2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar karnım büyüdükçe kaşıntı ve gerilme hissi başladı 3 4 gündür oluyor özellikle kenarları ne kullanabilirim var mı tavsiyesi olan yağ, krem vb
Lierac çatlak kremi var kızımda da kullanmıştım bu defa da doktorum tavsiye etti

Kızlar karnım büyüdükçe kaşıntı ve gerilme hissi başladı 3 4 gündür oluyor özellikle kenarları ne kullanabilirim var mı tavsiyesi olan yağ, krem vb
Aa bende de kaşıntı oluyor yeni aldığım pantolondan dolayı sanmıştım siz deyince farkettim şimdi yağ kullanamamıştım 3 4 gündür. Bio oilin yağını kullanıyorum ben

Bakayım ben o zaman hangisine iyi geliyor kaşıntı mı gerilme hissi mi
Benim ilkte kaşıntı derdim pek olmamıştı ama bunda çok fena hele göğüs bölgem doktora söyleyince yine lierac önerdi ama açıkçası kullanmadım bunda daha. Benim sanırım asıl sorunum alerjik o yüzden denemedim kaşıntı için

b
Kızlar bugün alt karnımda ara ara giren sancılar var sizde de oluyor mu, ayaklarım biraz üşüdü onun etkisi midir acaba
ben gecen arkadslarla cay bahcesine gittim gecr 11 biz disarda oturduk o gun ishal oldum sabah kanamam oldu ysni üşüttüm sonuc bu

ben mustela çatlak önleyici bakım yag aldim dermojet sitesinden en uygun ordaydi fotografta kirmizi kapak sari içi

Aa bende de kaşıntı oluyor yeni aldığım pantolondan dolayı sanmıştım siz deyince farkettim şimdi yağ kullanamamıştım 3 4 gündür. Bio oilin yağını kullanıyorum ben
Bende de daha yeni başladı diyebilirim özellikle yan tarafları gerilip kaşınıyor. İyi geliyor mu canım ondan da alayım

Yok benim karnımda var sadece göğüs bölgemde yok zaten küçük göğüslerim sanmıyorum kaşınsın çatlasın

b

ben gecen arkadslarla cay bahcesine gittim gecr 11 biz disarda oturduk o gun ishal oldum sabah kanamam oldu ysni üşüttüm sonuc bu
Doktor ne dedi canım ishal yüzünden mi kanama olmus

Bende de daha yeni başladı diyebilirim özellikle yan tarafları gerilip kaşınıyor. İyi geliyor mu canım ondan da alayım
Memnunum bir yakınım yeni doğum yaptı onda hiç çatlak yok o da önermişti. İçerik olarak lierac daha fazla öneriliyor diye biliyorum ama bu da iyi kesinlikle

Benim de şu son üç gündür gece uykumdan uyandıran, hamilelikten önce regl olurken de böyle oluyordu şiddetli sancım adet olacağımı anlıyordum ama uykumdan uyandırıyordu şu üç gündür aynı şeyi yaşıyorum uyanıyorum idrar dolmuş patlayacak gibi lavaboya gidiyorum sancı devam ediyor bi beş dakika içinde uyuyup kalıyorum. İşin açığı ben de çok korkuyorum yarın randevum var hepsini sormak istiyorum bir de çok fazla gece uyku da bacaklarıma kasıklarıma kramp giriyor ya böyle olan var mı? Acaba sancılarım idrar sıkışmasından mı aklım da deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…