2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Rahim büyüdükçe ağrı normal herhangi bir lekelenme kanama yoksa rahat olmaya çalışın. Ben sorunlu hamilelik geçiriyorum ve kanamam olduğunda asla bir ağrı hissetmedim. Doktorumun dediği önemli olan kanama olmaması. Ama şüphe halindeyseniz mutlaka doktora gidin bir içiniz rahat etsin kendinizi strese sokmayın en azından

Nasıl oldun var mı bir problem

Doktora gittin mi nasıl oldun bir sorun yoktur inşallah

Canım ne durumdasın

Nasılsın, nasıl oldun? Merak ediyorum seni

Nasıl oldun var mı bir problem

Doktora gittin mi nasıl oldun bir sorun yoktur inşallah

Canım ne durumdasın
Kızlar şimdi uyandım.. günaydın bayramınız mübarek olsun
Gece buraya yazdıktan bi kırk dakika sonra hafifledi hafiflemişken uyuyayım dedim yatağa girince ayaklarımı yukarı diktim belki daha iyi gelir diye hani adet ağrısı geçince yorgunlukla uyur ya insan öyle uyudum şükürler olsun şuan iyiyim hala ağrım olursa sabah gideriz dedim doktora ama gece gerçekten aha dedim şimdi sökülecek birşeyler o derece bi ağrı vardı .. aslında kanama yoksa sorun olmadığını biliyorum ama dört aylık oldum o ağrıyı hiç yaşamadım o yüzden korktum .. karnıma ağrı vurdukça nefesim kesildi bi daha yaşamam inşallah Allah hiç birinize de yaşatmasın

Çok şükür ikiniz de iyi olun da gerisi bişey değil

Çok geçmis olsun canım. Benimde bazen göbek deliğimden ağrı oluyor birde sırt üstü yatarasam adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama aşırı değil bir süre sonra geçiyor inşallah yaşamazsn bir daha

Merhaba aynı ağrı bende de var siz kontrol ettirdiniz mi merak ettim:)

Hanımlar iyi bayramlar bende 16. Hafta içerisindeyim ilk defa dün sag iç karnımda bir acıma yara hissiyatı oluştu dokununca hissettim sabah uyandığımda öyle bir acı kalmamıştı acaba sebebi ne olabilir

Günaydın
Kızlar dün kasık ağrısı şikayeti ile acile gittim doktor kasığımı baya sıktı ağrının şeklini öğrenmek için. Şimdi de kafama takıldı bebeğe zararı olmuş mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…