- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.341
Evet bebeğim kuvezde bende yoğun bakımda yattım bir süre o günler zor Allah düşmanıma bile vermesin derim her zaman şimdi ikinciye hamileyim yine riski var tekrarlama bakalım inşallah olmaz da sağ salim gününü tamamlasinKüvöze girdi mi bebeğiniz?
Geçmiş olsun. Bayram tatilinde mi hastalandın uçak yolculuğu filan mı?kızlar iyileşemeyince ve ciğerlerimde iyice tıkanınca mecburen antibiyotiğe başladımpenisilin grubu gebelikte kullanımı en güvenlisiymiş. klavunat'a başladım bugün. üşütmemeye dikkat edin gebelikte kendi kendine iyileşmek oldukça zor bitki çayı içemiyorsun kısıtlı. ilaç kullanmak istemiyor insan mecbur kaldığında da vicdan azabı çekiyorsun
Amin inşallah bu sefer her şey düzgün ilerler.Evet bebeğim kuvezde bende yoğun bakımda yattım bir süre o günler zor Allah düşmanıma bile vermesin derim her zaman şimdi ikinciye hamileyim yine riski var tekrarlama bakalım inşallah olmaz da sağ salim gününü tamamlasin
Ciger geliştirici vuruldu tabi erken doğumlarda mutlaka vuruyorlar. 12 gün kaldı kilosu iyi olduğu için çabuk toparladı sizde de mi erken doğum riski varAmin inşallah bu sefer her şey düzgün ilerler.
Ciğer geliştirici filan vuruldu mu?
Kaç gün kaldı?
Olmaz inşallah.Ciger geliştirici vuruldu tabi erken doğumlarda mutlaka vuruyorlar. 12 gün kaldı kilosu iyi olduğu için çabuk toparladı sizde de mi erken doğum riski var
Bugün gittim doktora plesanta aşağıya sarkmış ama rahimi kapatmamis dedi kanama nedeni plesanta değil başka yerde kanama alanı var istirahat dedi işte yineBenim ikili testimi radyoloji doktoru yapmıştı o kanama yapabilir kasılırsa bence büyük ihtimal ilerde yukarı çıkar demişti. Sonrasında ikili test sonucu kan değerleri sıkıntılı çıkınca perinatoloji prof. una gittim tekrar detaylı ultrason için. O da kafana kesinlikle takma 2-3 haftaya yukarı çıkar günlük hayatına devam et bu haftalar plesenta konumunu konuşmak için çok erken dedi dediği gibide oldu çok şükür
evet içeriği aynı antibiyotikler hepsi. b grubu ilaçlar. bayram tatilinde çok yer dolaştım herhalde yoruldum ve üşüttüm.Geçmiş olsun. Bayram tatilinde mi hastalandın uçak yolculuğu filan mı?
Klavunat klomaks ın agumentin ın muadili mi?
Şeffaf değilse korkma canım. Bende de beyaz akıntı oluyor çok normalmişAkıntı şeffaf beyaz değil işte.. beyaz da oluyor ama sanki biraz su akmış gibi böyle
Geçmiş olsun dikkat et kendineBugün gittim doktora plesanta aşağıya sarkmış ama rahimi kapatmamis dedi kanama nedeni plesanta değil başka yerde kanama alanı var istirahat dedi işte yine
Geçmiş olsun dikkat et kendine
Benim bebeklerime de erkeğe benziyor dedi ama kesin değil değişebilir benziyor dediklerinde kesin olmuyor geneldeKızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl
Canım değişmez bence. Kaçıncı haftada söyledi? Genelde kız erkek çıkabiliyor ama erkeğin kız çıktığını pek duymadımKızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl
16+5 de bende öyle düşünüyorum kız dese yanılma payı vardır erkekte pek sanmıyorum ama bir kaç hafta sonra belli olurCanım değişmez bence. Kaçıncı haftada söyledi? Genelde kız erkek çıkabiliyor ama erkeğin kız çıktığını pek duymadım
Kordondan dolayı bazen kızı erkek görebiliyorlar detaylı ultrasonda kesin belli olur dedi doktorum16+5 de bende öyle düşünüyorum kız dese yanılma payı vardır erkekte pek sanmıyorum ama bir kaç hafta sonra belli olur
Kendi doktorum demedi şehir dışındayım 3lu tarama için doktora gittim orda dedi evet dediğiniz gibi olabilir. Doktor ileri yaşlardaydi dedim yanılmaz herhalde mesleki tecrübesi vardır diye düşündümKordondan dolayı bazen kızı erkek görebiliyorlar detaylı ultrasonda kesin belli olur dedi doktorum
Doğru da çıkabilir ama kesin sonuç detaylı da oluyor sanırım kızımda da doktor hep kıza benziyor dedi ama kesin bilgi hiç vermedi detaylı da kesinleştiKendi doktorum demedi şehir dışındayım 3lu tarama için doktora gittim orda dedi evet dediğiniz gibi olabilir. Doktor ileri yaşlardaydi dedim yanılmaz herhalde mesleki tecrübesi vardır diye düşündüm
Kesin detaylı da çıkar da 17-18 haftalarda bazı bebeklerde doktor diyebiliyor ama her bebiş aynı değilDoğru da çıkabilir ama kesin sonuç detaylı da oluyor sanırım kızımda da doktor hep kıza benziyor dedi ama kesin bilgi hiç vermedi detaylı da kesinleşti
Sağlıklı olsunlar da tabi insan merak ediyor ama ben şahsen yüksek riskli gebelik geçiriyorum hiç cinsiyet sormak bile istemiyorum aman diyorum iyi olsunlar daKesin detaylı da çıkar da 17-18 haftalarda bazı bebeklerde doktor diyebiliyor ama her bebiş aynı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?