- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.501
varmış perinalotogBana yakın Pendik medipol. Orda perinatolog var mı acaba canım biliyor musun
Trendyol da bunun aparatı gördüm bendeBiz sosyal medyada duyurmak için minik bir çekim yaptıracağız bu Cuma karnım daha minik ama ultrason fotoğrafıyla vs, sonlara doğru bir daha hamilelik çekimi istiyorum
Merhabalar bana kalırsa erkek
Bu link üzerinden yapabilirsinizSponsor - Hamilelik Takvimi / Gün Gün gebelik takibi
Ekteki fotoğ gibi kullanıyorum ben pantolonlarımı artıküstüme oversize tshirt giyiyorum
adı neydi acaba :)Fotoğraf çekimi için kim sordu unuttum ama, ben şahsen cinsiyet öğrenmek için hatıra kalsın diye çekim yaptım Ayreten reels, ultrasonla fotoğraf da çekti fotoğrafçı.
Tekrar doğumdan önde bir çekim düşünüyorum bakalım hayırlısıyla
benimde hep çamaşırım ıslak. aynı duygu bendede varAy gelen su yada sıvı mavi pantolonuma sızdıaltıma çiş yapmış gibi oldum şuan
Çok teşekkür ediyorum canım bir bakayımvarmış perinalotog
bugün aradığımda öğrendim. arkadaşım geçenay 1300 e yaptırmış.
2250 alterntif varken yüksek geldi bana.
Hatta dün kasım anneleri grubunda yazıldı medical park 1650 demiş. Sizin gittiğiniz şube yüksek fiyat vermiş.
Hatta pendik medipol size yakınsa Saadet Ünsalı şiddetle tavsiye ederim.. Çok deneyimli bir doktor aklınızda en ufak şüphe kalmıyor muayne boyunca. Muayne ücretleride 580 civarı piyasaya göre bir hayli uygun
sabah diğer bir arkadaşla yazıştık bu konu için.Kızlar merhabanasılsınız? Bende cinsiyetlerini öğrendim bebeklerimin ikiside erkekmiş Z Zecmel
Birde istanbula annemlere gelicem gelmişken de 1-2 ay kalmayı düşünüyorum istanbul Anadolu yakasında kadın doğum doktoru ve perinatolog önerirmisiniz? Bu süreçte takip için gideceğim doktorum olsun istiyorum. Elazığdaki doktorum istanbula gidiyorsun madem detaylı ultrasonu cihat şen hocaya yaptır dedi arayıp fiyat sordum ikiz gebelik için 5750 dediler ya
devlette perinatolog için önce kadın doğuma muayne oluyorsun onlar içeriden randevu kaydı açıyorKızlar ya burda üniversite hastanesinde ayrıntılı ultrason oluyormuş ücretsiz ama ben kadın doğum ve perinatoloji bölümüne randevu vermiyor göstermiyor bu konu da bilgisi olan var mı
Aynı gün içinde gidip muayene olabilir miyiz pekidevlette perinatolog için önce kadın doğuma muayne oluyorsun onlar içeriden randevu kaydı açıyor
21. Hafta en iyi hafta demişti doktorum ben de 21. Haftaya randevu aldimKızlar ayrıntılı ultrason kaçıncı hafta da yapılıyor
Aile hekiminde de oluyor diye duydum o kayıt açıyormus galiba bilginiz varmı acabadevlette perinatolog için önce kadın doğuma muayne oluyorsun onlar içeriden randevu kaydı açıyor
Ben Balıkesir Bandırmadan 1150 TL fiyat aldimKızlar bu arada ayrıntılı ultrason için fiyat baktım biraz. En uygun medical park 2250 dedi. Acıbadem oldukça pahalı daha da zam geleceğini söyledi. Medical parka karar verdik.
hastanenin müsaitliğine bağlı değişir.Aynı gün içinde gidip muayene olabilir miyiz peki
onu hiç duymadım ne yazık kiAile hekiminde de oluyor diye duydum o kayıt açıyormus galiba bilginiz varmı acaba
Neyin adı canım ?adı neydi acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?