- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.261
Allah’ından bulsun ya insanı böyle mağdur ediyorlar ya hamile karşında ki hasta bi ultrason yaptırıyor asistanına karnıma bastıra bastıra zaten sancılıyım kıvrandım resmenŞeytan diyor göm kafasını masaya dimi
Yeni doğum fiyatları belli oldu mu?ben tavsiye etmiş olabilirim.
Benimde doktrum saadet hanım
Şahane bir kadın muazzam ilgili bilgili.Randevu bulabilmek çok güç kontol randevularım benim yanıyor genelde çünkü mauyneye gidip çıkıyorum tekrar bakıyorum 1 ay boyunca full dolu oluyor. Ama doktor bilgisi ile sana mauneye sırasında verdiği güven yetiyor
Git canım git verdiğin para helal inan ki değiyorEşimde aynısını diyor parayı verelim özele gidelim diyor
Öyle üç kere özele gittim insanı her şeyiyle bilgilendiriyorlarGit canım git verdiğin para helal inan ki değiyor
Aminn inşallahBen de ondan korkuyorum işte umarım sorun çıkmaz. Allahım saglıkla sıhhatle ilerleyip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin aminnnn
Bizim de ikili testimiz temiz çıkmıştı doktorumuz üçlüyü gerekli görmedi, bebişin ve kendi sağlığın için düzenli bir doktorunun olmasını dilerim talihsizlik yaşamışsınız gerekli olup olmadığını yine de doktora sormalısınızKızlar ikili tarama risksiz çıktı üçlü tarama mecburi mi ? Yani yaptırmasam olur değil mi?
Ya detaylı için şehir hastanesine gönderdi kendi doktorum etliğe gittik sıkıntılı şimdi Bilkent’te sıra aldım bekliyorum tekrar muayene + detaylı ultrason istemi için bakalım nasıl geçecekBizim de ikili testimiz temiz çıkmıştı doktorumuz üçlüyü gerekli görmedi, bebişin ve kendi sağlığın için düzenli bir doktorunun olmasını dilerim talihsizlik yaşamışsınız gerekli olup olmadığını yine de doktora sormalısınız
temmuzda değişim olabilir temmuz sonuna doğru tekrar arayın demişlerdi bana bayram öncesi medipole sorduğumdaYeni doğum fiyatları belli oldu mu?
ikili taramada sorun çıkarsa üçlü ve dörtlü istiyorlar, benim ikili temiz çıktı dr um üçlü ve 4 lü istemedi.Kızlar ikili tarama risksiz çıktı üçlü tarama mecburi mi ? Yani yaptırmasam olur değil mi?
temmuzda değişim olabilir temmuz sonuna doğru tekrar arayın demişlerdi bana bayram öncesi medipole sorduğumda
Bende bugün Pendik medipolü aradım öğrenmek için kapattılartemmuzda değişim olabilir temmuz sonuna doğru tekrar arayın demişlerdi bana bayram öncesi medipole sorduğumda
yok henüz detaylı utrasonu araştırmaya başlamadım. Bu perşembe randevum var kontrol sonrası sorar öğrenirim hastaneye ücretiniBende bugün Pendik medipolü aradım öğrenmek için kapattılarsonra ararım demiştim iyi bari temmuz sonunda arayayım detaylı ultrason ne kadar bilgin var mı
pendik medipol'de detalı ultrason Perinatoloji bölümü bakıyormuş. Geçen ay arkadaşım 1300 TL ye gitmişBende bugün Pendik medipolü aradım öğrenmek için kapattılarsonra ararım demiştim iyi bari temmuz sonunda arayayım detaylı ultrason ne kadar bilgin var mı
Hemen hemen aynı skala da fiyatlar o zaman Kartal'daki umutta 1400 dü sorduğumdapendik medipol'de detalı ultrason Perinatoloji bölümü bakıyormuş. Geçen ay arkadaşım 1300 TL ye gitmiş
Medical park yeni öğrendim onuda detalı 1650 dediler. Ama hangi şubesibilmiyorum
Bol bol sarılın. İnşallah iyileşir şu an nefes problemi olduğu için tedavi de yapılamıyor düzelene kadar. İki gündür veterinerde hala riskli durumda. İnşallah hemen iyileşir. Ben de toparlanmaya çalışıyorumSizin adınıza çok üzüldüm. Benim de dünyalar tatlısı 2 kedim var. Siz anlatınca gözlerim doldu neler hissettiğinizi çok iyi anlayabiliyorum, dilerim hemen iyileşir
aşağı yukarı ama umut yerine medipol daha mantıklı sanki.Hemen hemen aynı skala da fiyatlar o zaman Kartal'daki umutta 1400 dü sorduğumda
Medipolde doktor buldum zaten tabi umuttan kat kat iyi doktoruda şartları da aletleride çok daha güzel sanırım banada uygun gelmeye başladıaşağı yukarı ama umut yerine medipol daha mantıklı sanki.
Kasım anneleri grubunda 2500 TL bandında yaptıranlarda olmuş. 1300-1400 bana uygun gelmeye başladı birden
pekçok özele göre medipol mantıklıMedipolde doktor buldum zaten tabi umuttan kat kat iyi doktoruda şartları da aletleride çok daha güzel sanırım banada uygun gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?