2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ay benim kontrole bir hafta daha var kız geçmiyo ya bu zaman 3 hafta önce gördüm en son aklım sürekli çocuğumda inşallah iyidir

Özel Royal Hastanesi Hayal Bey sizde mi Bandırma 'da gideceksiniz
Yazın Bandırma’da oluyorum da bir adet doktorumuz olsun istiyorum burada da Hayal bey’e 6 haftalıkken gitmiştim de kalp atışını duymuştuk ilk kez hiç unutmam

Ay benim kontrole bir hafta daha var kız geçmiyo ya bu zaman 3 hafta önce gördüm en son aklım sürekli çocuğumda inşallah iyidir

Benim de aslında 2 hafta daha var toplamda 1 ay görmemiş olacaktım ama yazlığa geldiğimiz şehirde de bir doktorumuz olsun diye haftaya Pazartesi ona gideceğim çok heyecanlı bebişi özlüyoruz resmen

Bi yağ var iç çamaşırına üç damla damlatılıyormuş nioil miydi noil miydi unuttum internetten bak istersen
Az önce MFK instagram canlı yayında dinledim biri sordu o nioilu, dikkatli kullanın vs dedi yani pek olumlu cevap vermedi

Hiiiç bişi olmuyo korkma yağlı değil bişi değil tertemiz yapıyo ne enfeksiyon kalıyo ne mantar. Progestandan kat kat iyi o fitiller
Daha önce düşük yaşadığım için progestandan nefret geldi onun gibi değilse bir nebze rahatladım diyebilirim

Az önce MFK instagram canlı yayında dinledim biri sordu o nioilu, dikkatli kullanın vs dedi yani pek olumlu cevap vermedi
Hamileler için öneriyorlar aslında ama bilemedim şimdi.. yarın doktoruna sor bide bende o bilgiyi kenarda tutuyorum ne olur ne olmaz diye

Hamileler için öneriyorlar aslında ama bilemedim şimdi.. yarın doktoruna sor bide bende o bilgiyi kenarda tutuyorum ne olur ne olmaz diye
Şu an soru cevap için tekrar canlı yayında bakalım başka ne konular olacak, iyi oluyor bilmediğimiz şeyler de bilgi sahibi oluyoruz

Ay ben dayanamadım. Pazar günü muayene olduk başka bi doktordan 2 hafta sonrasına da detaylı var acaba bu pazar da kontrol muayenesine mi gitsem :) alışınca 10günde bir gözükmeye 1 ay çok fazla geldi :)

Yazın Bandırma’da oluyorum da bir adet doktorumuz olsun istiyorum burada da Hayal bey’e 6 haftalıkken gitmiştim de kalp atışını duymuştuk ilk kez hiç unutmam
Benim de annemler yazın erdekteler annemin de yanımda olmasını istediğim için Bandırmadan aldım siz kime gideceksiniz detaylı ultrason icin

Benim kurban bayramı girince araya bir aydan fazla zaman oldu bebeği görmeyeli cumartesi kontrolüm var

Benim de aslında 2 hafta daha var toplamda 1 ay görmemiş olacaktım ama yazlığa geldiğimiz şehirde de bir doktorumuz olsun diye haftaya Pazartesi ona gideceğim çok heyecanlı bebişi özlüyoruz resmen
Valla yaa ne güzel haftada bir ya da iki haftada bir görüyodum özledim çocuğumu artık hep rutin olduğu için ayda bir görecekmişiz son aya kadar sonra sıklaşacak yine kontroller

Daha önce düşük yaşadığım için progestandan nefret geldi onun gibi değilse bir nebze rahatladım diyebilirim
Yok kız diyom ya tertemiz yapıyo Progestan da ne kadar uğraşırsan uğraş hep yağlı hissi oluyo

Ay ben dayanamadım. Pazar günü muayene olduk başka bi doktordan 2 hafta sonrasına da detaylı var acaba bu pazar da kontrol muayenesine mi gitsem :) alışınca 10günde bir gözükmeye 1 ay çok fazla geldi :)
Ohh iyi yaptın insan görünce rahatlıyo yaa yoksa sürekli benim aklımda acaba iyi mi nasıl diye. Muayene ücretlerine zam gelmiş çoğu hastanede benim hastane de zam yapmış şuan bende zamanını bekliyorum. Çünkü bütün parayı çocuğa bişiler almakla bitiriyorum. Allahtan cinsiyeti belli değil

Şaka yapıyorsun dimi dün aradı eşim 2500 civarı fiyat verdiler ya
bugün benimde medipolde randevum vardı acı gerçekle karşılaştım.
Fiyatları güncellenmiş. 580 TL olan randevu ücreti 750 e çıkmış
Doğum- ikili test - ayrıntılı ultrason hepsi yenilendi dedi bankodaki kız. Ama güncel diğer fiyatları öğrenemedik.

Kızlar bugün 15+4 olduk kontrolümüz vardı. Allaha şükür çok güzel geçti.
Benim bir sonraki kontolümü 5-6 hafta sonraya verdi doktorum şuanda sıkıntısız gidiyorsun. Ayrıntılı ultrason yaptırıp gelirsin dedi 22.haftada ultrasona gitmemi söyledi. ( 12. haftada kız demişti. Bugün PONÇİİK KIZIM netleşti.:)
Bugünün tek hayal kırıklğı Medipole gelen zam rüzgarıydı.Fiyatlar ortalama %30-40 arası artmış.
Geçen aylarda tüm hastanelerin detaylı fiyatlarını araştırmıştım. Bilgim olunca iyi olyordu. Hepsi zamlarda birbiryle yarışıyor yine ne yazık ki

Muayene 750 oldu bende saadet hanıma başladım geçen ay burda bir arkadaş tavsiye etmişti acaba sen miydin
evet canım ben tavsiye etmiştim. Bugün bizde kasada ödeme yaparken öğrendik tüm hastane fiyatlarının yenilendiğini.
Ama saaadet hanıma değiyor yapacak birşey yok

medipol megada kadın doğumda en uygun muayene ücreti 850 tl olmuş, benim dr'umun nagihan kayanın muayene ücreti 1240 tl olmuş profesörlerin ücretleri 1700 olmuş. normal doğum 11binden başlıyor yine benim dr'umda 14bin olmuş

Benim de annemler yazın erdekteler annemin de yanımda olmasını istediğim için Bandırmadan aldım siz kime gideceksiniz detaylı ultrason icin

Ben yine İzmir’e gideceğim detaylı için orada perinatoloğumuz var diye ama ara randevular için de Op. Dr. Emre Merter Mart’a gideceğim arkadaşlarımdan methini duymuştum

Valla yaa ne güzel haftada bir ya da iki haftada bir görüyodum özledim çocuğumu artık hep rutin olduğu için ayda bir görecekmişiz son aya kadar sonra sıklaşacak yine kontroller

Sağlıklı olsunlar da işte biz de özleriz ne yapalım

bu hastane ücretleri ne böyle kızlar ya en dandik hastanede bile 500den aşağı muayene kalmamış. nenem ebeymiş bütün köyü o doğurtmuş kendi de 10 çocuk yapmış 3ü hariç gerisini tek doğurmuş fiyatları duyunca ah nenem sağ olsaydı dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…