- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.321
İçime su serpildi çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim kanama 1 ay önce falan oldu bir günde iki.kere daha sonra kahverengi leke devam etti ama o zaman plesanta aşağıda falan dememişti hatta kanama neden anlayamadı. Bu defa bunu söyledi nette rahim alınıra kadar herşey yazıyor. Siz perinatoloji ye gittiniz miBenimde plesantam aşağıdaydı hatta rahim ağzını kapatıyordu. Doktorlar büyük ihtimalle ileriki haftalarda yukarı çıkar hiç kafana takma günlük hayatına devam et dedi. Sadece rahim fazla kasılırsa kanama olabilir diye uyardı. 17+4 te yukarı çıkmaya başladı bile normalde 25-26. Haftaya kadar yukarı çıkabiliyor. Şu an rahim ağzı tamamen açılmış durumda. Bir sorun olacağını sanmıyorum inşallah
Yok yaa jelini kullanıyorum ay iyi bari. Yağ ya da krem kullanınca hemen alerji yapıyor jelde öyle sıkıntı da olmadı çok şükürkullanmaliyi
kullanmaliyiz canim klinik arastirmasi mevcut dedi. sen kremini mi kullaniyorsun
Benim ikili testimi radyoloji doktoru yapmıştı o kanama yapabilir kasılırsa bence büyük ihtimal ilerde yukarı çıkar demişti. Sonrasında ikili test sonucu kan değerleri sıkıntılı çıkınca perinatoloji prof. una gittim tekrar detaylı ultrason için. O da kafana kesinlikle takma 2-3 haftaya yukarı çıkar günlük hayatına devam et bu haftalar plesenta konumunu konuşmak için çok erken dedi dediği gibide oldu çok şükürİçime su serpildi çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim kanama 1 ay önce falan oldu bir günde iki.kere daha sonra kahverengi leke devam etti ama o zaman plesanta aşağıda falan dememişti hatta kanama neden anlayamadı. Bu defa bunu söyledi nette rahim alınıra kadar herşey yazıyor. Siz perinatoloji ye gittiniz mi
Ay inşallah benimde öyle olur ikili için bende detaylıya girdim hiç bir sorun yoktu yeni öğrendik yarında perinatoloji ye gidicem bakalım ne dicekBenim ikili testimi radyoloji doktoru yapmıştı o kanama yapabilir kasılırsa bence büyük ihtimal ilerde yukarı çıkar demişti. Sonrasında ikili test sonucu kan değerleri sıkıntılı çıkınca perinatoloji prof. una gittim tekrar detaylı ultrason için. O da kafana kesinlikle takma 2-3 haftaya yukarı çıkar günlük hayatına devam et bu haftalar plesenta konumunu konuşmak için çok erken dedi dediği gibide oldu çok şükür
Bende bilkente gidiyorum her muayeneyi sabah erken saate al işlerin hepsi çabuk ilerliyor ben daha ikili test yapmadan ayrintilita gün aldırdı doktor bütün bilgiyi sana tek tek söylüyorlar dinliyorlar şikayetine göre degerlendiriyorlar ikiliye göndermeden ense kalınlığı ölçtü normal dedi ona göre ikiliye gönderiyoruz dedi ben sorunca. Tersleme hiç bir şey olmadı şansınızı deneyin inşallah iyi insanlara düşer herkesin yolu sonuçta can taşıyoruzYa detaylı için şehir hastanesine gönderdi kendi doktorum etliğe gittik sıkıntılı şimdi Bilkent’te sıra aldım bekliyorum tekrar muayene + detaylı ultrason istemi için bakalım nasıl geçecek
Plesenta aşağıda ve yapisiksa çıkmaz yukarı benim aşağıda ve yapisikti onu iyice öğrenmelisin çünkü yapışıksa gündelik bazı riskli hareketleri yapmaman gerekiyor mesela yukarı uzanmaman çok fazla yurumemen merdiven fazla inip çıkmaman ağır hiç bir şey kaldirmaman vs.. benim ilk hamileliğim plesenta aşağıda ve yapisikti bu yüzden yukarı çıkmadı 33 haftalık doğum yaptım erken doğum.. uinsallah yapışık değilse zaten yukarı zamanla çıkar Rabbim korktugunuza ugratmasinMerhabalar bugün doktora gittik 14 haftalık olmuş ikizlerim fakat bir tanesinin plesantasi aşağıdaymıs ve bu kanamaya neden oluyormuş fazla detaya girmedi. Aranızda bilgi sahibi olan var mı plesanta aşağıda olması başka sorunlar yaratır mı acaba
