2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Küvöze girdi mi bebeğiniz?
Evet bebeğim kuvezde bende yoğun bakımda yattım bir süre o günler zor Allah düşmanıma bile vermesin derim her zaman şimdi ikinciye hamileyim yine riski var tekrarlama bakalım inşallah olmaz da sağ salim gününü tamamlasin

Geçmiş olsun. Bayram tatilinde mi hastalandın uçak yolculuğu filan mı?
Klavunat klomaks ın agumentin ın muadili mi?

Amin inşallah bu sefer her şey düzgün ilerler.
Ciğer geliştirici filan vuruldu mu?
Kaç gün kaldı?

Amin inşallah bu sefer her şey düzgün ilerler.
Ciğer geliştirici filan vuruldu mu?
Kaç gün kaldı?
Ciger geliştirici vuruldu tabi erken doğumlarda mutlaka vuruyorlar. 12 gün kaldı kilosu iyi olduğu için çabuk toparladı sizde de mi erken doğum riski var

Ciger geliştirici vuruldu tabi erken doğumlarda mutlaka vuruyorlar. 12 gün kaldı kilosu iyi olduğu için çabuk toparladı sizde de mi erken doğum riski var
Olmaz inşallah.
Oğlumda 36+5 de doğdu
4 gün küvöze kaldı.
Devlette mi özelde mi nerde yattı 12 gün?

Bugün gittim doktora plesanta aşağıya sarkmış ama rahimi kapatmamis dedi kanama nedeni plesanta değil başka yerde kanama alanı var istirahat dedi işte yine

Kızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl

Kızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl
Benim bebeklerime de erkeğe benziyor dedi ama kesin değil değişebilir benziyor dediklerinde kesin olmuyor genelde

Canım değişmez bence. Kaçıncı haftada söyledi? Genelde kız erkek çıkabiliyor ama erkeğin kız çıktığını pek duymadım

Canım değişmez bence. Kaçıncı haftada söyledi? Genelde kız erkek çıkabiliyor ama erkeğin kız çıktığını pek duymadım
16+5 de bende öyle düşünüyorum kız dese yanılma payı vardır erkekte pek sanmıyorum ama bir kaç hafta sonra belli olur

Kordondan dolayı bazen kızı erkek görebiliyorlar detaylı ultrasonda kesin belli olur dedi doktorum
Kendi doktorum demedi şehir dışındayım 3lu tarama için doktora gittim orda dedi evet dediğiniz gibi olabilir. Doktor ileri yaşlardaydi dedim yanılmaz herhalde mesleki tecrübesi vardır diye düşündüm

Kendi doktorum demedi şehir dışındayım 3lu tarama için doktora gittim orda dedi evet dediğiniz gibi olabilir. Doktor ileri yaşlardaydi dedim yanılmaz herhalde mesleki tecrübesi vardır diye düşündüm
Doğru da çıkabilir ama kesin sonuç detaylı da oluyor sanırım kızımda da doktor hep kıza benziyor dedi ama kesin bilgi hiç vermedi detaylı da kesinleşti

Doğru da çıkabilir ama kesin sonuç detaylı da oluyor sanırım kızımda da doktor hep kıza benziyor dedi ama kesin bilgi hiç vermedi detaylı da kesinleşti
Kesin detaylı da çıkar da 17-18 haftalarda bazı bebeklerde doktor diyebiliyor ama her bebiş aynı değil

Kesin detaylı da çıkar da 17-18 haftalarda bazı bebeklerde doktor diyebiliyor ama her bebiş aynı değil
Sağlıklı olsunlar da tabi insan merak ediyor ama ben şahsen yüksek riskli gebelik geçiriyorum hiç cinsiyet sormak bile istemiyorum aman diyorum iyi olsunlar da

Kizlar nasilsiniz ben hala hamile değilmişim gibi geliyor hareketlerini hissetmiyorum daha kızımda bu zmn hissetmiştim bi de kiz cok istemişim içten sanirim erkek olma fikrine yeni alıştım bisicikler aldim oglusuma deniz kum güneş cok güzeldi dikkat etmeye çalıştım insallah sknti yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…