2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
İlaç kullanıyor musunuz. İdrar yollarında iltihap ilacı ya da progeston gibi onlar da yapıyor
Yok hiç bir ilaç kullanmıyorum, doktoruma mesaj attım fitil yazdı reçete yolladı ama ne olduğunu söylemedi galiba yoğun eczaneye soracağım

Kızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl
ilk kız denilen bebeklerde sonradan Y kromozomu belirginleşip erkeğe dönebilir.
Ama doktor direkt erkek dediyse kız olma ihtimali pek yoktur. Bacak arasını net gördüyse erkektir.
Kaçıncı haftadasınız şuan
12. haftada cinsiyet oluşmaya başlıyor 15-16 gibi netleşiyor.
bana 12. haftamda kız denildi ama ben bu perşembe tekrar kontrole gidince netleşeceğini düşünüyorum benim ki mesela erkeğe dönerse süpriz olmaz

16+5 de

Aynen bana da 12. haftada kız demişti doktorum ama %60 dedi. 14+4’de erkek olduğu kesinleşmişti.

Merhaba canım prolaktinin kaçtı bende dotinex kullaıyorum ilk ay olmadı bu 2.ayım bakalım

Kızlar 3lu testde böyle çıkmış da bileniniz var mı bir de ayrıca rapor oluyor mu dün 2 haftada çıkar demişlerdi

Eklentiler

• Screenshot_2023-07-04-13-15-12-92_cee269abbfc445f364526a3e93e23047~3.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 52
benimde 49 larda ben hemen 1 ayda düşüyor sanıyordum doktor 2 ay sonra ilacı bırak 1 ay ara ver demişti
benim aynı dönem kullandığım tiroit ilacıda vardı.
Benim prolaktini tiroit yükseltişti. Tiroit düşünce prolaktin otomatik normal dereceye indi.Kişiden kişiye fark ediyordur

Canım ben de penisilin grubu kullandım antiibiyotik 8.haftalardı yanlış hatırlamıyorsam içmeyim dedim , iyice kötüleştim 3 5 gün antibiyotik içsem geceçek enfeksiyonu 10günde zor atlattım, çok öksürdüm aklım olsaymış dr önerdiği an içerdim. Şuan her şey yolunda benim 19a gireceğim. Sen de vicdan yapma endişelenme öksürüp tıksırmak enfeksiyonun yayılması daha kötü.
Bir de 2 tüp serum yemiştim c vitamini ve parol . İstersen serum da al bir an önce toplarsın inşallah

kızlar benim gazım bir türlü gimiyor. Sürekli gaz sansıcı çekiyorum.
Ne yesem dokunuyor.Taş gibi oluyor karın bölgem
Gazı azaltıcı neleri önerirsiniz içercek ve yiyecek olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…