2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
kızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
Canım bide ıhlamur içebilirsin dedi doktor içine tarçın elma falan. Ben içmedim ama sen dene istersen

kızlar ben çok üşüttüm dün dr gittim sadece parol verebilirim dedi. şuan ciğerlerimin dolmaya başladığını hissediyorum. süt falan içtim ama ne tüketebilirim ilaçsız atlatmak için.
Canııım çok geçmiş olsun, bende bol bol sıcak şeyler içmeni öneriyorum çorba çok iyi geliyor bir de..

gecen ay kimyasal yasamistim. bu ayda testte cikti değerim artacakmi bakalım. insallah artarda hep birlikte buradan devam ederiz
İyi aksamlar benim sizlere sormak istediğim bir takım şeyler var yardımcı olursanız sevinirim
10 aylık evliyim ve tedavi görüyorum hsg çekildi tüpüm kapaliymis işlem sırasında açıldı ve yumurta büyütme ilacı kullandım sonrasında çatlatma iğnesi oldum ve şuan adetimden 3 gün geçiyor ve belirtim yok
Çok hafif denecek kadar kasığımda ağrı oluyo hemen geciyo ve sol kasığımda şişlik var biraz mide bulantım var ateş basması var birde neden olur acaba bilgisi olan var mı

Yani çatlatma iğnesinin üzerinden bayağı geçmiş test yapsanız şu anda çıkar aslında. Yapın buraya da atın isterseniz bakalım, inşallah vardır

Çok geçmiş olsun, ilk haftalarda ben de çok fena hasta olmuştum. Ilık/sıcak limonlu su, tavuk suyu çorba, et suyu çorba tarzı şeyleri içmiştim.

Zencefil bal limon kesinlikle bana da oldu öyle atlattım. Ama zencefili çok koyma. Geçmiş olsun hemen atlatırsın inşallah

Tavuk suyuna güzel bir çorba yap yatağa gir terle inşallah geçer canım

Kızlar bir önümüzde detaylı ultrason kaldı onu da sağ salım atlatsak… en çok ondan korkuyorum Rabbim yavrularımızın kötü haberlerini duyurmasın inşallah
Amin sağ salim hayırla kucağımıza alıp sevdiklerimizle sağlıkla mutlulukla büyütelim

. Ben hamile olduğumu göğüslerim sayesinde anlamıştım sol göğsümde adete 6 gün kala kocaman mavi bir damar belirginlesmisti acaba bana mı öyle geliyor diye eşime gösterdim o da şok olmuştu bildiğin süt damarı ve hala gogsumde aynı yerinde hepimizin ilk anladığı şeyler farklı oluyor bence kaset test yap varsa kesin çıkar

Kızlar bugün alt karnımda ara ara giren sancılar var sizde de oluyor mu, ayaklarım biraz üşüdü onun etkisi midir acaba

Kızlar karnım büyüdükçe kaşıntı ve gerilme hissi başladı 3 4 gündür oluyor özellikle kenarları ne kullanabilirim var mı tavsiyesi olan yağ, krem vb

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…