2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Hayirli olsun canimmm
Ben avrupa yakasinda surekli olarak perinatologa gidiyorum koc universitesi hastanesinde cok memnunum. Ozel sigorta ile fiyati 1500 muayene 1700 detayli ultrason. Benden detaylida ikiz icin fark almadi. Surekli Takipli oldugum icin olabilir tabi orasini bilmiyorum. Her gittigimde en az 15 dk ultrasonda detayli gibi bakip tum uzuvlari sayiyor olcumleri yapiyor. 12. Haftadaki detaylida 45 dk sadece ultrason ile bakti. Oncesinde ve sonrasinda odasinda birebir seni dinliyor. 22. Haftadaki detayli icin yine 1.5 saatlik randevu yazdilar. Risk gormedigi surece ayda bir cagiriyor simdilik.

4 ay sonra biz 8 ayı geçiyoruz 8. Aydan sonra bunun detaylı ultrasonu olsa ne olur olmasa ne olur saçmalığa bak
İnsanı hasta ederler bugün ultrason sonucunda şey gördüm
İntarnel os: kapalı yazıyor bu ne demek bilen var mı araştırdım ama bi şey de anlamadım

Aynı gün içinde gidip muayene olabilir miyiz peki
Tatlım sanmıyorum çünkü kadın doğum doktorun yönlendirme yapacak ve senin onayın açıldıktan sonra perinatoloji bölümüne randevu alabileceksin.
Randevular 15 gün kadar dolu dahi olabilir, şansın varsa boşlukta olabilir. Bunu kestirmek imkansız. Yaşayıp görmekten başka şansın yok canım.

İntarnel os: kapalı yazıyor bu ne demek bilen var mı araştırdım ama bi şey de anlamadım
Tatlım keşke yardımcı olabilsek ama malesef tıp dilini bilen pek yoktur.
Ben hiç o kağıtlara falan bakmıyorum doktorum iyi diyorsa tamm. Sana da doktorun hersey yolunda diyorsa öyledir. Bence takılma tatlım

Plesantanin rahim agzini kapatmasi plesanta previa olayi o. Baska bisy var mi ? Asagida mi plesanta?

Plesantanin rahim agzini kapatmasi plesanta previa olayi o. Baska bisy var mi ? Asagida mi plesanta?
Yok kuzum plasenta anterior yani ön tarafta ama bugün araştırırken bi korktum rahim açılması gibi bi şey yazmış zaten idrar yolu enfeksiyonum var kasıklarımın ağrısından duramıyorum antibiyotik + antibiyotik toz verdi doktor bakalım bugün batıyor resmen kasıklarım hareketlerimi bile kısıtlıyor

Plasenta : KORPUS ANTERİOR GRADE 1 Yazmış bu son ultrasonda da bu da acayip ilgimi çekti daha önce sadece plasenta anterior yazıyordu

Korpus gövde demekmiş anterior ön tarafta plasenta , grade 1 de plasentanın durumunu anlatıyormuş yani gebelik ilk dönemler 1 sonra ki dönemler de 2 en son 3 oluyor 3 demek plasentanın yaşlandıgını söylüyor bu da 32 haftadan sonra oluyormuş

Avrupa yakası bana çok uzak olur ya o yol eziyet olur bence. Yinede çok teşekkür ederim

Kızlar, doktoruma yazmıştım su gibi akıntım var diye ve hafif sarı sümük gibi afedersiniz inşallah tiksinmezsiniz fitil yazmış ZALAİN diye gece yatmadan, daha önce kullanan oldu mu aranızda?
Fitillerden hiç hoşlanmam ama mecbur, bir de füze gibi ya tövbe tövbe

Muayene 750 oldu bende saadet hanıma başladım geçen ay burda bir arkadaş tavsiye etmişti acaba sen miydin

Pendik Medipol saadet hanım on numara bir enerji ilgi ve alakası var ... Detay ultrason için bende hala araştırıyorum medipolde pahalı geldi fiyatı 2500 civarı vermişlerdi ücreti ... Eğer saadet hanıma gidersen doktor listesi öneri olarak veriyor ben kağıdı kaybettim

Kızlar bu ayrıntılı ultrason herkesten mi isteniyor acaba
Ayrıntılı ultrasonu da kendi seçiminle red edebilirsin ama bu ikili test gibi değil organları kan akışı hastalık veya başka birşey var mı diye bakılıyor ve anne karnında veya doğum ertesi hemen müdahale edebilecekleri hastalık varsa (Allah korusun) onun teşhisi için yapılıyor önemli anlayacağın canım

sabah diğer bir arkadaşla yazıştık bu konu için.

Anadolu yakasındayan pendik medipol Saadet hanımı öneiririm
perinolog hastanede varmış geçen ay arkadaşım 1300 Tl ye yaptırmış.
Şaka yapıyorsun dimi dün aradı eşim 2500 civarı fiyat verdiler ya

Bi yağ var iç çamaşırına üç damla damlatılıyormuş nioil miydi noil miydi unuttum internetten bak istersen

Hiiiç bişi olmuyo korkma yağlı değil bişi değil tertemiz yapıyo ne enfeksiyon kalıyo ne mantar. Progestandan kat kat iyi o fitiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…