2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bana yakın Pendik medipol. Orda perinatolog var mı acaba canım biliyor musun
varmış perinalotog
bugün aradığımda öğrendim. arkadaşım geçenay 1300 e yaptırmış.
2250 alterntif varken yüksek geldi bana.
Hatta dün kasım anneleri grubunda yazıldı medical park 1650 demiş. Sizin gittiğiniz şube yüksek fiyat vermiş.
Hatta pendik medipol size yakınsa Saadet Ünsalı şiddetle tavsiye ederim.. Çok deneyimli bir doktor aklınızda en ufak şüphe kalmıyor muayne boyunca. Muayne ücretleride 580 civarı piyasaya göre bir hayli uygun

Trendyol da bunun aparatı gördüm bende

Merhaba sevgili anneler ikili testimi degerlendirebilir misiniz rica etsem

Eklentiler

• 16885553253935836030383103183501.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 51
adı neydi acaba :)

Ay gelen su yada sıvı mavi pantolonuma sızdı altıma çiş yapmış gibi oldum şuan

Çok teşekkür ediyorum canım bir bakayım

Kızlar merhaba nasılsınız? Bende cinsiyetlerini öğrendim bebeklerimin ikiside erkekmiş Z Zecmel
Birde istanbula annemlere gelicem gelmişken de 1-2 ay kalmayı düşünüyorum istanbul Anadolu yakasında kadın doğum doktoru ve perinatolog önerirmisiniz? Bu süreçte takip için gideceğim doktorum olsun istiyorum. Elazığdaki doktorum istanbula gidiyorsun madem detaylı ultrasonu cihat şen hocaya yaptır dedi arayıp fiyat sordum ikiz gebelik için 5750 dediler ya

Bende de var bu ıslaklık birde devamlı lavaboya gitmek istiyorum. Kasıklarda sıkısma hissi.
Ögle yemekten sonra midem de ekşime göğüste acı oluyor.

sabah diğer bir arkadaşla yazıştık bu konu için.

Anadolu yakasındayan pendik medipol Saadet hanımı öneiririm
perinolog hastanede varmış geçen ay arkadaşım 1300 Tl ye yaptırmış.

Kızlar ya burda üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason oluyormuş ücretsiz ama ben kadın doğum ve perinatoloji bölümüne randevu vermiyor göstermiyor bu konu da bilgisi olan var mı

Kızlar ya burda üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason oluyormuş ücretsiz ama ben kadın doğum ve perinatoloji bölümüne randevu vermiyor göstermiyor bu konu da bilgisi olan var mı
devlette perinatolog için önce kadın doğuma muayne oluyorsun onlar içeriden randevu kaydı açıyor

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat baktım biraz. En uygun medical park 2250 dedi. Acıbadem oldukça pahalı daha da zam geleceğini söyledi. Medical parka karar verdik.
Ben Balıkesir Bandırmadan 1150 TL fiyat aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…