2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar az once doktorum bilgi verdi lierac kremin hamileler icin lkinik calismasi oldugunu ve guvenilir yerden Hindistan cevizi yagi almami onerdi mustelayi sordugumda

Detaylı ultrasonu özelde cektircez ama kaçıncı hafta gidiliyor gittiniz mi ne zaman gideceksiniz

Detaylı ultrasonu özelde cektircez ama kaçıncı hafta gidiliyor gittiniz mi ne zaman gideceksiniz
Bana doktorum 18 23 arası dedi ama 21 en iyi hafta demişti. 20 haftadan önce gidince kalpte delik var vb tanımlar konabiliyormus bebeğin kalp gelişimi tam oturmadigindan

kızlar solente yerine alternatif hangi güneş kremlerini önerdi doktorunuz? yada aldınız?

Bana doktorum 18 23 arası dedi ama 21 en iyi hafta demişti. 20 haftadan önce gidince kalpte delik var vb tanımlar konabiliyormus bebeğin kalp gelişimi tam oturmadigindan
Ona göre o haftada gideyim bari napalım 22 de giderim artık

Ben de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum arifoğlunun memnunum, öbür kremler bana biraz pahalı ve içeriği bilinmez geldi. Bu çatlama olayı biraz genetik bence. Benim ailem çok hızlı çatlıyor annemdede ablamda da çatlak çok var. Benimde boyum hızlı uzağıdı için kalçamda falan var.

Ben de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
Ya benim ablam arkadaşlarım kullandı çokta memnun kaldılar sıfır çatlak. Bende ikinciyi alacaktım bu kutuyu bitireyim de bakarım

Benim annemde büyük ablamda var bizde de genetik oluyo ama küçük ablam lierac kullandı onda sıfır hiç yok yağ ne kadar işe yarar hiç bilmiyorum

Siparis verebilirsin doktorum bu markanin klinik arastirmasi var bu guvenikir dedi. mustelayi sordum onun oyle bir arastirmasi yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…