- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.521
Hayirli olsun canimmmKızlar merhabanasılsınız? Bende cinsiyetlerini öğrendim bebeklerimin ikiside erkekmiş Z Zecmel
Birde istanbula annemlere gelicem gelmişken de 1-2 ay kalmayı düşünüyorum istanbul Anadolu yakasında kadın doğum doktoru ve perinatolog önerirmisiniz? Bu süreçte takip için gideceğim doktorum olsun istiyorum. Elazığdaki doktorum istanbula gidiyorsun madem detaylı ultrasonu cihat şen hocaya yaptır dedi arayıp fiyat sordum ikiz gebelik için 5750 dediler ya
İnsanı hasta ederler4 ay sonra biz 8 ayı geçiyoruz 8. Aydan sonra bunun detaylı ultrasonu olsa ne olur olmasa ne olur saçmalığa bak
Tatlım sanmıyorum çünkü kadın doğum doktorun yönlendirme yapacak ve senin onayın açıldıktan sonra perinatoloji bölümüne randevu alabileceksin.Aynı gün içinde gidip muayene olabilir miyiz peki
Evet canım her hamile kadından istenir ve önemli bir konudur.Kızlar bu ayrıntılı ultrason herkesten mi isteniyor acaba
Tatlım keşke yardımcı olabilsek ama malesef tıp dilini bilen pek yoktur.İnsanı hasta ederlerbugün ultrason sonucunda şey gördüm
İntarnel os: kapalı yazıyor bu ne demek bilen var mıaraştırdım ama bi şey de anlamadım
Plesantanin rahim agzini kapatmasi plesanta previa olayi o. Baska bisy var mi ? Asagida mi plesanta?İnsanı hasta ederlerbugün ultrason sonucunda şey gördüm
İntarnel os: kapalı yazıyor bu ne demek bilen var mıaraştırdım ama bi şey de anlamadım
Yok kuzum plasenta anterior yani ön tarafta ama bugün araştırırken bi korktum rahim açılması gibi bi şey yazmış zaten idrar yolu enfeksiyonum var kasıklarımın ağrısından duramıyorum antibiyotik + antibiyotik toz verdi doktor bakalım bugün batıyor resmen kasıklarım hareketlerimi bile kısıtlıyorPlesantanin rahim agzini kapatmasi plesanta previa olayi o. Baska bisy var mi ? Asagida mi plesanta?
Ayy evet sanırım alacağım kendi pantolonlarım can çünküTrendyol da bunun aparatı gördüm bende
Evet en önemli ultrasonlardanKızlar bu ayrıntılı ultrason herkesten mi isteniyor acaba
Hangi doktor acaba Bandırma’da?Ben Balıkesir Bandırmadan 1150 TL fiyat aldim
Yaaa çok teşekkür ederimsabah diğer bir arkadaşla yazıştık bu konu için.
Anadolu yakasındayan pendik medipol Saadet hanımı öneiririm
perinolog hastanede varmış geçen ay arkadaşım 1300 Tl ye yaptırmış.
Avrupa yakası bana çok uzak olur ya o yol eziyet olur bence. Yinede çok teşekkür ederimHayirli olsun canimmm
Ben avrupa yakasinda surekli olarak perinatologa gidiyorum koc universitesi hastanesinde cok memnunum. Ozel sigorta ile fiyati 1500 muayene 1700 detayli ultrason. Benden detaylida ikiz icin fark almadi. Surekli Takipli oldugum icin olabilir tabi orasini bilmiyorum. Her gittigimde en az 15 dk ultrasonda detayli gibi bakip tum uzuvlari sayiyor olcumleri yapiyor. 12. Haftadaki detaylida 45 dk sadece ultrason ile bakti. Oncesinde ve sonrasinda odasinda birebir seni dinliyor. 22. Haftadaki detayli icin yine 1.5 saatlik randevu yazdilar. Risk gormedigi surece ayda bir cagiriyor simdilik.
Özel Royal Hastanesi Hayal BeyAyy evet sanırım alacağım kendi pantolonlarım can çünkü
Evet en önemli ultrasonlardan
Hangi doktor acaba Bandırma’da?
Muayene 750 olduvarmış perinalotog
bugün aradığımda öğrendim. arkadaşım geçenay 1300 e yaptırmış.
2250 alterntif varken yüksek geldi bana.
Hatta dün kasım anneleri grubunda yazıldı medical park 1650 demiş. Sizin gittiğiniz şube yüksek fiyat vermiş.
Hatta pendik medipol size yakınsa Saadet Ünsalı şiddetle tavsiye ederim.. Çok deneyimli bir doktor aklınızda en ufak şüphe kalmıyor muayne boyunca. Muayne ücretleride 580 civarı piyasaya göre bir hayli uygun
Pendik Medipol saadet hanım on numara bir enerji ilgi ve alakası var ... Detay ultrason için bende hala araştırıyorum medipolde pahalı geldi fiyatı 2500 civarı vermişlerdi ücreti ... Eğer saadet hanıma gidersen doktor listesi öneri olarak veriyor ben kağıdı kaybettimKızlar merhabanasılsınız? Bende cinsiyetlerini öğrendim bebeklerimin ikiside erkekmiş Z Zecmel
Birde istanbula annemlere gelicem gelmişken de 1-2 ay kalmayı düşünüyorum istanbul Anadolu yakasında kadın doğum doktoru ve perinatolog önerirmisiniz? Bu süreçte takip için gideceğim doktorum olsun istiyorum. Elazığdaki doktorum istanbula gidiyorsun madem detaylı ultrasonu cihat şen hocaya yaptır dedi arayıp fiyat sordum ikiz gebelik için 5750 dediler ya
Ayrıntılı ultrasonu da kendi seçiminle red edebilirsin ama bu ikili test gibi değil organları kan akışı hastalık veya başka birşey var mı diye bakılıyor ve anne karnında veya doğum ertesi hemen müdahale edebilecekleri hastalık varsa (Allah korusun) onun teşhisi için yapılıyor önemli anlayacağın canımKızlar bu ayrıntılı ultrason herkesten mi isteniyor acaba
Şaka yapıyorsun dimi dün aradı eşim 2500 civarı fiyat verdiler yasabah diğer bir arkadaşla yazıştık bu konu için.
Anadolu yakasındayan pendik medipol Saadet hanımı öneiririm
perinolog hastanede varmış geçen ay arkadaşım 1300 Tl ye yaptırmış.
Bi yağ var iç çamaşırına üç damla damlatılıyormuş nioil miydi noil miydi unuttum internetten bak istersenKızlar, doktoruma yazmıştım su gibi akıntım var diye ve hafif sarı sümük gibi afedersiniz inşallah tiksinmezsinizfitil yazmış ZALAİN diye gece yatmadan, daha önce kullanan oldu mu aranızda?
Fitillerden hiç hoşlanmam ama mecbur, bir de füze gibi ya tövbe tövbe
Hiiiç bişi olmuyo korkma yağlı değil bişi değil tertemiz yapıyo ne enfeksiyon kalıyo ne mantar. Progestandan kat kat iyi o fitillerKızlar, doktoruma yazmıştım su gibi akıntım var diye ve hafif sarı sümük gibi afedersiniz inşallah tiksinmezsinizfitil yazmış ZALAİN diye gece yatmadan, daha önce kullanan oldu mu aranızda?
Fitillerden hiç hoşlanmam ama mecbur, bir de füze gibi ya tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?