- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.081
Rahim büyüdükçe ağrı normal herhangi bir lekelenme kanama yoksa rahat olmaya çalışın. Ben sorunlu hamilelik geçiriyorum ve kanamam olduğunda asla bir ağrı hissetmedim. Doktorumun dediği önemli olan kanama olmaması. Ama şüphe halindeyseniz mutlaka doktora gidin bir içiniz rahat etsin kendinizi strese sokmayın en azındanKızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
Nasıl oldun var mı bir problemKızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
İlaç kullanmayı hiç sevmem Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla gelir bebişinBen baya ilaç kullanıyorum hem tüp bebek. Hemde Multi vitamin kan ilacı ve kalsiyum
Doktora gittin mi nasıl oldun bir sorun yoktur inşallahKızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
Canım ne durumdasınKızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
Nasılsın, nasıl oldun? Merak ediyorum seniKızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
Herkesin bayramı mübarek olsun, bir sonraki bayramı yavrularımızla geçirmek dileğiyleGüzel anneler bayramınız mübarek olsunn
Benim neredeyse 6. hafta ile 10. hafta arasında hiç geçmeyen sağ kasık ve bel ağrım vardı. Şimdi hafifledi ama hâlâ bazen iki üç gün sürüyor, iki üç gün duruyor. Doktorum normal diyor. Ben ağrıyı hafifletecek pozisyonlar keşfettim. Sola yatıp bacağımın arasına yastık koyuyorum. Hafif karnıma çekince iyi geliyor. Benim yüzde 99 sağ, yüzde 1 sol agrimistir şimdiye kadar. Biraz daha dinlenin, round ligament pain denilen ağrı sanırım bunlar. Benim tecrübem böyle ama içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın.
Rahim büyüdükçe ağrı normal herhangi bir lekelenme kanama yoksa rahat olmaya çalışın. Ben sorunlu hamilelik geçiriyorum ve kanamam olduğunda asla bir ağrı hissetmedim. Doktorumun dediği önemli olan kanama olmaması. Ama şüphe halindeyseniz mutlaka doktora gidin bir içiniz rahat etsin kendinizi strese sokmayın en azından
Nasıl oldun var mı bir problem
Doktora gittin mi nasıl oldun bir sorun yoktur inşallah
Kızlar şimdi uyandım.. günaydın bayramınız mübarek olsunCanım ne durumdasın
Çok şükür ikiniz de iyi olun da gerisi bişey değilKızlar şimdi uyandım.. günaydın bayramınız mübarek olsun
Gece buraya yazdıktan bi kırk dakika sonra hafifledi hafiflemişken uyuyayım dedim yatağa girince ayaklarımı yukarı diktim belki daha iyi gelir diye hani adet ağrısı geçince yorgunlukla uyur ya insan öyle uyudum şükürler olsun şuan iyiyim hala ağrım olursa sabah gideriz dedim doktora ama gece gerçekten aha dedim şimdi sökülecek birşeyler o derece bi ağrı vardı .. aslında kanama yoksa sorun olmadığını biliyorum ama dört aylık oldum o ağrıyı hiç yaşamadım o yüzden korktum .. karnıma ağrı vurdukça nefesim kesildi bi daha yaşamam inşallah Allah hiç birinize de yaşatmasın
Çok şükür iyiyiz yavrum sağol Allah razı olsunÇok şükür ikiniz de iyi olun da gerisi bişey değil
Çok geçmis olsun canım. Benimde bazen göbek deliğimden ağrı oluyor birde sırt üstü yatarasam adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama aşırı değil bir süre sonra geçiyor inşallah yaşamazsn bir dahaKızlar şimdi uyandım.. günaydın bayramınız mübarek olsun
Gece buraya yazdıktan bi kırk dakika sonra hafifledi hafiflemişken uyuyayım dedim yatağa girince ayaklarımı yukarı diktim belki daha iyi gelir diye hani adet ağrısı geçince yorgunlukla uyur ya insan öyle uyudum şükürler olsun şuan iyiyim hala ağrım olursa sabah gideriz dedim doktora ama gece gerçekten aha dedim şimdi sökülecek birşeyler o derece bi ağrı vardı .. aslında kanama yoksa sorun olmadığını biliyorum ama dört aylık oldum o ağrıyı hiç yaşamadım o yüzden korktum .. karnıma ağrı vurdukça nefesim kesildi bi daha yaşamam inşallah Allah hiç birinize de yaşatmasın
Amin canım hepimiz sağlıkla kavusalim inşallahİlaç kullanmayı hiç sevmem Allah kolaylık versin inşallah sağlıkla gelir bebişin
Merhaba aynı ağrı bende de var siz kontrol ettirdiniz mi merak ettim:)Kızlar mutlu günler benim bir sorum olacak sizlere belimin sağ arka boşluğun da sürekli bir batma tarzı ağrı var oturup yastıkla destekleyince geçiyor gebelikle ilgisi var mı sizce bu arada 6+4 deyim pazartesi doktor randevum var kalp atışlarını duyucam inşallah ilk gebelil çok endişeliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?