- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.541
Yazın Bandırma’da oluyorum da bir adet doktorumuz olsun istiyorum burada daÖzel Royal Hastanesi Hayal Beysizde mi Bandırma 'da gideceksiniz
Ay benim kontrole bir hafta daha varkız geçmiyo ya bu zaman 3 hafta önce gördüm en son aklım sürekli çocuğumda inşallah iyidir
Az önce MFK instagram canlı yayında dinledim biri sordu o nioilu, dikkatli kullanın vs dedi yani pek olumlu cevap vermediBi yağ var iç çamaşırına üç damla damlatılıyormuş nioil miydi noil miydi unuttum internetten bak istersen
Daha önce düşük yaşadığım için progestandan nefret geldi onun gibi değilse bir nebze rahatladım diyebilirimHiiiç bişi olmuyo korkma yağlı değil bişi değil tertemiz yapıyo ne enfeksiyon kalıyo ne mantar. Progestandan kat kat iyi o fitiller
Hamileler için öneriyorlar aslında ama bilemedim şimdi.. yarın doktoruna sor bide bende o bilgiyi kenarda tutuyorum ne olur ne olmaz diyeAz önce MFK instagram canlı yayında dinledim biri sordu o nioilu, dikkatli kullanın vs dedi yani pek olumlu cevap vermedi
Şu an soru cevap için tekrar canlı yayında bakalım başka ne konular olacak, iyi oluyor bilmediğimiz şeyler de bilgi sahibi oluyoruzHamileler için öneriyorlar aslında ama bilemedim şimdi.. yarın doktoruna sor bide bende o bilgiyi kenarda tutuyorum ne olur ne olmaz diye
Az önce MFK instagram canlı yayında dinledim biri sordu o nioilu, dikkatli kullanın vs dedi yani pek olumlu cevap vermedi
Ay ben dayanamadım. Pazar günü muayene olduk başka bi doktordan 2 hafta sonrasına da detaylı var acaba bu pazar da kontrol muayenesine mi gitsem :) alışınca 10günde bir gözükmeye 1 ay çok fazla geldi :)Ay benim kontrole bir hafta daha varkız geçmiyo ya bu zaman 3 hafta önce gördüm en son aklım sürekli çocuğumda inşallah iyidir
Benim de annemler yazın erdekteler annemin de yanımda olmasını istediğim için Bandırmadan aldım siz kime gideceksiniz detaylı ultrason icinYazın Bandırma’da oluyorum da bir adet doktorumuz olsun istiyorum burada daHayal bey’e 6 haftalıkken gitmiştim de kalp atışını duymuştuk ilk kez hiç unutmam
Valla yaa ne güzel haftada bir ya da iki haftada bir görüyodum özledim çocuğumuBenim de aslında 2 hafta daha var toplamda 1 ay görmemiş olacaktım ama yazlığa geldiğimiz şehirde de bir doktorumuz olsun diye haftaya Pazartesi ona gideceğimçok heyecanlı bebişi özlüyoruz resmen
Yok kız diyom ya tertemiz yapıyo Progestan da ne kadar uğraşırsan uğraş hep yağlı hissi oluyoDaha önce düşük yaşadığım için progestandan nefret geldi onun gibi değilse bir nebze rahatladım diyebilirim
Ohh iyi yaptın insan görünce rahatlıyo yaa yoksa sürekli benim aklımda acaba iyi mi nasıl diye. Muayene ücretlerine zam gelmiş çoğu hastanede benim hastane de zam yapmış şuan bende zamanını bekliyorum. Çünkü bütün parayı çocuğa bişiler almakla bitiriyorum. Allahtan cinsiyeti belli değilAy ben dayanamadım. Pazar günü muayene olduk başka bi doktordan 2 hafta sonrasına da detaylı var acaba bu pazar da kontrol muayenesine mi gitsem :) alışınca 10günde bir gözükmeye 1 ay çok fazla geldi :)
bugün benimde medipolde randevum vardı acı gerçekle karşılaştım.Şaka yapıyorsun dimi dün aradı eşim 2500 civarı fiyat verdiler ya
evet canım ben tavsiye etmiştim. Bugün bizde kasada ödeme yaparken öğrendik tüm hastane fiyatlarının yenilendiğini.Muayene 750 oldubende saadet hanıma başladım geçen ay burda bir arkadaş tavsiye etmişti acaba sen miydin
medipol megada kadın doğumda en uygun muayene ücreti 850 tl olmuş, benim dr'umun nagihan kayanın muayene ücreti 1240 tl olmuş profesörlerin ücretleri 1700 olmuş. normal doğum 11binden başlıyor yine benim dr'umda 14bin olmuşbugün benimde medipolde randevum vardı acı gerçekle karşılaştım.
Fiyatları güncellenmiş. 580 TL olan randevu ücreti 750 e çıkmış
Doğum- ikili test - ayrıntılı ultrason hepsi yenilendi dedi bankodaki kız. Ama güncel diğer fiyatları öğrenemedik.
Benim de annemler yazın erdekteler annemin de yanımda olmasını istediğim için Bandırmadan aldım siz kime gideceksiniz detaylı ultrason icin
Valla yaa ne güzel haftada bir ya da iki haftada bir görüyodum özledim çocuğumuartık hep rutin olduğu için ayda bir görecekmişiz son aya kadar sonra sıklaşacak yine kontroller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?