2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bebekler çok güvenli yerdeler ve doktor zarar verecek bir şey yapmaz boşuna kendinizi üzmeyin

Bebekler çok güvenli yerdeler ve doktor zarar verecek bir şey yapmaz boşuna kendinizi üzmeyin
Aslında gittiğim doktor acildeki doktordu. Teşhis koyamadı aşırı sıkınca da panik oldum.
Başka doktora gittik sonrasında o da çok sıkmıyım zarar vermiyeyim deyince ilk doktor çok sıkarak zarar verdi mi diye düşündüm

Hiç korkma 7 kat aşağı da ama içine sinmiyorsa başka bir doktora daha görün

D vitamini kullanıyoruz ya ben memlekete geldim teyzem var konu konuyu açtı hamile olduğumu da bilmiyor torunu alerjik ve astım doğmuş konuşurken şey dedi probiyotik vb çok dikkat ettik ama d vitamini kullanmadi ben de neden dedim d vitamini bıngıldagin çok erken kapanmasına sebep oluyor doğumu da zorlaştırıyor ileride bıngıldak kafayı korurken çok erkenden kemiklesiyor dedi. Siz bu konu hakkında bir şey duydunuz mu

Hanımlar iyi bayramlar bende 16. Hafta içerisindeyim ilk defa dün sag iç karnımda bir acıma yara hissiyatı oluştu dokununca hissettim sabah uyandığımda öyle bir acı kalmamıştı acaba sebebi ne olabilir
İyi bayramlar aynı gidiyoruz seninle maşallah o acı bende de çok oluyor bebeğin dayanması sonucu oluşuyor o gerilme gibi başlıyor dokununca sanki daha çok acıyor bazen gece uykudan bile uyandığım oluyor bide rahim büyümesinden kaynaklı da bazen oluyor endişe etme
Kızlaaar dün kıpır kıpırdı çok güzel hissediyordum hareket ediyordu bugün hiiiç hissetmedim. Normal mi?
Yavrum her hareketini hissedemezsin telaş etme ben günlerce hissetmiyorum bazen sadece şişkinlik itme yapıyor devamlı tekme gibi olmuyor hisler
Merhabalar yüksek ihtimalle Aralık annesiyim
Allah sağlıklı doğum nasip etsin hayırlı olsun
Hiç birşey olmaz onu koruyan katmanları var.. bırak doktoru ben hissetmek için bazen bastırıyorum
D vitamini evet bılgıldak kapatıyor ama doğumdan sonra bebeğe verilen d vit o görevi görüyor hamileyken değil çok yanlış yorumlamışlar

İyi bari

Kızlar kaç haftalık oldunuz ve karnınız ne kadar benim minik bir kavun gibi artık 15 haftalığız biz birde hareket hissetmek için erken mi bazen böyle karnım çekiliyor gibi oluyor, bazen de seğirmesi görüyorum bunlar bebek hareketleri mi

doktor bana d vitamini vermedi hiç yazin da Mersindeyim gunesten alirim diye mi dusundu bilmiyorum

Bizde 13 haftalık olduk benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor. Bence 15 hafta da hissetmen mümkün ama gözle görmek için erken olabilir

Bizde 13 haftalık olduk benim karnım baya çıktı hamile olduğum anlaşılıyor. Bence 15 hafta da hissetmen mümkün ama gözle görmek için erken olabilir
Valla hiç hissetmedim ya ilk gebelik ondan herhalde benim o haftalarda hiç yoktu neredeyse karnım daha şimdi işte aç bile olsam minicik kavun şeklinde

Valla hiç hissetmedim ya ilk gebelik ondan herhalde benim o haftalarda hiç yoktu neredeyse karnım daha şimdi işte aç bile olsam minicik kavun şeklinde
Benim ikiz o yüzden biraz daha erken ve ikinci gebelik. Ara ara bende hareket hissediyorum zaten bir tanesi çok hareketli demişti doktor. Bu haftadan sonra hareketler artıyor genelde 16 hafta sonrası sıklasıyor hareketleri ve büyümeleri hızlanıyor çevremde genelde hep 16 hafta sonrası aktif hareketler artmış

Bende baktım birazdan erken yazıyor 17 hafta öncesine o yüzden telaş etmiyorum. İkiz olduğu için karnın daha fazladır canım öyle oluyormuş.

Bende baktım birazdan erken yazıyor 17 hafta öncesine o yüzden telaş etmiyorum. İkiz olduğu için karnın daha fazladır canım öyle oluyormuş.
Evet çoğu doktor 20 hafta diyor ama hissediliyor daha erken gaz falan diyolar ama yani gazla hareket arasındaki fark bariz anlaşılıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…