Lieracı öneriyor musunuz
Öğle yürüyuse cıktım 30 dk döndüğümde resmen ıslanmış neyse bugun randevum var sorucam yazarım akşam. Bıkac sefer farkettim evde. Hıc olmazdı 17.haftaya giriyorum bu son zamanlar olmaya basladı sanırımKendi doktoruma mesaj atıcam yarın, bakalım ne diyecek. Belki hissetmeden idrarımı kaçırıyor olabilir miyim onu da sorcam
Bugün sorayım bunu çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile kucağıma alırım bendePlesenta aşağıda ve yapisiksa çıkmaz yukarı benim aşağıda ve yapisikti onu iyice öğrenmelisin çünkü yapışıksa gündelik bazı riskli hareketleri yapmaman gerekiyor mesela yukarı uzanmaman çok fazla yurumemen merdiven fazla inip çıkmaman ağır hiç bir şey kaldirmaman vs.. benim ilk hamileliğim plesenta aşağıda ve yapisikti bu yüzden yukarı çıkmadı 33 haftalık doğum yaptım erken doğum.. uinsallah yapışık değilse zaten yukarı zamanla çıkar Rabbim korktugunuza ugratmasin
bence panik yapma ,Kendi doktoruma mesaj atıcam yarın, bakalım ne diyecek. Belki hissetmeden idrarımı kaçırıyor olabilir miyim onu da sorcam
Küvöze girdi mi bebeğiniz?Plesenta aşağıda ve yapisiksa çıkmaz yukarı benim aşağıda ve yapisikti onu iyice öğrenmelisin çünkü yapışıksa gündelik bazı riskli hareketleri yapmaman gerekiyor mesela yukarı uzanmaman çok fazla yurumemen merdiven fazla inip çıkmaman ağır hiç bir şey kaldirmaman vs.. benim ilk hamileliğim plesenta aşağıda ve yapisikti bu yüzden yukarı çıkmadı 33 haftalık doğum yaptım erken doğum.. uinsallah yapışık değilse zaten yukarı zamanla çıkar Rabbim korktugunuza ugratmasin
Evet bana da doktorum beyaz akıntı varsa korkma bebek büyüdüğü için rahim genişliyor rahim genislerkende salgı salgiliyor o akıyor demiştibence panik yapma ,
Çok kustuğum için bendede o sırada idrar kaçağı olabiliyor.
Ayrıca 1 haftadır bendede beyaz renk akıntı var.. Beyaz olduğu sürece sıkıntı olmadığını biiyorum
Beni de haberdar eder misin canım, doktoruma yazdım bekliyorum bakalımÖğle yürüyuse cıktım 30 dk döndüğümde resmen ıslanmış neyse bugun randevum var sorucam yazarım akşam. Bıkac sefer farkettim evde. Hıc olmazdı 17.haftaya giriyorum bu son zamanlar olmaya basladı sanırım
Akıntı şeffaf beyaz değil işte.. beyaz da oluyor ama sanki biraz su akmış gibi böylebence panik yapma ,
Çok kustuğum için bendede o sırada idrar kaçağı olabiliyor.
Ayrıca 1 haftadır bendede beyaz renk akıntı var.. Beyaz olduğu sürece sıkıntı olmadığını biiyorum
4 gibi randevum var muayene uzun sürecek dediler cıkınca yazarımBeni de haberdar eder misin canım, doktoruma yazdım bekliyorum bakalım
İlaç kullanıyor musunuz. İdrar yollarında iltihap ilacı ya da progeston gibi onlar da yapıyorAkıntı şeffaf beyaz değil işte.. beyaz da oluyor ama sanki biraz su akmış gibi böyle
biooil ben aldım, ilk kullandığımda karnımda sivilce yaptı. bi süre ara verdim geçen hafta yine süreyim dedim yine sivilce yaptı anlamadım. sadece kakao yağı sür dedi doktorum. organik kakao yağı aldım sabun gibi kalıp. onu kullanıyorum ben.Ben de liearac siparişi verecektim, biooilden memnun olmayanlar vardı emin olamamıştım. Dümdüz zeytinyağı süreceğim en sonunda
son 2 haftadır bulantılarım azaldı ama mide yanmalarım arttı benimdeBen 17+4
Ama ben en başından beri famodin kullanıyorum ne yersem yiyeyim midem şişiyo hem bi hazımsızlık
Az yemek yiyorum o yüzdenBazen açlıktan bayılacak gibi oluyorum artık agrısada midem mecbur yiyorum
Daha çok bebege kilo aldıracak şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?