- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.361
Doktorum tek kullanımlık fitil yazdı ama ne olduğunu söylemedi anlamadım vallah4 gibi randevum var muayene uzun sürecek dediler cıkınca yazarım
Yok hiç bir ilaç kullanmıyorum, doktoruma mesaj attım fitil yazdı reçete yolladı ama ne olduğunu söylemedi galiba yoğun eczaneye soracağımİlaç kullanıyor musunuz. İdrar yollarında iltihap ilacı ya da progeston gibi onlar da yapıyor
Benim şeffaf su gibi böyle ama çok değil, doktoruma sordum işte fitil yazdıŞeffaf değilse korkma canım. Bende de beyaz akıntı oluyor çok normalmiş
ilk kız denilen bebeklerde sonradan Y kromozomu belirginleşip erkeğe dönebilir.Kızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl
Fitil genelde enfeksiyon da kullanılıyor diye biliyorum canımBenim şeffaf su gibi böyle ama çok değil, doktoruma sordum işte fitil yazdı
16+5 deilk kız denilen bebeklerde sonradan Y kromozomu belirginleşip erkeğe dönebilir.
Ama doktor direkt erkek dediyse kız olma ihtimali pek yoktur. Bacak arasını net gördüyse erkektir.
Kaçıncı haftadasınız şuan
12. haftada cinsiyet oluşmaya başlıyor 15-16 gibi netleşiyor.
bana 12. haftamda kız denildi ama ben bu perşembe tekrar kontrole gidince netleşeceğini düşünüyorum benim ki mesela erkeğe dönerse süpriz olmaz
ilk kız denilen bebeklerde sonradan Y kromozomu belirginleşip erkeğe dönebilir.
Ama doktor direkt erkek dediyse kız olma ihtimali pek yoktur. Bacak arasını net gördüyse erkektir.
Kaçıncı haftadasınız şuan
12. haftada cinsiyet oluşmaya başlıyor 15-16 gibi netleşiyor.
bana 12. haftamda kız denildi ama ben bu perşembe tekrar kontrole gidince netleşeceğini düşünüyorum benim ki mesela erkeğe dönerse süpriz olmaz
Bende şüphelenmedim değil koku kaşıntı yok ama tuhaf akıntı olunca acaba mı dedim, yine de ben sorarım eczaneye onlar biliyordur illa kiFitil genelde enfeksiyon da kullanılıyor diye biliyorum canım
Kaçıncı hafta da dedi tatlım.Kızlar dün yazdım görmediniz bir daha sorayım. Doktor erkeğe benziyor dedi ama sonradan değişir mi acaba böyle olanlar var mı? Bu arada sizler nasılsınız bebişler nasıl
16+5Kaçıncı hafta da dedi tatlım.
Pek değişmez bundan sonra...16+5 de
Bende öyle düşünüyorum sürekli rüyamda erkek bebek görüyorum. Sağlıklı olsun da önemli olan o sadece meraktan benim kiPek değişmez bundan sonra...
Merhaba canım prolaktinin kaçtı bende dotinex kullaıyorum ilk ay olmadı bu 2.ayım bakalımBenimde TSH değerim yüksekti. Hatta TSH yüksek olduğu için PROLAKTİN ( SÜT HORMONU) yüksek çıkıyordu ve gebeliğe engel oluyordu.
2 ay önce Tiroit ilacı başlattı doktor. 4 civarındaydı TSH değerim sıkıntı demişti.
EUHYROX 25 mcg kullandım 1,5 ay düzenli şekilde Tiroit değerim 2,60 indi.
Sağlıklı gebelik süreci için Tiroit değerinin 2,5 altında tutmaya çalışıyorlar.Ben hamile olduğumu öğrenince ilaç apır gelir diye Tiroit ilacını 1 hafta almadım hemen yükselmiş 3.25 olmuş değerim.Günlük dolajı 2 katına çıkartarak hızlıca tiroiti düşürmek gerektiğini söylediler.
İlacı düzenli kullanınca hemen fayda gösteriyor. Ve hamilelik süresince genelde tiroit ilacı devam ediyor. Doktorun kararına göre dozajınıda arttırabiliyorlar.
yanlış hatırlamıyorsam 60 yada 80 civarıydı.Merhaba canım prolaktinin kaçtı bende dotinex kullaıyorum ilk ay olmadı bu 2.ayım bakalım
değimez canım şu saatten sonra16+5 de
benimde 49 larda ben hemen 1 ayda düşüyor sanıyordum doktor 2 ay sonra ilacı bırak 1 ay ara ver demiştiyanlış hatırlamıyorsam 60 yada 80 civarıydı.
1,5 ay sonra 1 küsürlere indi. o ay gebelik pozitiif geldi
benim aynı dönem kullandığım tiroit ilacıda vardı.benimde 49 larda ben hemen 1 ayda düşüyor sanıyordum doktor 2 ay sonra ilacı bırak 1 ay ara ver demişti
Canım ben de penisilin grubu kullandım antiibiyotik 8.haftalardı yanlış hatırlamıyorsam içmeyim dedim , iyice kötüleştim 3 5 gün antibiyotik içsem geceçek enfeksiyonu 10günde zor atlattım, çok öksürdüm aklım olsaymış dr önerdiği an içerdim. Şuan her şey yolunda benim 19a gireceğim. Sen de vicdan yapma endişelenme öksürüp tıksırmak enfeksiyonun yayılması daha kötü.kızlar iyileşemeyince ve ciğerlerimde iyice tıkanınca mecburen antibiyotiğe başladımpenisilin grubu gebelikte kullanımı en güvenlisiymiş. klavunat'a başladım bugün. üşütmemeye dikkat edin gebelikte kendi kendine iyileşmek oldukça zor bitki çayı içemiyorsun kısıtlı. ilaç kullanmak istemiyor insan mecbur kaldığında da vicdan azabı çekiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?