- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.221
Valla ben mide sorunlarını hamileligimin başından beri yaşıyorumGece bende en az iki kere kalkıyorum daha uyuyamadan da aynı şekilde gidiyorum kızlar alışın ilerledikçe hamilelik bebek yukarı çıkana kadar böyle devam edecek 20. Haftadan sonra yukarı çıkıyor rahatlama oluyor bu seferde mide sorunları başlayacak mideye basku yaptığı için son iki ayda ise hem mide yanması ekşimesi hemde tuvalet sorunu olacak çünkü komple karnımızı kaplayacak bebiş
Kaçuncu haftadasın benim mide yanmaları yaklaşık iki haftadır azaldı ve geçti bulantı ise ilaçsızken yaşıyorum ayy ilaç dedim içmediğimi hatırladımValla ben mide sorunlarını hamileligimin başından beri yaşıyorum
Berbat geçiyoDaha beter olamaz herhalde ya
İnşallah çok sağolunTabiki hissediyo.. Sizde ki bütün salgılanan hormonlar onu etkiliyo..
Yaşadığınız durum üzücü ama bebişinizi de düşünmek zorundasınız oda strese girmesin ..
İnşallah iyileşir kediniz de
Sizin adınıza çok üzüldüm. Benim de dünyalar tatlısı 2 kedim var. Siz anlatınca gözlerim doldu neler hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum, dilerim hemen iyileşir17 haftalık hamilelikte bebek annenin hislerini anlar mı? Dün kedim kötüleşti veterinere götürdük orada kalıyor akciğer enfeksiyonu ve riskli nefes darlığı var. Dünden beri ağlıyorum. Herkes bebeğini düşün diyor ama gözümün önüne geldikçe kendimi tutamıyorum. Yüzüm gözüm şiş ağlamaktan. Bebeğim şu an hissediyor mudur?
Sağlıkla gelsinlerBenim de sat 24 Şubat ve erkek :)
Bende ilaçsız duramayanlardanım hatta ilaçla da zor idare ediyorum diyelim. İlk bebeğimde 12. Haftada geçmişti bulantılarım ama bunda 14+4 oldum yok hala geçmedi. Doktorda ilacı azalt artık dedi ama mümkün değil. Birde demir ilacı verdi ama miden rahatladığında içmeye başla dedi haliyle ona da başlayamadım bu durumda siz demire başladınız mı?Kaçuncu haftadasın benim mide yanmaları yaklaşık iki haftadır azaldı ve geçti bulantı ise ilaçsızken yaşıyorum ayy ilaç dedim içmediğimi hatırladım
16. Hafta bitti saylır benimde dediğin gibi senin kadarken daha beterdim şimdi azaldı hatta geçti gibi ama ilaç içmediğimde kusuyorum durduk yere olmasada koku alınca kusuyorum ilaç içince kokular bile dokunmuyor.. ben hiç bir vitamin yada ilaç kullanmıyorum besinlerden almayı tercih ediyorum.. doktor değiştirdim ilk doktorum vermişti ama almamıştım ilacı ikinci doktorum kullanman elzem değil dedi bende sadece d vit arada bir içiyorum çoğunlukla güneşe çıkıyorum öğle vakti d vit de çyle alıyorum çoğunlukla .. bu hafta kan ilacına başlayacağım doğum için tedbir almak istedi doktorum. . öyle işteBende ilaçsız duramayanlardanım hatta ilaçla da zor idare ediyorum diyelim. İlk bebeğimde 12. Haftada geçmişti bulantılarım ama bunda 14+4 oldum yok hala geçmedi. Doktorda ilacı azalt artık dedi ama mümkün değil. Birde demir ilacı verdi ama miden rahatladığında içmeye başla dedi haliyle ona da başlayamadım bu durumda siz demire başladınız mı?
