- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.481
Benim doktor 12. Haftada ikisini de kiza benzetti, nipt testi 2 kiz geldi. 16. Haftada yine ikisi de kiz dedi. Ama hala alisveris yapma diyor. Biraz garantici. Dogunca yasayacak doneme gelsin, 24. Haftada baslarsin diyor11de erkek gibi gözüküyor ama alışveriş yapma dedi 14te kız bu ama alışveriş yapma dedihaftaya 18de gidicem bakalım ne diyecek
Giriyorum hala ama yakında giremem iki kilo vermiştim sadece bir kilosunu almışım tekrar inşallah böyle devam ederInanmiyorum nasil girebiliyorsun halabenim pantolonlarim bir karis acik kaliyor mumkun degil kavusmasi 3 kilo aldim sadece ama gobek disarida bayrak gibi onumde tasiyorum. Tam kabullenmistim koca gobekli bir hamileyim diye, doktor gorunce karnin kucuk dedi moralim duzeldi
Artik sirt ustu de yatamiyorum ben, icerde birseyler eziliyor sanki rahatsiz oluyorum
Ben de allahtan ise gitmiyorum evden calisiyorum. Evde eski diye atmak icin ayirdigim lastigi bollasmis 2 pijama alti buldum, yikayip yikayip onlari giyiyorumBenim de karnım top gibi eşofmanlar pantolonlar olmuyor. Okul açılınca ne giycem kara kara düşünüyorum. Tayt giyme alışkanlığım da yok. Bacaklarım çok kalın bir de üst bedenime göre.
ben de almadım henüz bir şey ama alasım var ufaktanBenim doktor 12. Haftada ikisini de kiza benzetti, nipt testi 2 kiz geldi. 16. Haftada yine ikisi de kiz dedi. Ama hala alisveris yapma diyor. Biraz garantici. Dogunca yasayacak doneme gelsin, 24. Haftada baslarsin diyorben de ayni kafadayim o yuzden daha bir coraplari yok cocuklarin :) ama cok sabirsizlaniyorum o ayri
Yok kuzu zaten hamile pantolonu ama küçük almışımDüğmesi fermuarı varsa aç. Üstten uzun bir şey varsa.
Medipoldeki doktoru bıraktın mı?
Bunları o mu dedi?
Çıkıyormuş tatlım ilerleyen haftalardaKızlar benim plesenta biraz aşağıdaymış ama doktorum ileriki aylarda yukarı çıkar genelde yukarı çıkıyor dedi. Eğer çıkmazsa ona göre tedavi uygularız dedi
İnşallah bir sorun olmadan çıkarÇıkıyormuş tatlım ilerleyen haftalarda
kıyamam üstüne bide alerjiben biraz nane molla bir tipimdir iyileşmem de zaman alır hepgittiğimiz yerde hem alerjim yükseldi hem üşüttüm. boğazlarım vs daha iyi ama astım ev alerji devam. Allah kurutma makinemi sulu süpürgemi ve soğuk buhar makinemi eksik etmesin hemen şirazem kayıyor.
Canım onu normal ultrasonda mı gördü doktor, bir de herhangi bir sıkıntı yapıyor mu sana bir şikayetin var mıydıKızlar benim plesenta biraz aşağıdaymış ama doktorum ileriki aylarda yukarı çıkar genelde yukarı çıkıyor dedi. Eğer çıkmazsa ona göre tedavi uygularız dedi
Evet karından ultrason ile bakarken geniş olarak baktı o şekil gördü. Eğer çok aşağıda olur yukarı çıkmazsa rahim ağzını kapatabilirmiş doktorum yukarı çıkar eğer çıkmazsa ona göre tedavi ederiz dedi.Canım onu normal ultrasonda mı gördü doktor, bir de herhangi bir sıkıntı yapıyor mu sana bir şikayetin var mıydı
18-23 haftalar arasında kuzumKızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta da yapılıyor
kızlar merhaba,
fotoğraf çekimi düşünen var mı?
araştıran, anlaşan fikirlerinizi merak ediyorum
Hanımlar merhaba sizce cinsiyeti ne bebeğimin
Bu link üzerinden yapabilirsinizEakiden yorumun altinda bu kadar haftalik bu kadar gunluk yaziyordu suan gebelik yaptimda cikmiyor ve hic bir uyenin altinda da yok
Kızlar pantolonum biraz dar beli bebeğe birsey olur mu Ay nereden giydim yaaa
ben bugün medipolü aradım. Ayrıntılı ultrasona 22-24 hafta aralığında bakıyoruz dedi.Kızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta da yapılıyor
Biz dün fiyat aldık.Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat baktım biraz. En uygun medical park 2250 dedi. Acıbadem oldukça pahalı daha da zam geleceğini söyledi. Medical parka karar verdik.
Bana yakın Pendik medipol. Orda perinatolog var mı acaba canım biliyor musunBiz dün fiyat aldık.
Medipollere bak istersen 1300 TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?