- 29 Mayıs 2023
- 9
- 5
- 6
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.281
Umarım çok güzel geçerYa detaylı için şehir hastanesine gönderdi kendi doktorum etliğe gittik sıkıntılı şimdi Bilkent’te sıra aldım bekliyorum tekrar muayene + detaylı ultrason istemi için bakalım nasıl geçecek
15+2 olduk bugun nereden anladın? cinsiyeti cuma öğrenicez allah nasip ederseE bu kız bence kaç haftalık
Nub teorisine göre bence kız ya rabbim saglıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de15+2 olduk bugun nereden anladın? cinsiyeti cuma öğrenicez allah nasip ederse
Merhaba benim doktorum 20-22 arasında gidilecek dedi. Şuan 16+6 yımDetaylı ultrasonu özelde cektircez ama kaçıncı hafta gidiliyor gittiniz mi ne zaman gideceksiniz
Benim doktorum da 19.hafta dediDetaylı ultrasonu özelde cektircez ama kaçıncı hafta gidiliyor gittiniz mi ne zaman gideceksiniz
Benim doktorum da 20-22 arası dedi. Bazılarından 21 en iyisi diye duymuştumDetaylı ultrasonu özelde cektircez ama kaçıncı hafta gidiliyor gittiniz mi ne zaman gideceksiniz
Bana doktorum 18 23 arası dedi ama 21 en iyi hafta demişti. 20 haftadan önce gidince kalpte delik var vb tanımlar konabiliyormus bebeğin kalp gelişimi tam oturmadigindanDetaylı ultrasonu özelde cektircez ama kaçıncı hafta gidiliyor gittiniz mi ne zaman gideceksiniz
17.haftam bitecek hala aynıyalnız değilsin 15. haftadayım halen kusuyorum.
Tüm tatil bounca 3 kere acile gidip serum takviyesi aldım.
Tüm bayram kusup yattımm
Yani lierac kullanmamalımıymışız ay ben onu kullanıyorumKızlar az once doktorum bilgi verdi lierac kremin hamileler icin lkinik calismasi oldugunu ve guvenilir yerden Hindistan cevizi yagi almami onerdi mustelayi sordugumda
Ona göre o haftada gideyim bariBana doktorum 18 23 arası dedi ama 21 en iyi hafta demişti. 20 haftadan önce gidince kalpte delik var vb tanımlar konabiliyormus bebeğin kalp gelişimi tam oturmadigindan
Ben de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonundaYani lierac kullanmamalımıymışız ay ben onu kullanıyorum
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum arifoğlunun memnunum, öbür kremler bana biraz pahalı ve içeriği bilinmez geldi. Bu çatlama olayı biraz genetik bence. Benim ailem çok hızlı çatlıyor annemdede ablamda da çatlak çok var. Benimde boyum hızlı uzağıdı için kalçamda falan var.Ben de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
Ya benim ablam arkadaşlarım kullandı çokta memnun kaldılar sıfır çatlak. Bende ikinciyi alacaktım bu kutuyu bitireyim de bakarımBen de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
Benim annemde büyük ablamda var bizde de genetik oluyo ama küçük ablam lierac kullandı onda sıfır hiç yok yağ ne kadar işe yarar hiç bilmiyorumBen Hindistan cevizi yağı kullanıyorum arifoğlunun memnunum, öbür kremler bana biraz pahalı ve içeriği bilinmez geldi. Bu çatlama olayı biraz genetik bence. Benim ailem çok hızlı çatlıyor annemdede ablamda da çatlak çok var. Benimde boyum hızlı uzağıdı için kalçamda falan var.
kullanmaliyiz canim klinik arastirmasi mevcut dedi. sen kremini mi kullaniyorsunYani lierac kullanmamalımıymışız ay ben onu kullanıyorum
Siparis verebilirsin doktorum bu markanin klinik arastirmasi var bu guvenikir dedi. mustelayi sordum onun oyle bir arastirmasi yok dedi.Ben de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?