- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.401
Eakiden yorumun altinda bu kadar haftalik bu kadar gunluk yaziyordu suan gebelik yaptimda cikmiyor ve hic bir uyenin altinda da yokUygulamalar var hala
Onu hiç bilmiyorum bende hiç çıkmadı buraya üye oldum olasıEakiden yorumun altinda bu kadar haftalik bu kadar gunluk yaziyordu suan gebelik yaptimda cikmiyor ve hic bir uyenin altinda da yok
İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında hayırla kucağımıza alalım. (Amin)Yok altta yanda üstte yapışık olmasi
2016 2018 vardi 2022 dede vardi hergun bebeginiz bu kadar gram saci gozu bunu bunu gelismis bu kadar gr bu kadar cm diye hergun yazardi yorumlarin altinda dogacagi gunu profiline yaziyorsun oyle ama yazdim da cikmadiOnu hiç bilmiyorum bende hiç çıkmadı buraya üye oldum olası
Siz yenisiniz galiba ondan bilmiyorsunuzOnu hiç bilmiyorum bende hiç çıkmadı buraya üye oldum olası
Amin inşallah çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinPlesanta ile ilgili hiç bir sorun yaşamazsınız inşallah hafta ilerledikçe yukarı çıkar, çok şükür kapatmamışta. İnşallah kanama alanınızda geçer bebişlere sağlıkla kavuşuruz
Nisanin başından belli üyeyim evetSiz yenisiniz galiba ondan bilmiyorsunuz
Ben 2016Nisanin başından belli üyeyim evet
Belki de ben unutmusum yapmayi bilmiyorm amacok guzel bir uygulamaydi insallah bilen biri cikardaNisanin başından belli üyeyim evet
Bizde öğreniriz inşallahBelki de ben unutmusum yapmayi bilmiyorm amacok guzel bir uygulamaydi insallah bilen biri cikarda
Kıza benziyor derse değişme ihtimali var diye biliyorum ama erkeklerin daha az değil miKızlar bu sene erkek senesi mi?
Kız sayısı 37
Erkek sayısı 45 olmuş.
Bir ara başa baş gidiyordu.
Ya da erkekler pipi ile hemen kendini belli ediyor. Kızlarda doktor net diyemiyor. Muallakta olanlar belki de kızdır.
Çocuğunuzun ismi Asel Ece mi?Yok altta yanda üstte yapışık olmasi
3 kere taktırdım antibiyotik direk iyi geldi toparladım sabah ağzımı zor açıyordum öyle boğazlarım acıyordu şuan çok daha iyiyim.Canım ben de penisilin grubu kullandım antiibiyotik 8.haftalardı yanlış hatırlamıyorsam içmeyim dedim , iyice kötüleştim 3 5 gün antibiyotik içsem geceçek enfeksiyonu 10günde zor atlattım, çok öksürdüm aklım olsaymış dr önerdiği an içerdim. Şuan her şey yolunda benim 19a gireceğim. Sen de vicdan yapma endişelenme öksürüp tıksırmak enfeksiyonun yayılması daha kötü.
Bir de 2 tüp serum yemiştim c vitamini ve parol . İstersen serum da al bir an önce toplarsın inşallah
Bence kiz senesi benim iki oglum var cok bu 7.gebeligim hepsi erkek bu kiza benziyor dedi dr bide benim cevremde akrabalar hepsi 3gormce elti cocuklari kuzenler 15gebe var hepsi kiz bende onlara bakim yaptim zatenKızlar bu sene erkek senesi mi?
Kız sayısı 37
Erkek sayısı 45 olmuş.
Bir ara başa baş gidiyordu.
Ya da erkekler pipi ile hemen kendini belli ediyor. Kızlarda doktor net diyemiyor. Muallakta olanlar belki de kızdır.
Bir iki haftaya kadar ayrıntılı usg ler de biter. Bakarız grupta kaç kız kaç erkek.Kıza benziyor derse değişme ihtimali var diye biliyorum ama erkeklerin daha az değil mi
Kaçıncı çocuğunuz doğacak inşallah?Bence kiz senesi benim iki oglum var cok bu 7.gebeligim hepsi erkek bu kiza benziyor dedi dr bide benim cevremde akrabalar hepsi 3gormce elti cocuklari kuzenler 15gebe var hepsi kiz bende onlara bakim yaptim zaten
ben de öksürmekten kusuyorumçok geçmiş olsunbenimde 3. haftam bu hafta. eşimden dolayı kaptım virüsü ama illet bişey geçmiyor. bir de bende tat koku da gitti 4-5 gün. mide bulantılarım geçti bu sayede iyi oldu ama öksürük krizlerinden dolayı kusma da oldu bende. en son cırcır oldum şimdi ayıptır söylemesi. eşimde de öyle olmuştu. hastalığın sonlarında kapanışı böyle yapıyor sanırım. hiçbişey içememek çok kötü. günde bir bardak ıhlamur veya nanelimon içebilirsin demişti doktorum bana.
bundan sonra eşim hasta olunca eve bile almaa dedi doktor.Allah tekrarını yaşatmasın ama çok iyi korunmamız lazımmış, sadece odaları ayırmak bile kurtarmadı
tekrar çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?