2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
11de erkek gibi gözüküyor ama alışveriş yapma dedi 14te kız bu ama alışveriş yapma dedi haftaya 18de gidicem bakalım ne diyecek
Benim doktor 12. Haftada ikisini de kiza benzetti, nipt testi 2 kiz geldi. 16. Haftada yine ikisi de kiz dedi. Ama hala alisveris yapma diyor. Biraz garantici. Dogunca yasayacak doneme gelsin, 24. Haftada baslarsin diyor ben de ayni kafadayim o yuzden daha bir coraplari yok cocuklarin :) ama cok sabirsizlaniyorum o ayri

Giriyorum hala ama yakında giremem iki kilo vermiştim sadece bir kilosunu almışım tekrar inşallah böyle devam eder ben hala karın üstü yatıyorum ama yavaştan rahatsız etmeye başlıyor

Benim de karnım top gibi eşofmanlar pantolonlar olmuyor. Okul açılınca ne giycem kara kara düşünüyorum. Tayt giyme alışkanlığım da yok. Bacaklarım çok kalın bir de üst bedenime göre.
Ben de allahtan ise gitmiyorum evden calisiyorum. Evde eski diye atmak icin ayirdigim lastigi bollasmis 2 pijama alti buldum, yikayip yikayip onlari giyiyorum yakinda esimin esofman sortlarina sulanacagim. Disarida simdilik elbise ile idare ediyorum

ben de almadım henüz bir şey ama alasım var ufaktan bir tatile gidesim var rüyalarıma deniz giriyor artık 1 hafta temmuzda 1 hafta ağustosta denize gidip sonra başlayacağım alışveriş yapmaya

Kızlar benim plesenta biraz aşağıdaymış ama doktorum ileriki aylarda yukarı çıkar genelde yukarı çıkıyor dedi. Eğer çıkmazsa ona göre tedavi uygularız dedi

kıyamam üstüne bide alerji o zaman duana hemen amin diyelim

Bebek ne tarafta diye sorduk muayenede. Göbek çevresindeymiş
Yalnız işyerıne söylemedim haftaya söylerim 3 ayı gecsın istedim.

Kızlar benim plesenta biraz aşağıdaymış ama doktorum ileriki aylarda yukarı çıkar genelde yukarı çıkıyor dedi. Eğer çıkmazsa ona göre tedavi uygularız dedi
Canım onu normal ultrasonda mı gördü doktor, bir de herhangi bir sıkıntı yapıyor mu sana bir şikayetin var mıydı

Canım onu normal ultrasonda mı gördü doktor, bir de herhangi bir sıkıntı yapıyor mu sana bir şikayetin var mıydı
Evet karından ultrason ile bakarken geniş olarak baktı o şekil gördü. Eğer çok aşağıda olur yukarı çıkmazsa rahim ağzını kapatabilirmiş doktorum yukarı çıkar eğer çıkmazsa ona göre tedavi ederiz dedi.

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat baktım biraz. En uygun medical park 2250 dedi. Acıbadem oldukça pahalı daha da zam geleceğini söyledi. Medical parka karar verdik.

kızlar merhaba,

fotoğraf çekimi düşünen var mı?

araştıran, anlaşan fikirlerinizi merak ediyorum

Biz sosyal medyada duyurmak için minik bir çekim yaptıracağız bu Cuma karnım daha minik ama ultrason fotoğrafıyla vs, sonlara doğru bir daha hamilelik çekimi istiyorum

Hanımlar merhaba sizce cinsiyeti ne bebeğimin

Merhabalar bana kalırsa erkek

Eakiden yorumun altinda bu kadar haftalik bu kadar gunluk yaziyordu suan gebelik yaptimda cikmiyor ve hic bir uyenin altinda da yok
Bu link üzerinden yapabilirsiniz Sponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi

Kızlar pantolonum biraz dar beli bebeğe birsey olur mu Ay nereden giydim yaaa

Ekteki fotoğ gibi kullanıyorum ben pantolonlarımı artık üstüme oversize tshirt giyiyorum

Eklentiler

• IMG_1439.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta da yapılıyor
ben bugün medipolü aradım. Ayrıntılı ultrasona 22-24 hafta aralığında bakıyoruz dedi.
Normalde 18-24 arasında ddoktorun yönlendirmesine göre bakıyorlar.
Benim aldığım duyumlara göre 21 ve sonrası daha verimli geçiyormuş muaynesi

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat baktım biraz. En uygun medical park 2250 dedi. Acıbadem oldukça pahalı daha da zam geleceğini söyledi. Medical parka karar verdik.
Biz dün fiyat aldık.
Medipollere bak istersen 1300 TL

Fotoğraf çekimi için kim sordu unuttum ama, ben şahsen cinsiyet öğrenmek için hatıra kalsın diye çekim yaptım Ayreten reels, ultrasonla fotoğraf da çekti fotoğrafçı.
Tekrar doğumdan önde bir çekim düşünüyorum bakalım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…