- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.421
Aynen zaten benim erkek cocuklarda 12.haftada erkek diyordu simdi 13.14.hafta da kiza benziyor erken net bisi diyemem diyorKıza benziyor derse değişme ihtimali var diye biliyorum ama erkeklerin daha az değil mi
bana erkek dedi sonra kıza döndüKıza benziyor derse değişme ihtimali var diye biliyorum ama erkeklerin daha az değil mi
Çevremde kim varsa hepsi erkek sanırım erkek senesi bu seneKızlar bu sene erkek senesi mi?
Kız sayısı 37
Erkek sayısı 45 olmuş.
Bir ara başa baş gidiyordu.
Ya da erkekler pipi ile hemen kendini belli ediyor. Kızlarda doktor net diyemiyor. Muallakta olanlar belki de kızdır.
Ahabana erkek dedi sonra kıza döndühaftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Benim sadece bir arkadaşım var o da kız.Çevremde kim varsa hepsi erkek sanırım erkek senesi bu sene
Allah razı olsun bizde öğrendikCane ilayda Profil- Forum Seçenekleri-İçerik Seçenekleri-Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüleyi açmanız gerekiyor
Ahaşüphede kaldım şim
Bu dogarsa 3olacakKaçıncı çocuğunuz doğacak inşallah?
Benim teyzemin gelinleri arkadaşlarım ve ben toplam 6 kişi var tanıdığım hepimiz erkek tabi benim yüzde 80 dediBenim sadece bir arkadaşım var o da kız.
Maşallah Allah hepimize yavrusunu bağışlasın. (Amin)Bu dogarsa 3olacak
AynenAllah razı olsun bizde öğrendik
Allah razı olsun bizde öğrendik
Bu seninkinin altında 2 tane daha bir şey var bizde niye yokBu dogarsa 3olacak
Ben kadın nüfusu erkek nüfusundan fazla olmalı sanırım erkekler bu sene dengeyi min sağlayacak yoksaBenim teyzemin gelinleri arkadaşlarım ve ben toplam 6 kişi var tanıdığım hepimiz erkek tabi benim yüzde 80 dedi
Nasil.yaniBu seninkinin altında 2 tane daha bir şey var bizde niye yok
Aaa bana da belki kıza döner diyorlar hadi canım olmaz öyle diyorum.bana erkek dedi sonra kıza döndühaftaya kontrolümüz var bakalım ne diyecek
Bana kalsa kadınlar 5x falan fark atsın ama işte o erkeklerin içinde babam kocam ve karnımda günahsız yavrum var inşallah diyemiyorum o yüzdenBen kadın nüfusu erkek nüfusundan fazla olmalı sanırım erkekler bu sene dengeyi min sağlayacak yoksa
Erkek derse zor doner ama kiz derse erkege donme ihtimali fazlaAaa bana da belki kıza döner diyorlar hadi canım olmaz öyle diyorum.
Hangi hafta erkek hangi hafta kız dendi?
Altta kilo ve bir şey daha yazıyor Yuvarlak şeyler işte en alttaNasil.yani
24 ne onu anlamadimAltta kilo ve bir şey daha yazıyor Yuvarlak şeyler işte en altta
Bende bilmiyorum ki onlar diğerlerinde yok sende var24 ne onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?