2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Yeni doğum fiyatları belli oldu mu?

Kızlar ikili tarama risksiz çıktı üçlü tarama mecburi mi ? Yani yaptırmasam olur değil mi?

Kızlar ikili tarama risksiz çıktı üçlü tarama mecburi mi ? Yani yaptırmasam olur değil mi?
Bizim de ikili testimiz temiz çıkmıştı doktorumuz üçlüyü gerekli görmedi, bebişin ve kendi sağlığın için düzenli bir doktorunun olmasını dilerim talihsizlik yaşamışsınız gerekli olup olmadığını yine de doktora sormalısınız

Ya detaylı için şehir hastanesine gönderdi kendi doktorum etliğe gittik sıkıntılı şimdi Bilkent’te sıra aldım bekliyorum tekrar muayene + detaylı ultrason istemi için bakalım nasıl geçecek

temmuzda değişim olabilir temmuz sonuna doğru tekrar arayın demişlerdi bana bayram öncesi medipole sorduğumda
KHENA çoğu hastaneler 31 temmuzda fiyat revizesi yapacak, benim aradığım bi kaç hastane fiyat sabitlemesi yapamadığını temmuz sonundan sonra tekrar aramamı söyledi.

temmuzda değişim olabilir temmuz sonuna doğru tekrar arayın demişlerdi bana bayram öncesi medipole sorduğumda
Bende bugün Pendik medipolü aradım öğrenmek için kapattılar sonra ararım demiştim iyi bari temmuz sonunda arayayım detaylı ultrason ne kadar bilgin var mı

Bende bugün Pendik medipolü aradım öğrenmek için kapattılar sonra ararım demiştim iyi bari temmuz sonunda arayayım detaylı ultrason ne kadar bilgin var mı
yok henüz detaylı utrasonu araştırmaya başlamadım. Bu perşembe randevum var kontrol sonrası sorar öğrenirim hastaneye ücretini

pendik medipol'de detalı ultrason Perinatoloji bölümü bakıyormuş. Geçen ay arkadaşım 1300 TL ye gitmiş
Medical park yeni öğrendim onuda detalı 1650 dediler. Ama hangi şubesibilmiyorum

pendik medipol'de detalı ultrason Perinatoloji bölümü bakıyormuş. Geçen ay arkadaşım 1300 TL ye gitmiş
Medical park yeni öğrendim onuda detalı 1650 dediler. Ama hangi şubesibilmiyorum
Hemen hemen aynı skala da fiyatlar o zaman Kartal'daki umutta 1400 dü sorduğumda

Sizin adınıza çok üzüldüm. Benim de dünyalar tatlısı 2 kedim var. Siz anlatınca gözlerim doldu neler hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum, dilerim hemen iyileşir
Bol bol sarılın. İnşallah iyileşir şu an nefes problemi olduğu için tedavi de yapılamıyor düzelene kadar. İki gündür veterinerde hala riskli durumda. İnşallah hemen iyileşir. Ben de toparlanmaya çalışıyorum

Hemen hemen aynı skala da fiyatlar o zaman Kartal'daki umutta 1400 dü sorduğumda
aşağı yukarı ama umut yerine medipol daha mantıklı sanki.
Kasım anneleri grubunda 2500 TL bandında yaptıranlarda olmuş. 1300-1400 bana uygun gelmeye başladı birden

aşağı yukarı ama umut yerine medipol daha mantıklı sanki.
Kasım anneleri grubunda 2500 TL bandında yaptıranlarda olmuş. 1300-1400 bana uygun gelmeye başladı birden
Medipolde doktor buldum zaten tabi umuttan kat kat iyi doktoruda şartları da aletleride çok daha güzel sanırım banada uygun gelmeye başladı

Medipolde doktor buldum zaten tabi umuttan kat kat iyi doktoruda şartları da aletleride çok daha güzel sanırım banada uygun gelmeye başladı
pekçok özele göre medipol mantıklı
Test verme durumundada diğer özellere göre daha insaflı fatura çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…