- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.441
Kaldirdim kiloydu ama 24 neydi bilmiyorm alacagim kola araligi olabilirAltta kilo ve bir şey daha yazıyor Yuvarlak şeyler işte en altta
Bende de oluyor su akmış gibi iç çamaşırım ıslak oluyor bacaklarıma sızmıyo ama ilk hamileliğimin son aylarında baya ıslatıyordu suyum da azalma olmuyor du.O bende de oluyor doktorum çok normal demişti bebeği enfeksiyon mikroptan korumak için rahim dışında öyle bir sıvı oluyormuş
Evet su akmış gibi tam olarak benim de öyle hatta ilk zaman ter sandım ama değil bazen beyaz bazen şeffafBende de oluyor su akmış gibi iç çamaşırım ıslak oluyor bacaklarıma sızmıyo ama ilk hamileliğimin son aylarında baya ıslatıyordu suyum da azalma olmuyor du.
Zaten ultrason da bebek suyu seviyesine bakılıyor.
Ne kadar pahalı ya ben şanslıyım bu konuda samsunda ücretsiz yapılıyormuş devlet hastanesinde21. Haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1200 TL.
Ben o gün tv de izliyordum doktorun birisi dedi ki 17. Haftada su gelmesi ile bebek kaybediliyor vb ben bir korktum psikolojik olarak şu geliyor gibi hissediyordum çamaşırımda da ıslaklık falan oluyordu sonra annemi aradım annem dedi ki orada gelen su bacaklarını ıslatır ve akıntı gibi olmaz şişeden dökülür gibi olur çamaşırın tutamaz dedi ondan sonra rahatladımEvet su akmış gibi tam olarak benim de öyle hatta ilk zaman ter sandım ama değil bazen beyaz bazen şeffaf
O kadar yogun oluyor mu ya21. Haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1200 TL.
Bence eşit olmalı ya.Bana kalsa kadınlar 5x falan fark atsın ama işte o erkeklerin içinde babam kocam ve karnımda günahsız yavrum var inşallah diyemiyorum o yüzden
Vki yani vücut kitle indeksiKaldirdim kiloydu ama 24 neydi bilmiyorm alacagim kola araligi olabilir
Hangi hastane?21. Haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1200 TL.
Evet evet öyle oluyormuş benim annem de idrarını tutamadığını senin iraden dışında aktığını düşün öyle olur demişti. Bu akıntı da doktorum işte enfeksiyona karşı rahim üretir dediBen o gün tv de izliyordum doktorun birisi dedi ki 17. Haftada su gelmesi ile bebek kaybediliyor vb ben bir korktum psikolojik olarak şu geliyor gibi hissediyordum çamaşırımda da ıslaklık falan oluyordu sonra annemi aradım annem dedi ki orada gelen su bacaklarını ıslatır ve akıntı gibi olmaz şişeden dökülür gibi olur çamaşırın tutamaz dedi ondan sonra rahatladım
Ay orası da doğru kadının kadına yaptığı da az değil. Akşam akşam dertlendim boşver bebiş nasıl hareket ediyor mu senin minik benim o günden sonra 1 kere daha oldu artık tık yok ama normalmişBence eşit olmalı ya.
Sonra kadınlar kadınlara düşman oluyor sonra.
Benimde 21+1 1000 tl, hangi doktordan aldın? Ben Turgay Şener miydi öyle birinden aldım doktorumun tavsiyesiyle21. Haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1200 TL.
Benim de sol tarafımda top gibi oluyor karnım eğri duruyorkızlar ben bu hafta başında ilk tekmesini hissetmiştim sonra bir şey hissetmedim, bugün gerçekten o kadar hissettim ki inanamadımçok da erken aslında ama bugün aralıklarla bir yere toplanıyor gibi hissettim dışardanda gözüküyordu dokununca da hafif bir sertlik oluyor ama bir iki dkda geçiyor. az önce eşim karnımla konuşup öperken tam orada aynı sertlik ve tuhaf his oldu.
ayynen ama bazen sağa da toplanıyorBenim de sol tarafımda top gibi oluyor karnım eğri duruyor
Benim 14. Haftadan beri toplanıyor çok güzel bir duygu resmen derinin altında sana olabilecek en yakın yerde ama sarilamiyorsun goremiyorsun çok tuhafayynen ama bazen sağa da toplanıyordışardan gözüküyor net bi şekilde bugün başladı bu çok erken nasıl oluyor acaba
çok heyecanlıBenim 14. Haftadan beri toplanıyor çok güzel bir duygu resmen derinin altında sana olabilecek en yakın yerde ama sarilamiyorsun goremiyorsun çok tuhaf
Bazen hissedince duygulaniyorumçok heyecanlıböyle bir yere toplanıyor sonra kaçıyo
Ben uzanıp elimi koyunca hissediyorum pıt pıt yapıyor annem eşim kardesim hepsi de aa pıt pıt bir şey vuruyor gibi tanimladilar ama elimi koymayınca hissedemiyorumBugun randevum vardı baya ayrıntılı muayene olduk nipty yaptrmstm orda cınsıyeti öğrenmstk bugun net sekılde cıktı. 17.haftaya giriyorum 3 hafta sonra Baska bir doktor daha baksın detaylı sekılde dedı doktorum. Sehır hast kayıt acmstm ordan randevu almstm agustos ortasına denk geliyor 22. Haftada gitmiş olucam.
Muayene güzeldi ama ekran siyah beyaz olunca ben cok bişey anlayamadım.
Bu aralar lavabo ihtiyacı sankı sıkışmış gibi oluyorum bu normalmiş. Çamaşır da sankı ıslanıyor gibi bugünlerde yuruyuse çıkıyorum vs ıslaklık var gibi oluyor onu sormayı unuttum. Asırı değil tabi.
Bu hafta da bebegı hissetmek gerekir dedı doktorum ama karın gurultusu gibi bişey mi daha henuz anlamlandıramadım. Tekme olarak dusunmeyin o çok ileriki zamanların hareketıymıs
Yok ya henüz hissetmiyorum.Ay orası da doğru kadının kadına yaptığı da az değil. Akşam akşam dertlendim boşver bebiş nasıl hareket ediyor mu senin minik benim o günden sonra 1 kere daha oldu artık tık yok ama normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?