- Konu Sahibi sunshine__
-
- #12.561
Mega medipoler bir tık daha yüksek galibamedipol megada kadın doğumda en uygun muayene ücreti 850 tl olmuş, benim dr'umun nagihan kayanın muayene ücreti 1240 tl olmuş profesörlerin ücretleri 1700 olmuş. normal doğum 11binden başlıyor yine benim dr'umda 14bin olmuş
Valla Allah yardımcıniz olsun hepinizin ben devlete gidiyorum sadece ayrıntılı ultrason var benim o da kendi memleketimde var gitmeden yaptırmayı düşünüyorumMega medipoler bir tık daha yüksek galiba
sene sonuna kadar minimum 12- 15 bin arasında doğum yapacağımız netleşti. Ekstra olan testlerde 2 katı çıkmış resmen
Halimiz zor cidden
Muhasebeye gitseydiniz ben ikili test yaptırmadım zaten ama renkli dopler pahalı orda başka yere bakmalısın .. doğum ücreti sordum ben normal doğum 10.500 isteğe bağlı sezeryan 15.500 mecburi sezeryan da 11 bin civarıbugün benimde medipolde randevum vardı acı gerçekle karşılaştım.
Fiyatları güncellenmiş. 580 TL olan randevu ücreti 750 e çıkmış
Doğum- ikili test - ayrıntılı ultrason hepsi yenilendi dedi bankodaki kız. Ama güncel diğer fiyatları öğrenemedik.
Allah senden razı olsun yazmıştım o zaman sana hastaneden çıkınca görürsün belki dedim ismini hatırlamadımevet canım ben tavsiye etmiştim. Bugün bizde kasada ödeme yaparken öğrendik tüm hastane fiyatlarının yenilendiğini.
Ama saaadet hanıma değiyor yapacak birşey yok
sanırım fotoğraf çekimi yaptırdım demiştin, eğer memnun kaldıysan adı neydi diye sormak istemiştimNeyin adı canım ?
canım selamBelki de ben unutmusum yapmayi bilmiyorm amacok guzel bir uygulamaydi insallah bilen biri cikarda
Eskişehir’de instagram hesabı Voix Baby, henüz paylaşmadı bakalım bekliyorumsanırım fotoğraf çekimi yaptırdım demiştin, eğer memnun kaldıysan adı neydi diye sormak istemiştim
medipol megada kadın doğumda en uygun muayene ücreti 850 tl olmuş, benim dr'umun nagihan kayanın muayene ücreti 1240 tl olmuş profesörlerin ücretleri 1700 olmuş. normal doğum 11binden başlıyor yine benim dr'umda 14bin olmuş
Ben dun sordum dogumu 27000den 34000e cikmis. Bence solediginiz fiyatlar acaip iyiMuhasebeye gitseydiniz ben ikili test yaptırmadım zaten ama renkli dopler pahalı orda başka yere bakmalısın .. doğum ücreti sordum ben normal doğum 10.500 isteğe bağlı sezeryan 15.500 mecburi sezeryan da 11 bin civarı
KEsinlikle güler yüz bi hoş sohbet butün modunu yükseltiyor insanın.Benim bir önceki doktorumda sağolsun iyiydi ama biraz donuktu içime sindirememiştim. Bugün eşim benden önce koşturuyordu doktorun odasına . Bu dönemde en önemli şey derdini sıkıntını sorması çözüm üretmesi olumlu olumsuz herşeyi tane tane anlatması . Gerçekten işini çok severek yapıyor. İyi ki denk gelmişiz Saadet Hanıma :)Allah senden razı olsun yazmıştım o zaman sana hastaneden çıkınca görürsün belki dedim ismini hatırlamadımaradığım doktoru tam isabet verdin bana evet değer dedim zaten gelen zammı gözüm görmüyor doğrusu ayda bi kere gideceğim insan gibi muayne olacağım enerjisi harika en başta sohbet ediyor dinliyor gülüyor ve gerçekten detaylı bakıyor başından savar gibi değil... En çok notu şu noktada verdim yüzünü göstermedi benim sıpa çok uğraştık dönsün diye olmadı ,dedi ki kalk dolan bi çikolata ye meyve suyu iç hareket etsin öyle gel yine bakalım... Mesai saati bile bitmek üzereydi son hastası vardı benden sonra biz gittik geldik yine aldı muayne etti beni yüzünü görmek için .. hani olmuyor bi dahaki ay demedi sağolsun ..
