- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.301
Bioderma photoderm kullanıyorum içeriği temiz doktorlar öneriyor. Lekeler için özel geliştirilmiş. Hamilelikte cildimiz lekeye de çok meyilli olduğu için ben tercih ettimkızlar solente yerine alternatif hangi güneş kremlerini önerdi doktorunuz? yada aldınız?
Evet canım benim 2 haftadır geliyor doktorum gayet normal dediKızlar merhaba 16+6 günlük oldum ve dün göğsümden sıvı geldiğini farkettim benim gibi olan var mı ?
Amniyon sızıntısı olabilir mi canım. Kendine dikkat etKızlar arada bir su gibi bir akıntım var, acaba idrar mı kaçırıyorum?
Bugün doktorumun olmadığı bir hastaneye gittim acile çünkü midem çok kötüydü direk kadın doğuma yolladılar o hastanenin, çıktım bana diyor ki suyun gayet iyi ama takip et yoksa bu gebeliği sonlandırırız. Çok sinir etti beni salak doktor
Kendi doktoruma mesaj atıcam yarın, bakalım ne diyecek. Belki hissetmeden idrarımı kaçırıyor olabilir miyim onu da sorcamAmniyon sızıntısı olabilir mi canım. Kendine dikkat et
Olabilir sen en iyisi kendi doktorunla bir konuşKendi doktoruma mesaj atıcam yarın, bakalım ne diyecek. Belki hissetmeden idrarımı kaçırıyor olabilir miyim onu da sorcam
Ben de Hindistan cevizi yağı kullanmaya başladım. Çok kardeşleyiz annem Acıbadem yağı kullanmış hiç yırtığı çatlağı yok annemin. Biraz da ırsi bişey sanırım. Ama ben de Acıbadem yağı kullanıcamBen de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
Doktora gözük tabi de eğer su gibi akıntın varsa hiç farketmeden ve idrara çıkıyorsan ardından sorun değil. Bir doktorun videosunu izlemiştim ifrar öncesi su kaçırma aslında idrar olabiliyormuş. Nu dönemlerde kaslarımız gevşiyorKızlar arada bir su gibi bir akıntım var, acaba idrar mı kaçırıyorum?
Bugün doktorumun olmadığı bir hastaneye gittim acile çünkü midem çok kötüydü direk kadın doğuma yolladılar o hastanenin, çıktım bana diyor ki suyun gayet iyi ama takip et yoksa bu gebeliği sonlandırırız. Çok sinir etti beni salak doktor
Merhaba gecmis olsun canım bu durumu yaşamadım ama yaşayanlardan duyduğum kadarıyla dediğin gibi kanamaya neden oluyor ve böyle durumlar da cinsel ilişki yasaklanıyor önemli bir konu detaylı bilgi vermesi gerekirdi doktorun devlet hastanesi miydi?Merhabalar bugün doktora gittik 14 haftalık olmuş ikizlerim fakat bir tanesinin plesantasi aşağıdaymıs ve bu kanamaya neden oluyormuş fazla detaya girmedi. Aranızda bilgi sahibi olan var mı plesanta aşağıda olması başka sorunlar yaratır mı acaba
Genelde aktığında idrara çıkıyorum hemen sonrasında, yine de bir sorayım ne diyecek teşekkür ederimDoktora gözük tabi de eğer su gibi akıntın varsa hiç farketmeden ve idrara çıkıyorsan ardından sorun değil. Bir doktorun videosunu izlemiştim ifrar öncesi su kaçırma aslında idrar olabiliyormuş. Nu dönemlerde kaslarımız gevşiyor
a a nlAllah korusun niye sonlandiriyormusKızlar arada bir su gibi bir akıntım var, acaba idrar mı kaçırıyorum?
Benim ablamın gebelik şekeri fazla çıkmıştı ondan suyu fazlaydı ve 36. Haftada suyu patladı ama sancısı yoktu sezaryen yaptılar. Bebek gayet sağlıklı aralıkta 2 yaşına girecek inşallah. Zaten suyun normal demiş ne saçma bişey demiş.Kızlar arada bir su gibi bir akıntım var, acaba idrar mı kaçırıyorum?
Lieracı öneriyor musunuz.Kızlar az once doktorum bilgi verdi lierac kremin hamileler icin lkinik calismasi oldugunu ve guvenilir yerden Hindistan cevizi yagi almami onerdi mustelayi sordugumda
Benimde plesantam aşağıdaydı hatta rahim ağzını kapatıyordu. Doktorlar büyük ihtimalle ileriki haftalarda yukarı çıkar hiç kafana takma günlük hayatına devam et dedi. Sadece rahim fazla kasılırsa kanama olabilir diye uyardı. 17+4 te yukarı çıkmaya başladı bile normalde 25-26. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyor. Şu an rahim ağzı tamamen açılmış durumda. Bir sorun olacağını sanmıyorum inşallahMerhabalar bugün doktora gittik 14 haftalık olmuş ikizlerim fakat bir tanesinin plesantasi aşağıdaymıs ve bu kanamaya neden oluyormuş fazla detaya girmedi. Aranızda bilgi sahibi olan var mı plesanta aşağıda olması başka sorunlar yaratır mı acaba
Bende anlamadım vallah saçma sapan konuştua a nlAllah korusun niye sonlandiriyormus
Geçen hafta kan verdim şeker gayet normal çıktıBenim ablamın gebelik şekeri fazla çıkmıştı ondan suyu fazlaydı ve 36. Haftada suyu patladı ama sancısı yoktu sezaryen yaptılar. Bebek gayet sağlıklı aralıkta 2 yaşına girecek inşallah. Zaten suyun normal demiş ne saçma bişey demiş.
Hayır özel. Bebeklerin gelişimi gayet iyi iğne kullanmaya devam normal bir hareket bile kanamayı tetikler istirahat et dedi. Bende fazla detay merak ediyorum belkide bana yetersiz geldiMerhaba gecmis olsun canım bu durumu yaşamadım ama yaşayanlardan duyduğum kadarıyla dediğin gibi kanamaya neden oluyor ve böyle durumlar da cinsel ilişki yasaklanıyor önemli bir konu detaylı bilgi vermesi gerekirdi doktorun devlet hastanesi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?