2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kontrollerde ilk ona bakıyorlar doktorunuza sorun bence. Daha çok 20 haftadan sonra önemli ama takip gerekiyor demişlerdi
Doktor kontrollerimde hiç tansiyonumu sormadı olcmedide doktor sağlık ocağına da henüz kayıt actirmadim 2 kere gittim birinde kalp atışından sonra gel demişti birindede gittim hemşire yoktu bi dahada gitmedim yarın kontrolüm var kontrolumde doktora söylerim doktor dönüşü de sağlık ocağına tekrar giderim artık bakalım hayırlısı ikili test için 12. Haftada gel demişti doktor ama bayram iznine ayrılmış bi türlü randevu bulamadım anca yarına buldum yarın 13+1 oluyorum 14. Haftaya kadar ikili test yapiolarmis sanırım dimi ama bi yanimda ikili test yaptırma diyor yaşım 33 yaştan dolayı risk çıkar diye korkuyor bilmiyorum bakalım yarın neler olacak birde inşallah cinsiyet tahminindede bulunur doktorum devlette pek erken soylemiyolarmis ama insallah sansima belki bi tahminde bulunur cok merak ediyorum heyecanliyim

Kızlar anne bebek çantası bakıyorum. Ben puredu markasının çantasını beğendim. Ama biraz pahalı geldi 1200 tl falan. O tarzda bavul gibi açılan, dışarıdan bakıldığında kaba durmayan şık çanta biliyor musunuz?

Tuvalet sancısı bende yaşıyorum o geceden sonra öyle ağrım olmadı ama hafif sancılar vurup geçiyor... Geceleri senin gibi uyanıyorum bende korkma normal öyle olması bebek baskı yapıyor

17 haftalık hamilelikte bebek annenin hislerini anlar mı? Dün kedim kötüleşti veterinere götürdük orada kalıyor akciğer enfeksiyonu ve riskli nefes darlığı var. Dünden beri ağlıyorum. Herkes bebeğini düşün diyor ama gözümün önüne geldikçe kendimi tutamıyorum. Yüzüm gözüm şiş ağlamaktan. Bebeğim şu an hissediyor mudur?

Herkese merhaba kızlar tatil planı yapıyoruz da aklıma bişey takıldı size sormak istedim. 20 haftalıkken şu günü birlik gidilen tekne turları var ya 6-7 saat falan sürüyor sizce gitmemizde bir sakınca var mıdır? Hiç doktoruna böyle bişey soran oldu mu?

Yarın gittiğimde ilk soracağım şeylerden birisi gerçekten endişe veriyor insana. Muhakkak yazarım bugün kasıklarım ağrıyıp duruyor hiç iyi değilim sürekli yorgunum zaten ayaktayım iş güç dinleniyorum ama faydası yok gibi. Kasık ağrımı da enfeksiyona yoruyorum yarın idrar testi de istiycem bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım

Tuvalet sancısı bende yaşıyorum o geceden sonra öyle ağrım olmadı ama hafif sancılar vurup geçiyor... Geceleri senin gibi uyanıyorum bende korkma normal öyle olması bebek baskı yapıyor
Ya çok kötü bildiğin regl olacağım gecelerde ki sancılar gibi. Önceleri tuvalatimin geldiğini hissedip uyanıyordum şu kaç gündür ağrıyla uyanıyorum korkuttu bakalım yarın doktorla görüşünce yazacağım inşallah

Korkma baskı sonucu tuvaleti çok tutmasakta saatlerce tutmuş gibi ağrı oluyor sistit ağrısı gibiyse bilemem ama

Bende sabaha karsı saat 5- 6 mutlaka kalkıyorum bayram izninde bile uyuyamadım mutlaka lavaboya gidiyorum.
Salı randevum var bende yazarım sorucam doktora.

Gece bende en az iki kere kalkıyorum daha uyuyamadan da aynı şekilde gidiyorum kızlar alışın ilerledikçe hamilelik bebek yukarı çıkana kadar böyle devam edecek 20. Haftadan sonra yukarı çıkıyor rahatlama oluyor bu seferde mide sorunları başlayacak mideye basku yaptığı için son iki ayda ise hem mide yanması ekşimesi hemde tuvalet sorunu olacak çünkü komple karnımızı kaplayacak bebiş

Bende 17+4 teyim. Üç gündür kasıklarımdan bacağıma sancı gibi ağrı giriyordu çok rahatsız ediciydi. Bugün acile gittim hem kanımda hem idrarımda yüksek enfeksiyon çıktı maalesef antibiyotik ve şase ilaç verdi doktor. Yarın tekrar gidip bir haftalık rapor alacağım.

Biz şükretmeye devam o zaman

Merhaba, 2li taramada kontrol ederken rahmi besleyen damarlarımda direnç göründüğü için %30 yüksek tansiyon riski gördü doktor ve bende sürekli tansiyonumu ölçüyorum o günden beri. Doktor yüksek tansiyon için 45 dakika içinde üç kez ölçtüğünde üçüde 14.5 i geçerse derhal hastaneye geleceksin demişti.

Magnezyum eksikliği olabilir belki

Tabiki hissediyo.. Sizde ki bütün salgılanan hormonlar onu etkiliyo..
Yaşadığınız durum üzücü ama bebişinizi de düşünmek zorundasınız oda strese girmesin ..
İnşallah iyileşir kediniz de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…