Sen hangi hastaneye gidiyordun ama senin sigorta karşılamıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum ben canımBen dun sordum dogumu 27000den 34000e cikmis. Bence solediginiz fiyatlar acaip iyi
Detayli icinde atik yukselden randevu aldim 3500demisti sekreteri ama 2 ay once aldim randevuyu 4-5 olmustur kesin
Hersey uctu gitti saka gibi
Hahaha eşlerimiz aynı tepkiyi vermişKEsinlikle güler yüz bi hoş sohbet butün modunu yükseltiyor insanın.Benim bir önceki doktorumda sağolsun iyiydi ama biraz donuktu içime sindirememiştim. Bugün eşim benden önce koşturuyordu doktorun odasına . Bu dönemde en önemli şey derdini sıkıntını sorması çözüm üretmesi olumlu olumsuz herşeyi tane tane anlatması . Gerçekten işini çok severek yapıyor. İyi ki denk gelmişiz Saadet Hanıma :)
Valla öyle bi de ben hala bebişin hareketleri hissetmedim , bi de seyahate çıkmıştık geldiğimiz gibi gittik özel sağlık sigortası olunca sgk anlaşmalı özel hastanelerde 15 tl ye görüyorum :) amaç zaten görmek :)Ohh iyi yaptın insan görünce rahatlıyo yaa yoksa sürekli benim aklımda acaba iyi mi nasıl diye. Muayene ücretlerine zam gelmiş çoğu hastanede benim hastane de zam yapmış şuan bende zamanını bekliyorum. Çünkü bütün parayı çocuğa bişiler almakla bitiriyorum. Allahtan cinsiyeti belli değil
Aaa öyle mi iyi bari benim de ÖSS var sormuştum detaylı ultrason 800 mü 900 mü ne demişti Acıbadem prof perinatolog için , öğrendiğim iyi oldu . Çok teşekkürler. Keşke doğumda da sabitleme yapsalarSen hangi hastaneye gidiyordun ama senin sigorta karşılamıyor muydu yanlış mı hatırlıyorum ben canım
Randevu aldığın zamanki fiyat geçerli olur bunu sakın unutma bankoda itiraz et hasta haklarına git muayene de para sorunu çıkarsa
Randevu aldın ama değil mi sormak değil kesin zamdan önce randevu almış olman lazımAaa öyle mi iyi bari benim de ÖSS var sormuştum detaylı ultrason 800 mü 900 mü ne demişti Acıbadem prof perinatolog için , öğrendiğim iyi oldu . Keşke doğumda da sabitleme yapsalar
Aha erken başlamış kramlar sende magnezyum kullan yada doktoruna sor B12 de iyi geliyorKızlar bu sabah ilk defa krampla uyandım, bacağım geriliyor uyandığımdan beri normal demi? Uzun zamandır kramp olmamıştım hiç özlememişim
sezaryen ve normal doğum ücretleri farklı canım benim dediğim normal doğum ücreti isteğe bağlı sezaryen 32bin tl ve odalara paketlere göre değişiyor fiyatlar mesela ldrp diye bir sistem var fiyatları çok daha farklı bunlar minimum ücretler. normal doğum standart paket 14bin tl zorunlu sezaryen 20bin tl isteğe bağlı sezaryen 32bin tl şeklinde başka drlarda fiyatlar değişiyor tabi.Ben dun sordum dogumu 27000den 34000e cikmis. Bence solediginiz fiyatlar acaip iyi
Detayli icinde atik yukselden randevu aldim 3500demisti sekreteri ama 2 ay once aldim randevuyu 4-5 olmustur kesin
Bana mayısta 45 demiştiler kendi doktorum içinBen dun sordum dogumu 27000den 34000e cikmis. Bence solediginiz fiyatlar acaip iyi
Aldım aldım 15temmuza 2 hafta önceRandevu aldın ama değil mi sormak değil kesin zamdan önce randevu almış olman lazım
Çok iyi yapmışsın keşke bende alsaydım diyorum şimdiAldım aldım 15temmuza 2 hafta önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?