Maşallah maşallahKızlaaarrr hissettiiiimmm ilk keezzay çok değişik bişey önce karnım içten çekilir gibi oldu sonra pıt pıt hareket etti resmenn çok güzel bir duygu buuu
Kızlaaarrr hissettiiiimmm ilk keezzay çok değişik bişey önce karnım içten çekilir gibi oldu sonra pıt pıt hareket etti resmenn çok güzel bir duygu buuu
Ben şehir hastanesine gidiyorum bütün gebelerin muayene öncesi tansiyonuna bakıyorlar. Devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar genel olarak evet. Ben 12+6 da gittiğimde cinsiyet belli midir dedim doktor hihi yok artık dediDoktor kontrollerimde hiç tansiyonumu sormadı olcmedide doktor sağlık ocağına da henüz kayıt actirmadim 2 kere gittim birinde kalp atışından sonra gel demişti birindede gittim hemşire yoktu bi dahada gitmedim yarın kontrolüm var kontrolumde doktora söylerim doktor dönüşü de sağlık ocağına tekrar giderim artık bakalım hayırlısı ikili test için 12. Haftada gel demişti doktor ama bayram iznine ayrılmış bi türlü randevu bulamadım anca yarına buldum yarın 13+1 oluyorum 14. Haftaya kadar ikili test yapiolarmis sanırım dimi ama bi yanimda ikili test yaptırma diyor yaşım 33 yaştan dolayı risk çıkar diye korkuyor bilmiyorum bakalım yarın neler olacak birde inşallah cinsiyet tahminindede bulunur doktorum devlette pek erken soylemiyolarmis ama insallah sansima belki bi tahminde bulunur cok merak ediyorum heyecanliyim
Ben de ondan korkuyorum işte umarım sorun çıkmaz. Allahım saglıkla sıhhatle ilerleyip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnBende 17+4 teyim. Üç gündür kasıklarımdan bacağıma sancı gibi ağrı giriyordu çok rahatsız ediciydi. Bugün acile gittim hem kanımda hem idrarımda yüksek enfeksiyon çıktı maalesefantibiyotik ve şase ilaç verdi doktor. Yarın tekrar gidip bir haftalık rapor alacağım.
Onu da istiycem magnezyum kalsiyum desteği ilk defa gidiyorum yarın ki doktora bakalım umarım ilgili doktordurMagnezyum eksikliği olabilir belki
Aynen öyle sanki asla belli olmazmış gibi bi tepki verirler eminim birde tersliyolar bazen ben kızıma hamileyken 15 haftaliktim devlette yine bi doktora sormuştum terslemisti beni napican cinsiyetini sağlıklı olması önemli falan dedi söylememişti bu hamileligimdede annem benimle doktorun odasına girmişti 6 yaşındaki kızımda girdi yanımıza annem heves etti videoda çekebilir miyim demişti o kadar da değil deyip yine bi terso yemiştik insan devlette bi şey sormaya istemeye çekiniyorBen şehir hastanesine gidiyorum bütün gebelerin muayene öncesi tansiyonuna bakıyorlar. Devlet hastanesinde cinsiyet söylemiyorlar genel olarak evet. Ben 12+6 da gittiğimde cinsiyet belli midir dedim doktor hihi yok artık dedidoktordan kaynaklı bence yoksa başka tanıdığıma aynı hastanede 12 haftalıkken söylemişlerdi.
Aslında kemik yapısından bile anlamaları lazım ama anlayamadıkları için tersliyolarAynen öyle sanki asla belli olmazmış gibi bi tepki verirler eminim birde tersliyolar bazen ben kızıma hamileyken 15 haftaliktim devlette yine bi doktora sormuştum terslemisti beni napican cinsiyetini sağlıklı olması önemli falan dedi söylememişti bu hamileligimdede annem benimle doktorun odasına girmişti 6 yaşındaki kızımda girdi yanımıza annem heves etti videoda çekebilir miyim demişti o kadar da değil deyip yine bi terso yemiştik insan devlette bi şey sormaya istemeye çekiniyor
Öyle gerçekten biz burda kesenin şeklinden bile yorumluyoz halbuki azıcık yorum tahmin yapsalar ölürler sankiAslında kemik yapısından bile anlamaları lazım ama anlayamadıkları için tersliyolar
Bazı sebeplerden söylemek istemiyorlarmış cinsiyete göre kürtaj durumu oluyor diye onu anlıyorum ama terslemek nedir yani anlaşılmıyor belli değil de geç. Merak etmek en doğal hakkımızÖyle gerçekten biz burda kesenin şeklinden bile yorumluyoz halbuki azıcık yorum tahmin yapsalar ölürler sanki
Kaçıncı haftadasınızKızlaaarrr hissettiiiimmm ilk keezzay çok değişik bişey önce karnım içten çekilir gibi oldu sonra pıt pıt hareket etti resmenn çok güzel bir duygu buuu
16.haftadayım, bende hiç beklemiyordum öyle sol tarafıma yatmış masumca telefona bakıyordumben hala beklemede.. 19. haftadayım yaklaşık üç gündür sağ alt karnımda ağrı gibi değil gibi tanımlayamadığım bir his var ama emin olamıyorum kaçıncı haftadasınız?
16 bitmek üzere şuanKaçıncı haftadasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?