2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım bahsettiğin aynı idrar problemini bende yaşıyorum gece ağrıyla ve dopdolu bir mesaneyle uyanıyorum, doktor ile görüştükten sonra rica etsem buraya da yazabilir misin benim randevuma daha çok var çok merak ediyorum

Kızlar napiyorsunuz tatil bayram derken bnde pek giremedim buralara ya bu gün sabah bı kalktım ellerim kütük gibi şişmiş sizde de başladı mı 17. Hftadayim ve tuzlu hiç yemem şok oldum norml mi ki

Merhaba arkadaşlar bir şey sorucam 13. Haftamdayım sizler tansiyonunuzu olcuyormusunuz benim tansiyonum hamilelik öncesi hep düşük çıkardı hamile oldum olalı sanki yüksek gidiyor normalde 10a 5 falan olurdu yada 11.6 falan olurdu kalp atisimda 86 falan olurdu sanki şimdilerde kalp atışı genelde hep 100 'ün üstünde ve tansiyonum 13e 7 oluyor biraz önce ölçtüm yine 13e 7 cıktı kalp atisimda 124 cıktı normal mi acaba?

Hamilelikte normal diye biliyorum kan akışı vs değişiklikler oluyor

Inşallah normaldir kalbim çıkacak gibi atıyor ruhum daralıyor kendimi pek iyi hissetmiyorum
Sakin olmaya çalış. Benimde normalde çok düşüktür 9 a 5 falan ama hamilelikte yükseliyor hatta bazen baya mide bulantısı falan yapıyor öyle olunca hemen bir iki tane salatalık ye bana çok iyi geliyor

Benim de hamilelikten önce tansiyonum 9-10/6 ya da en en yüksek 11/7 olurdu. Hamilelikle birlikte 12/8 çıkıyor fakat rahatsızlık hissetmiyorum. Bu süreçte tansiyonunuzun bu kadar oynaması normal diye biliyorum

Sakin olmaya çalış. Benimde normalde çok düşüktür 9 a 5 falan ama hamilelikte yükseliyor hatta bazen baya mide bulantısı falan yapıyor öyle olunca hemen bir iki tane salatalık ye bana çok iyi geliyor
Aynen migdem aşırı bulanıyor kafam bi tuhaf oluyor prilam içiyorum bana misin demiyor ruh gibi dolanıyorum sürekli uyumak istiyorum

Aynen migdem aşırı bulanıyor kafam bi tuhaf oluyor prilam içiyorum bana misin demiyor ruh gibi dolanıyorum sürekli uyumak istiyorum
Benimde öyle oluyor biranda ter ateş basıyor bayilcam sanıyorum. Salatalık çok iyi geliyor bana inşallah tekrar yaşamazsın olursa da dene benim annem tansiyon hastası o da hemen salatalık yer kendine gelir biraz

Benim de hamilelikten önce tansiyonum 9-10/6 ya da en en yüksek 11/7 olurdu. Hamilelikle birlikte 12/8 çıkıyor fakat rahatsızlık hissetmiyorum. Bu süreçte tansiyonunuzun bu kadar oynaması normal diye biliyorum
Cok tesekkur ederim demekki normal o zaman umarim her sey yolundadir yarin kontrulum var bakalim bebisimi gorunce belki biraz kendime gelirim

Benimde öyle oluyor biranda ter ateş basıyor bayilcam sanıyorum. Salatalık çok iyi geliyor bana inşallah tekrar yaşamazsın olursa da dene benim annem tansiyon hastası o da hemen salatalık yer kendine gelir biraz
Tansiyonu mu dengeliyormuş aklıma koydum tamamdır denicem dediginizi çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Tansiyonu mu dengeliyormuş aklıma koydum tamamdır denicem dediginizi çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Sanırım dengeliyor bide zararsız ben yemeye başlayınca 5 6 bazen daha fazla yiyorum yazında güzel gidiyor ferah sulu ne demek canım inşallah şifa olur sana da

Tam tersi benim de hamileliğimde hep düşük olur tansiyonum başıma bi ağrı girer ordan anlarım

Tam tersi benim de hamileliğimde hep düşük olur tansiyonum başıma bi ağrı girer ordan anlarım
Düşük tansiyon normal diye okudum cnm sanki yüksek tansiyon biraz sıkıntı diye okudum o yüzden bende biraz korktum açıkçası tabi her şeyin fazlası zarar dikkat etmek lazım çok dusukde çok yüksekte sıkıntılı

Benim de özellikle gece kramplarım arttı. Gece lavabo sorunu için uykudan bir saat önce içecek alımını kesin demiş Kağan Kocatepe videosunda. Ben öyle yaptım etkili oldu şuan o ağrılı sıkışık olma durumum yok.

Kontrollerde ilk ona bakıyorlar doktorunuza sorun bence. Daha çok 20 haftadan sonra önemli ama takip gerekiyor demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…