- 24 Ağustos 2015
- 629
- 543
- 103
- 38
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.461
Hic oyle ekstra bir ucret odemedim hep ayni ultrason ikili de dortlude ozel hastane oldugu icin herhalde kac sene once sordum benim ultrason detayli bakiyor zaten gerek yok21. Haftaya ayrıntılı ultrason için randevu aldım 1200 TL.
Tatlım burada da var ücretsiz şehir hastanesi. Ama önce gidip kadın doğuma randevu alacaksın.Ne kadar pahalı ya ben şanslıyım bu konuda samsunda ücretsiz yapılıyormuş devlet hastanesinde
Tatlım ben 10 gün önce aradım 29 temmuz için saat saatleri doluydu.O kadar yogun oluyor mu ya
Eskişehir tatlım direk doktorun özel muayenesi.Bence eşit olmalı ya.
Sonra kadınlar kadınlara düşman oluyor sonra.
Vki yani vücut kitle indeksi
Hangi hastane?
İlknur demir karakılıç tatlım.Benimde 21+1 1000 tl, hangi doktordan aldın? Ben Turgay Şener miydi öyle birinden aldım doktorumun tavsiyesiyle
Tatlım hastane yapamıyor bunu renkli ultrason cihazından bir saate yakın tüm organlar uzuvlara bakılıyor.Hic oyle ekstra bir ucret odemedim hep ayni ultrason ikili de dortlude ozel hastane oldugu icin herhalde kac sene once sordum benim ultrason detayli bakiyor zaten gerek yok
Aa evet doğru söylemiştin, hayırlısıyla geçsin inşallahİlknur demir karakılıç tatlım.
Turgay bey de iyidir
Ben de randevu alayım o zamanTatlım ben 10 gün önce aradım 29 temmuz için saat saatleri doluydu.
Perinatolojlar ayrıntılı ultrason yapan doktorlar her şehirde az sayıda bulunuyor.
Özel bir yeri bir ay öncesinden aramama rağmen sabah saatlerinin doluluğu ile karşılaştım
normal insanlar serumla atlatıyomul bu virüsü öyle bi salgınmış, bak biz çok şükür bi şekilde atlatıyoruzben de öksürmekten kusuyorumbulantılarım geçti öksürükten kusma başladı kurtulamıyorum kusmaktan bir de öksürük hapşırık ve kuru hava burun kanaması yaptı istanbula gelince biraz rahatladı burnum
Hepimizin canım..Aa evet doğru söylemiştin, hayırlısıyla geçsin inşallah
Al bakalımBen de randevu alayım o zaman
Ben giyiyorum hala, artık bir kaç kez daha giyerim bir daha da olmaz zaten. Bana diyorlar niye sıkıyorsun bebeği, pantolonda daha çok hissediyorum hareketleriniKızlar pantolonum biraz dar beli bebeğe birsey olur mu Ay nereden giydim yaaa
Evet kesinlikle bebek rahatsız oluyor galiba yeri daralıyor sanırım sürekli mücadele ediyor gibi geliyor yavrum off anne diyeBen giyiyorum hala, artık bir kaç kez daha giyerim bir daha da olmaz zaten. Bana diyorlar niye sıkıyorsun bebeği, pantolonda daha çok hissediyorum hareketlerinibir şey olmaz canım sadece biraz karın ağrısı yapabilir bana öyle oluyor geçiyor
ben biraz nane molla bir tipimdir iyileşmem de zaman alır hepnormal insanlar serumla atlatıyomul bu virüsü öyle bi salgınmış, bak biz çok şükür bi şekilde atlatıyoruzdaha da iyi olucaz canım benim çok geçmiş olsun tekrardan dikkat et kendine
11de erkek gibi gözüküyor ama alışveriş yapma dedi 14te kız bu ama alışveriş yapma dediAaa bana da belki kıza döner diyorlar hadi canım olmaz öyle diyorum.
Hangi hafta erkek hangi hafta kız dendi?
Yok canım benim ilki oğlan şimdi hastaneden geliyorum bu ikinci bir türlü göstermiyor cinsiyeti herhalde doğuma kadar göstermeyecek canı sağolsun daÇocuğunuzun ismi Asel Ece mi?
Kızım olsa ben de Asel Mina koyacaktım.
Kısmet erkek olacakmış. Sağlıklı olsun inşallah (âmin)
Inanmiyorum nasil girebiliyorsun halaBen giyiyorum hala, artık bir kaç kez daha giyerim bir daha da olmaz zaten. Bana diyorlar niye sıkıyorsun bebeği, pantolonda daha çok hissediyorum hareketlerinibir şey olmaz canım sadece biraz karın ağrısı yapabilir bana öyle oluyor geçiyor
Düğmesi fermuarı varsa aç. Üstten uzun bir şey varsa.Kızlar pantolonum biraz dar beli bebeğe birsey olur mu Ay nereden giydim yaaa
Medipoldeki doktoru bıraktın mı?11de erkek gibi gözüküyor ama alışveriş yapma dedi 14te kız bu ama alışveriş yapma dedihaftaya 18de gidicem bakalım ne diyecek
Benim de karnım top gibi eşofmanlar pantolonlar olmuyor. Okul açılınca ne giycem kara kara düşünüyorum. Tayt giyme alışkanlığım da yok. Bacaklarım çok kalın bir de üst bedenime göre.Inanmiyorum nasil girebiliyorsun halabenim pantolonlarim bir karis acik kaliyor mumkun degil kavusmasi 3 kilo aldim sadece ama gobek disarida bayrak gibi onumde tasiyorum. Tam kabullenmistim koca gobekli bir hamileyim diye, doktor gorunce karnin kucuk dedi moralim duzeldi
Artik sirt ustu de yatamiyorum ben, icerde birseyler eziliyor sanki rahatsiz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?