2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ne kadar pahalı ya ben şanslıyım bu konuda samsunda ücretsiz yapılıyormuş devlet hastanesinde
Tatlım burada da var ücretsiz şehir hastanesi. Ama önce gidip kadın doğuma randevu alacaksın.
Kadın doğum da muayene olacaksın o seni perinatoloji bölümüne sevk edecek.
Bunları yaparken hangi haftaya denk gelecek bu olaylar oda belli değil. En iyisi net tarih olsun dedim. Bir kere de çıksın dedim.

O kadar yogun oluyor mu ya
Tatlım ben 10 gün önce aradım 29 temmuz için saat saatleri doluydu.
Perinatolojlar ayrıntılı ultrason yapan doktorlar her şehirde az sayıda bulunuyor.
Özel bir yeri bir ay öncesinden aramama rağmen sabah saatlerinin doluluğu ile karşılaştım

Hic oyle ekstra bir ucret odemedim hep ayni ultrason ikili de dortlude ozel hastane oldugu icin herhalde kac sene once sordum benim ultrason detayli bakiyor zaten gerek yok
Tatlım hastane yapamıyor bunu renkli ultrason cihazından bir saate yakın tüm organlar uzuvlara bakılıyor.
Siyah beyaz ekran değil.
Hatta çıktısını da alıyorlar çok güzel anı oluyor
Bu şekilde mi yapıyor peki hastanen?

Ben de randevu alayım o zaman

normal insanlar serumla atlatıyomul bu virüsü öyle bi salgınmış, bak biz çok şükür bi şekilde atlatıyoruz daha da iyi olucaz canım benim çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine

Kızlar pantolonum biraz dar beli bebeğe birsey olur mu Ay nereden giydim yaaa

Kızlar pantolonum biraz dar beli bebeğe birsey olur mu Ay nereden giydim yaaa
Ben giyiyorum hala, artık bir kaç kez daha giyerim bir daha da olmaz zaten. Bana diyorlar niye sıkıyorsun bebeği, pantolonda daha çok hissediyorum hareketlerini bir şey olmaz canım sadece biraz karın ağrısı yapabilir bana öyle oluyor geçiyor

Evet kesinlikle bebek rahatsız oluyor galiba yeri daralıyor sanırım sürekli mücadele ediyor gibi geliyor yavrum off anne diye Ay içimi rahatlattın.
Ama hareket hissi artıyor haklısın bu konuda.

normal insanlar serumla atlatıyomul bu virüsü öyle bi salgınmış, bak biz çok şükür bi şekilde atlatıyoruz daha da iyi olucaz canım benim çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine
ben biraz nane molla bir tipimdir iyileşmem de zaman alır hep gittiğimiz yerde hem alerjim yükseldi hem üşüttüm. boğazlarım vs daha iyi ama astım ev alerji devam. Allah kurutma makinemi sulu süpürgemi ve soğuk buhar makinemi eksik etmesin hemen şirazem kayıyor.

Aaa bana da belki kıza döner diyorlar hadi canım olmaz öyle diyorum.
Hangi hafta erkek hangi hafta kız dendi?
11de erkek gibi gözüküyor ama alışveriş yapma dedi 14te kız bu ama alışveriş yapma dedi haftaya 18de gidicem bakalım ne diyecek

Çocuğunuzun ismi Asel Ece mi?
Kızım olsa ben de Asel Mina koyacaktım.
Kısmet erkek olacakmış. Sağlıklı olsun inşallah (âmin)
Yok canım benim ilki oğlan şimdi hastaneden geliyorum bu ikinci bir türlü göstermiyor cinsiyeti herhalde doğuma kadar göstermeyecek canı sağolsun da

Inanmiyorum nasil girebiliyorsun hala benim pantolonlarim bir karis acik kaliyor mumkun degil kavusmasi 3 kilo aldim sadece ama gobek disarida bayrak gibi onumde tasiyorum. Tam kabullenmistim koca gobekli bir hamileyim diye, doktor gorunce karnin kucuk dedi moralim duzeldi
Artik sirt ustu de yatamiyorum ben, icerde birseyler eziliyor sanki rahatsiz oluyorum

Benim de karnım top gibi eşofmanlar pantolonlar olmuyor. Okul açılınca ne giycem kara kara düşünüyorum. Tayt giyme alışkanlığım da yok. Bacaklarım çok kalın bir de üst bedenime göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…