geçer canımkızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
Amin sağ salim hayırla kucağımıza alıp sevdiklerimizle sağlıkla mutlulukla büyütelimKızlar bir önümüzde detaylı ultrason kaldı onu da sağ salım atlatsak… en çok ondan korkuyorum Rabbim yavrularımızın kötü haberlerini duyurmasın inşallah
. Ben hamile olduğumu göğüslerim sayesinde anlamıştım sol göğsümde adete 6 gün kala kocaman mavi bir damar belirginlesmisti acaba bana mı öyle geliyor diye eşime gösterdim o da şok olmuştu bildiğin süt damarı ve hala gogsumde aynı yerindeİyi aksamlar benim sizlere sormak istediğim bir takım şeyler var yardımcı olursanız sevinirim
10 aylık evliyim ve tedavi görüyorum hsg çekildi tüpüm kapaliymis işlem sırasında açıldı ve yumurta büyütme ilacı kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve şuan adetimden 3 gün geçiyor ve belirtim yok
Çok hafif denecek kadar kasığımda ağrı oluyo hemen geciyo ve sol kasığımda şişlik var biraz mide bulantım var ateş basması var birde neden olur acaba bilgisi olan var mı
Muhtemelen üşütme yada gaz kaynaklıdır benimde olur genelde gaz sorunu. Ben çorap hiç çıkarmam ayağımdanKızlar bugün alt karnımda ara ara giren sancılar var sizde de oluyor mu, ayaklarım biraz üşüdü onun etkisi midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?