2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Plesanta ile ilgili hiç bir sorun yaşamazsınız inşallah hafta ilerledikçe yukarı çıkar, çok şükür kapatmamışta. İnşallah kanama alanınızda geçer bebişlere sağlıkla kavuşuruz
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için

Kızlar bu sene erkek senesi mi?
Kız sayısı 37
Erkek sayısı 45 olmuş.
Bir ara başa baş gidiyordu.

Ya da erkekler pipi ile hemen kendini belli ediyor. Kızlarda doktor net diyemiyor. Muallakta olanlar belki de kızdır.

Kıza benziyor derse değişme ihtimali var diye biliyorum ama erkeklerin daha az değil mi

3 kere taktırdım antibiyotik direk iyi geldi toparladım sabah ağzımı zor açıyordum öyle boğazlarım acıyordu şuan çok daha iyiyim.

Bence kiz senesi benim iki oglum var cok bu 7.gebeligim hepsi erkek bu kiza benziyor dedi dr bide benim cevremde akrabalar hepsi 3gormce elti cocuklari kuzenler 15gebe var hepsi kiz bende onlara bakim yaptim zaten

Bence kiz senesi benim iki oglum var cok bu 7.gebeligim hepsi erkek bu kiza benziyor dedi dr bide benim cevremde akrabalar hepsi 3gormce elti cocuklari kuzenler 15gebe var hepsi kiz bende onlara bakim yaptim zaten
Kaçıncı çocuğunuz doğacak inşallah?

ben de öksürmekten kusuyorum bulantılarım geçti öksürükten kusma başladı kurtulamıyorum kusmaktan bir de öksürük hapşırık ve kuru hava burun kanaması yaptı istanbula gelince biraz rahatladı burnum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…