- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.101
Normal canim 20 22. Haftadan sonra her gün hareket etmesi bekleniyorKızlaaar dün kıpır kıpırdı çok güzel hissediyordum hareket ediyordu bugün hiiiç hissetmedim. Normal mi?
Bebekler çok güvenli yerdeler ve doktor zarar verecek bir şey yapmaz boşuna kendinizi üzmeyinGünaydın
Kızlar dün kasık ağrısı şikayeti ile acile gittim doktor kasığımı baya sıktı ağrının şeklini öğrenmek için. Şimdi de kafama takıldı bebeğe zararı olmuş mudur
Aslında gittiğim doktor acildeki doktordu. Teşhis koyamadı aşırı sıkınca da panik oldum.Bebekler çok güvenli yerdeler ve doktor zarar verecek bir şey yapmaz boşuna kendinizi üzmeyin
Hiç korkma 7 kat aşağı da ama içine sinmiyorsa başka bir doktora daha görünAslında gittiğim doktor acildeki doktordu. Teşhis koyamadı aşırı sıkınca da panik oldum.
Başka doktora gittik sonrasında o da çok sıkmıyım zarar vermiyeyim deyince ilk doktor çok sıkarak zarar verdi mi diye düşündüm
İyi bayramlar aynı gidiyoruz seninle maşallahHanımlar iyi bayramlar bende 16. Hafta içerisindeyim ilk defa dün sag iç karnımda bir acıma yara hissiyatı oluştu dokununca hissettim sabah uyandığımda öyle bir acı kalmamıştı acaba sebebi ne olabilir
Yavrum her hareketini hissedemezsin telaş etme ben günlerce hissetmiyorum bazen sadece şişkinlik itme yapıyor devamlı tekme gibi olmuyor hislerKızlaaar dün kıpır kıpırdı çok güzel hissediyordum hareket ediyordu bugün hiiiç hissetmedim. Normal mi?
Allah sağlıklı doğum nasip etsin hayırlı olsunMerhabalar yüksek ihtimalle Aralık annesiyim
Hiç birşey olmaz onu koruyan katmanları var.. bırak doktoru ben hissetmek için bazen bastırıyorumGünaydın
Kızlar dün kasık ağrısı şikayeti ile acile gittim doktor kasığımı baya sıktı ağrının şeklini öğrenmek için. Şimdi de kafama takıldı bebeğe zararı olmuş mudur
D vitamini evet bılgıldak kapatıyor ama doğumdan sonra bebeğe verilen d vit o görevi görüyor hamileyken değil çok yanlış yorumlamışlarD vitamini kullanıyoruz ya ben memlekete geldim teyzem var konu konuyu açtı hamile olduğumu da bilmiyor torunu alerjik ve astım doğmuş konuşurken şey dedi probiyotik vb çok dikkat ettik ama d vitamini kullanmadi ben de neden dedim d vitamini bıngıldagin çok erken kapanmasına sebep oluyor doğumu da zorlaştırıyor ileride bıngıldak kafayı korurken çok erkenden kemiklesiyor dedi. Siz bu konu hakkında bir şey duydunuz mu
İyi bariİyi bayramlar aynı gidiyoruz seninle maşallaho acı bende de çok oluyor bebeğin dayanması sonucu oluşuyor o gerilme gibi başlıyor dokununca sanki daha çok acıyor bazen gece uykudan bile uyandığım oluyor bide rahim büyümesinden kaynaklı da bazen oluyor endişe etme
Yavrum her hareketini hissedemezsin telaş etme ben günlerce hissetmiyorum bazen sadece şişkinlik itme yapıyor devamlı tekme gibi olmuyor hisler
Allah sağlıklı doğum nasip etsin hayırlı olsun
Hiç birşey olmaz onu koruyan katmanları var.. bırak doktoru ben hissetmek için bazen bastırıyorum
D vitamini evet bılgıldak kapatıyor ama doğumdan sonra bebeğe verilen d vit o görevi görüyor hamileyken değil çok yanlış yorumlamışlar
Evet girilmiyorKızlar dünden beri giriş yapamadım sizde de oldu mu bu sorun
Bakım vardı o zamanEvet girilmiyor
doktor bana d vitamini vermedi hiç yazin da Mersindeyim gunesten alirim diye mi dusundu bilmiyorumD vitamini kullanıyoruz ya ben memlekete geldim teyzem var konu konuyu açtı hamile olduğumu da bilmiyor torunu alerjik ve astım doğmuş konuşurken şey dedi probiyotik vb çok dikkat ettik ama d vitamini kullanmadi ben de neden dedim d vitamini bıngıldagin çok erken kapanmasına sebep oluyor doğumu da zorlaştırıyor ileride bıngıldak kafayı korurken çok erkenden kemiklesiyor dedi. Siz bu konu hakkında bir şey duydunuz mu
Bizde 13 haftalık olduk benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor. Bence 15 hafta da hissetmen mümkün ama gözle görmek için erken olabilirKızlar kaç haftalık oldunuz ve karnınız ne kadar benim minik bir kavun gibi artık15 haftalığız biz birde hareket hissetmek için erken mi bazen böyle karnım çekiliyor gibi oluyor, bazen de seğirmesi görüyorum bunlar bebek hareketleri mi
Valla hiç hissetmedim ya ilk gebelik ondan herhaldeBizde 13 haftalık olduk benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor. Bence 15 hafta da hissetmen mümkün ama gözle görmek için erken olabilir
Benim ikiz o yüzden biraz daha erken ve ikinci gebelik. Ara ara bende hareket hissediyorum zaten bir tanesi çok hareketli demişti doktor. Bu haftadan sonra hareketler artıyor genelde 16 hafta sonrası sıklasıyor hareketleri ve büyümeleri hızlanıyor çevremde genelde hep 16 hafta sonrası aktif hareketler artmışValla hiç hissetmedim ya ilk gebelik ondan herhaldebenim o haftalarda hiç yoktu neredeyse karnım daha şimdi işte aç bile olsam minicik kavun şeklinde
Bende baktım birazdan erken yazıyor 17 hafta öncesine o yüzden telaş etmiyorum. İkiz olduğu için karnın daha fazladır canım öyle oluyormuş.Benim ikiz o yüzden biraz daha erken ve ikinci gebelik. Ara ara bende hareket hissediyorum zaten bir tanesi çok hareketli demişti doktor. Bu haftadan sonra hareketler artıyor genelde 16 hafta sonrası sıklasıyor hareketleri ve büyümeleri hızlanıyor çevremde genelde hep 16 hafta sonrası aktif hareketler artmış
Bana aile hekimim yazdıdoktor bana d vitamini vermedi hiç yazin da Mersindeyim gunesten alirim diye mi dusundu bilmiyorum
Evet çoğu doktor 20 hafta diyor ama hissediliyor daha erken gaz falan diyolar ama yani gazla hareket arasındaki fark bariz anlaşılıyor benceBende baktım birazdan erken yazıyor 17 hafta öncesine o yüzden telaş etmiyorum. İkiz olduğu için karnın daha fazladır canım öyle oluyormuş.
İlk gebeliği olanlar çok anlamaz bence yaEvet çoğu doktor 20 hafta diyor ama hissediliyor daha erken gaz falan diyolar ama yani gazla hareket arasındaki fark bariz anlaşılıyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?