2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar yaa ben hala sabahları kusuyorum da bugün böyle yeşili safra kustum ilk defa kötü bişi yoktur dimi
yalnız değilsin 15. haftadayım halen kusuyorum.
Tüm tatil bounca 3 kere acile gidip serum takviyesi aldım.
Tüm bayram kusup yattımm

Bana Pendik Medipoldeki saadet doktoru kim önermişti ? Kimden unuttum mesajımı görürsen bilki çok dua ettim sana istediğim doktoru buldum sayende
ben tavsiye etmiş olabilirim.
Benimde doktrum saadet hanım
Şahane bir kadın muazzam ilgili bilgili.Randevu bulabilmek çok güç kontol randevularım benim yanıyor genelde çünkü mauyneye gidip çıkıyorum tekrar bakıyorum 1 ay boyunca full dolu oluyor. Ama doktor bilgisi ile sana mauneye sırasında verdiği güven yetiyor

Kızlar Mersin'de devlette /özelde gidip -duyup tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ?

Kaçuncu haftadasın benim mide yanmaları yaklaşık iki haftadır azaldı ve geçti bulantı ise ilaçsızken yaşıyorum ayy ilaç dedim içmediğimi hatırladım
Ben 17+4
Ama ben en başından beri famodin kullanıyorum ne yersem yiyeyim midem şişiyo hem bi hazımsızlık
Az yemek yiyorum o yüzden Bazen açlıktan bayılacak gibi oluyorum artık agrısada midem mecbur yiyorum
Daha çok bebege kilo aldıracak şeyler

Gaviskon yada rennie çiğneme tableti dene bide ama bence sana iyi gelecek şey gaviskon double

Ben etlik şehir hastanesine girdim doktor konuşturmuyor bile soru sormaya bile Dorsay vermiyorlar tahlil istedi sinirlendim çıktım hastaneden bunları nereye şikayet edebiliyoruz

Ben etlik şehir hastanesine girdim doktor konuşturmuyor bile soru sormaya bile Dorsay vermiyorlar tahlil istedi sinirlendim çıktım hastaneden bunları nereye şikayet edebiliyoruz
184 sağlık bakanlığı en hızlı sonuç veriyor bende sağlık ocağını şikayet etmiştim

Şikayet ettim ama gerçekten sinirlerim yatışmıyor detaylı ultrason için randevu istedim beyfendi 4 ay sonrasına verirler git dışarda yaptır falan ben üçlü tarama istemiyorum üçlü yaptırmak için onay imzalattılar sormak yok ya şikayet bile dinlemiyor hızlı hızlı bak geç tamam

Devleti bu yüzden sevmiyorum iyi doktora denk gelmek çok zor...

Oluyor oluyor ben sağlık ocağını şikayet ettim aynı gün yetkililer aradı geri işlem başlattı.. zaten hemen ceza olmaz uyarı verirler
Kuzum benim bir tahlilim vardı 2,5 hafta çıkaramamışlardı sonra tahlilin kaybolduğunu felan öğrenmiştim aradım üzerini bir güzel kapatmışlardı ama umarım sonuç alır arkadaş gerçekten devlette Kadın doğum doktorları sinir harbi yaşatıyor

4 ay sonra zaten hemen hemen bebek doğacak deseydin.. ya sabır

İlk hamilelik dönemimde devlete gittik ilk yada ikinci ultrasona girişim olacaktı.. eşim doktoru dövecekti zor tuttum. Bi daha mı tövbe dedik zaten... Tahlil için bi kere daha gittim ama dedim muayne değil tahlillerim için geldim şükür doktorda iyiydi işimde kısa sürdü ..
Rızkımdan kesiyorum özele gidiyorum insan hissediyorum en azından psikolojimi alt üst ediyor kötü doktorlar

Şeytan diyor göm kafasını masaya dimi

Eşimde aynısını diyor parayı verelim özele gidelim diyor

Eşim konuşuyor suan anlattım ben de olayı bakalım nolacak süreç nasıl işliyor acaba
Şikayet formu oluşturuyorlar sonra teyit için daha yetkili biri arıyor gereken neyse yapılıyor ben şikayetimden sonra gitmedim sağlık ocağına randevuz yine gideceğim hakalım ne olacak yine aynı muameleyi görürsem yine şikayet edeceğim ama bu sefer cimer e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…