- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.161
Lierac çatlak kremi var kızımda da kullanmıştım bu defa da doktorum tavsiye ettiKızlar karnım büyüdükçe kaşıntı ve gerilme hissi başladı 3 4 gündür oluyor özellikle kenarlarıne kullanabilirim var mı tavsiyesi olan yağ, krem vb
Bakayım ben o zaman hangisine iyi geliyor kaşıntı mı gerilme hissi miLierac çatlak kremi var kızımda da kullanmıştım bu defa da doktorum tavsiye etti
Aa bende de kaşıntı oluyor yeni aldığım pantolondan dolayı sanmıştım siz deyince farkettim şimdiKızlar karnım büyüdükçe kaşıntı ve gerilme hissi başladı 3 4 gündür oluyor özellikle kenarlarıne kullanabilirim var mı tavsiyesi olan yağ, krem vb
Gaz sorunu var gibi evet bu aralar. Teşekkürler cevap içinMuhtemelen üşütme yada gaz kaynaklıdır benimde olur genelde gaz sorunu. Ben çorap hiç çıkarmam ayağımdan
Benim ilkte kaşıntı derdim pek olmamıştı ama bunda çok fena hele göğüs bölgem doktora söyleyince yine lierac önerdi ama açıkçası kullanmadım bunda daha. Benim sanırım asıl sorunum alerjik o yüzden denemedim kaşıntı içinBakayım ben o zaman hangisine iyi geliyor kaşıntı mı gerilme hissi mi
Ne demekGaz sorunu var gibi evet bu aralar. Teşekkürler cevap için
ben gecen arkadslarla cay bahcesine gittim gecr 11 biz disarda oturduk o gun ishal oldum sabah kanamam oldu ysni üşüttüm sonuc buKızlar bugün alt karnımda ara ara giren sancılar var sizde de oluyor mu, ayaklarım biraz üşüdü onun etkisi midir acaba
ben mustela çatlak önleyici bakım yag aldim dermojet sitesinden en uygun ordaydi fotografta kirmizi kapak sari içiKızlar karnım büyüdükçe kaşıntı ve gerilme hissi başladı 3 4 gündür oluyor özellikle kenarlarıne kullanabilirim var mı tavsiyesi olan yağ, krem vb
Bende de daha yeni başladı diyebilirim özellikle yan tarafları gerilip kaşınıyor. İyi geliyor mu canım ondan da alayımAa bende de kaşıntı oluyor yeni aldığım pantolondan dolayı sanmıştım siz deyince farkettim şimdiyağ kullanamamıştım 3 4 gündür. Bio oilin yağını kullanıyorum ben
Yok benim karnımda var sadece göğüs bölgemde yok zaten küçük göğüslerim sanmıyorum kaşınsın çatlasınBenim ilkte kaşıntı derdim pek olmamıştı ama bunda çok fena hele göğüs bölgem doktora söyleyince yine lierac önerdi ama açıkçası kullanmadım bunda daha. Benim sanırım asıl sorunum alerjik o yüzden denemedim kaşıntı için
Bakayım hemen ona da artık almam gerekiyor sanırım günden güne büyüyor resmen karnımben mustela çatlak önleyici bakım yag aldim dermojet sitesinden en uygun ordaydi fotografta kirmizi kapak sari içi
ben de gelsin kullanayim sonra ise yaramiyormusBakayım hemen ona da artık almam gerekiyor sanırım günden güne büyüyor resmen karnım
Doktor ne dedi canım ishal yüzünden mi kanama olmusb
ben gecen arkadslarla cay bahcesine gittim gecr 11 biz disarda oturduk o gun ishal oldum sabah kanamam oldu ysni üşüttüm sonuc bu
Aaa öyle miymiş hemen alayım ben o zamanben de gelsin kullanayim sonra ise yaramiyormus
Memnunum bir yakınım yeni doğum yaptı onda hiç çatlak yok o da önermişti. İçerik olarak lierac daha fazla öneriliyor diye biliyorum ama bu da iyi kesinlikleBende de daha yeni başladı diyebilirim özellikle yan tarafları gerilip kaşınıyor. İyi geliyor mu canım ondan da alayım
Doktora gitmedim oyle durumlards gun icinde kanama devam ederse gel dedi. o gun aksama kadar baska kanama olmadi canimDoktor ne dedi canım ishal yüzünden mi kanama olmus
Anladım canım çok geçmiş olsunDoktora gitmedim oyle durumlards gun icinde kanama devam ederse gel dedi. o gun aksama kadar baska kanama olmadi canim
Teşekkür ederim sipariş verdim şimdi inşallah işe yarar bende deMemnunum bir yakınım yeni doğum yaptı onda hiç çatlak yok o da önermişti. İçerik olarak lierac daha fazla öneriliyor diye biliyorum ama bu da iyi kesinlikle
Benim de şu son üç gündür gece uykumdan uyandıran, hamilelikten önce regl olurken de böyle oluyordu şiddetli sancım adet olacağımı anlıyordum ama uykumdan uyandırıyordu şu üç gündür aynı şeyi yaşıyorum uyanıyorum idrar dolmuş patlayacak gibi lavaboya gidiyorum sancı devam ediyor bi beş dakika içinde uyuyup kalıyorum. İşin açığı ben de çok korkuyorum yarın randevum var hepsini sormak istiyorum bir de çok fazla gece uyku da bacaklarıma kasıklarıma kramp giriyor ya böyle olan var mı? Acaba sancılarım idrar sıkışmasından mı aklım da deli sorularKızlar benim yaklaşık üç saattir ağrım var uyumadan önce başlamıştı hafiflerken uyumuşum ağrıya uyandım adet ağrısı gibi belime kalçama ayağıma kadar vuruyor sağ kasığımda tam noktası.. kanama yok ama korkmaya başladım doktora gitsem mi böyle uzun şiddetli ağrı çeken oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?